STORM1978 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Ουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol: :lol: :lol: ναστε καλα βραδιατικα εχω λιωσει απο τα γελια epic fail το νημα λεμε!!!
gio@ Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 δεν έχω διαβάσει εδώ και πολύ καιρό ενώ μικρός έπαιρνα πολλά psx mag και μετά κατάλαβα με τα λεφτά που έδινα θα έπαιρνα άλλα games μετά πέρασα στο pc πήρα μερικά pc mag k 1-2 pc world τώρα πρόσφατα διάβασα το Game Informer μόνο για το Mass Effect 3
chek2fire Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Ξέχασα να γράψω ότι παίρνω και το edge κάμια φορά που το βρίσκω στα ξένα περιοδικά.
speedman_26 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 εχω κοψει τα περιοδικα μονο μεσω ιντερνετ. στον θρονο παντως οταν πηγαινω ακουω ραδιο
john2gr Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 εχω κοψει τα περιοδικα μονο μεσω ιντερνετ. στον θρονο παντως οταν πηγαινω ακουω ραδιο Πες μου ότι έχεις και μικρόφωνο για καραόκε ενώ κάθεσαι στον θρόνο
nemesiskp Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Παντα περιοδικο με αυτοκινητα στον θρονο.Βγαινουν οι ακαυτες (τροφες) ποιο ευκολα.
tarantules Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Δημοσ. 13 Απριλίου 2011 Εγώ διαβάζω κυρίως ξένο τύπο μιας και είναι πιο άμεσα ενημερωμένοι. Έχουμε λοιπόν : Maximum PC , Hakin9, What Laptop, PC Magazine, PC Advisor, Custom PC, PC Pro , PC Today, Computer Power User
bullet2D Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Kαμοιά φορά αν το εξώφυλλο μου τραβήξει την προσοχή το βρετανικό EDGE, αλλά γενικά έχω σταματήσει τα περιοδικά. Κυρίως απο websites, blogs, forums..
chek2fire Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Εγώ διαβάζω κυρίως ξένο τύπο μιας και είναι πιο άμεσα ενημερωμένοι. Έχουμε λοιπόν : Maximum PC , Hakin9, What Laptop, PC Magazine, PC Advisor, Custom PC, PC Pro , PC Today, Computer Power User Θα σου πρότεινα αντί για hakin9 να ασχοληθείς με το απόλυτο 2600. Είναι πιο άμεσο και τελείως underground κατάσταση.
tarantules Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Θα σου πρότεινα αντί για hakin9 να ασχοληθείς με το απόλυτο 2600. Είναι πιο άμεσο και τελείως underground κατάσταση. Δεν έχει σταματήσει εδώ και κάποια χρόνια αυτό το περιοδικό;
chek2fire Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 Δημοσ. 14 Απριλίου 2011 βγάζει τέσσερεις εκδόσεις τον χρόνο από την δεκαετία του 1980 που τότε το hacking στην αμερική ήταν συνώνυμο με τα blue box για τις κλοπές στα τηλεφωνικά δίκτυα. Για την ιστορία ένα ανερχόμενο αστέρι στον χώρο και γνωστός κατασκευαστής blue box ήταν και ο γνωστός Steve jobs που αργότερα δημιούργησε την apple. Τελευταίο τεύχος είναι αυτό εδώ που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες http://www.2600.com/cgi-bin/covers.pl?issue=sp11
akmakas Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Μετά την ολοκλήρωση της συλλογής του περιοδικού Pixel της Compupress προχωράμε σε ένα ακόμη μεγάλο στόχο που είναι το PC Master. Όσοι αγαπήσατε το USER η το Pixel σίγουρα θα αγαπήσατε και το PC Master το οποίο πλέον ανεβαίνει σε PDF στην κοινότητα www.retrovisions.gr.Με την βοήθεια του Μάνου Καρκαλέμη manos426f συντάκτη του PC Master και του αρχισυντάκτη Κ.Κουβόπουλο Kuv καταφέραμε να πάρουμε την επίσημη άδεια ψηφιοποίησης των πρώτων 150 τευχών του PC Master.Έχουμε ήδη ξεκινήσει με τα πρώτα τεύχη και έχουμε συμπληρώσει τα πρώτα 20 ψηφιοποιημένα τεύχη. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από akmakas
LongTom Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Κανένα έντυπο περιοδικό για παιχνίδια. Τα ελληνικά περιοδικά του χώρου έχουν πεθάνει από άποψη θεματολογίας,τιμής και ποιότητας. Μόνο από ξένα σάιτ και αυτό σποραδικά. Για το θρόνο περιοδικά όπως η Πτήση και Διάστημα είναι καλά. Btw:Απορώ πως αγοράζετε ακόμη το pcmaster,εδώ και χρόνια είναι κάτω του μετρίου με πολύ υψηλή τιμή για την θεματολογία του.
geowizard Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Παιδες βρήκα ενα τελειο νεο περιοδικο! Το insomnia.gr! Ενα σαιτ! Κι ομως ειναι γεματο με πληροφοριες για παιχνιδια και ειναι και δωρεαν! --και μετα τα παιδακια τον εχεσαν αυτον τον τυπο και πηγαν να δωσουν παλι χρηματα για ενα περιοδικο για videogames--
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα