gusretalis Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Kαι τα http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS2.00649&sid=1 παιζουν σε ps3 "I had picked up a PS2 Disney Think Fast 4 buzzer bundle from HMV for $5 last week (USB wired hub version). I downloaded this Free Buzz from PSN, plugged the PS2 wired USB buzzers in, and voila! I now have Buzz + 4 buzzers for the PS3 " Ευχαριστώ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Αυτό το είδα και εγώ αλλά κάπου έχει γίνει λάθος... Ξέρεις που μπορώ να δω το e-mail του πωλητή για να τον ρωτήσω??? [email protected]
zizu10 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 [email protected] Οκ φίλε μου. Ευχαριστώ πολύ!
Moderators matrixxx Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ. Ενσυρματα ειναι τα buzzers. Επισης δεν ξερω γιατι αλλα στις εικονες που εχει στο eshop δεν εχει Ελληνικη γλωσσα... (σε περιπτωση που δεν τα προσεξες)
kob6931 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 αυτόν http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10085951 Τον συγκεκριμένο δίσκο τον αγόρασα τον Ιανουάριο προσφορά από Κώτσο στα 34€. Την δεύτερη μόλις φορά που τον σύνδεσα στο laptop νέκρωσε.... Και επειδή τότε δεν είχαν άλλον να μου δώσουν, μου επέστρεψαν τα χρήματα. Ευτυχώς που δεν είχα αποθηκεύσει δεδομένα στον δίσκο...
GeorgT. Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 8 λεπτα για να ανοιξει το θεμα... Αργησατε σημερα.. χαχα τα πες όλα σε μια γραμμή
SpirtouLisS Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 κατ εμε το πιο χρησιμο προιον αυτης της ''τρελοκυριακης'' στο eshop ηταν το usb φωτιστικο γραφειου με τα λεντακια. πολυ χρησιμο αλλα οταν πηγα να το παραγγειλω το πρωι ειχε ηδη εξαντληθει....
mtzs Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μια ερωτηση για τα DEER τροφοδοτικα Τι προβλημα βγαζουνε; Δεν αγορασα ακομη τροφοδοτικο προς αλλαγη ενος Premier που καηκε μολις εβαλα πανω την POV 250GTS Αυτα τα deer δεν ειναι αξιοπιστα? Για 22 ευρω ειναι πολυ καλη η τιμη. Σε σχεση με τα Premier? ημουν στο να παρω ενα OCZ 500 Αν καποιος γνωριζει ας πει
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μια απ' τα ίδια είναι και τα Deer, όλα no name και σάπια. Τώρα αν αντέξει το συγκεκριμένο, είναι άλλο θέμα. 22€ είναι μεν μια καλή τιμή, αλλά όποιου του καεί και δώσει περισσότερα μετά για καλύτερο, δε νομίζω να βγει και πολύ κερδισμένος.
frap73 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δε νοείται να καεί παλμοτροφοδοτικό από υπερβολικό load. Αν δε μπορέσει να το εξυπηρετήσει, απλά θα "πέσει". Κάψιμο -> αλλαγή εντός εγγύησης.
lionheart75 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Deer. κατ εμε το πιο χρησιμο προιον αυτης της ''τρελοκυριακης'' στο eshop ηταν το usb φωτιστικο γραφειου με τα λεντακια. πολυ χρησιμο αλλα οταν πηγα να το παραγγειλω το πρωι ειχε ηδη εξαντληθει.... http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=270000242
guardianx71 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά sorry για το off-topic αλλα τι παίζει με τα τροφοδοτικα τους τελευταίους μήνες? Όλο κάποια generally made in china που βάζεις το logo σου πάνω τους και τις περισσότερες φορές ούτε καν φθηνά , ούτε αξιόπιστα δεν χαρακτηρίζονται. Οι μόνος επιλογές που βλέπω σε "επώνυμα" (τουλάχιστον έστω και λίγο περισσότερο από αυτά) κάτω 40 - 50 ευρώ είναι κάτι Trust ,xilence και ms-tech στα 400 W. Για οποιοδήποτε "όνομα" ανεξαρτήτως ισχύος από 70 και βάλε
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Για τα τροφοδοτικά ισχύει σε μεγάλο βαθμό το «ό,τι πληρώνεις παίρνεις».
guardianx71 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Για τα τροφοδοτικά ισχύει σε μεγάλο βαθμό το «ό,τι πληρώνεις παίρνεις». Σίγουρα , απλά μου φαίνεται ότι πκέον έχουν ξεφύγει λίγο οι τιμές τους. Για το βασικό μου σύστημα έχω ένα zalman 850 που είχα δώσει κοντά στα 180 ευρώ . Αλλά , ας πούμε θέλω τροφοδοτικό για ένα αρχαίο thoroughbird socket A 1700 ή να στήσω ένα budget pc και οι επιλογές είναι ήτε ξηλώνεσαι για ένα επώνυμο ότι ισχύος και να είναι ήτε κινδυνεύεις να σου καεί? Και τα καταστήματα (eshop , plaisio κτλ) τα πουλάνε λες και λένε " άντε πάρτο να σου ψοφίσει το pc μπας και αγοράσεις τίποτα καινούριο , γιατι απο εγγυήσεις τρέχα γύρευε" . Oι ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.