Προς το περιεχόμενο

crazy sundays 3-4-2011

zizu10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ευχαριστώ.

exclamation.png Ενσυρματα ειναι τα buzzers. Επισης δεν ξερω γιατι αλλα στις εικονες που εχει στο eshop δεν εχει Ελληνικη γλωσσα... exclamation.png (σε περιπτωση που δεν τα προσεξες)

Δημοσ.

Τον συγκεκριμένο δίσκο τον αγόρασα τον Ιανουάριο προσφορά από Κώτσο στα 34€.

Την δεύτερη μόλις φορά που τον σύνδεσα στο laptop νέκρωσε....

Και επειδή τότε δεν είχαν άλλον να μου δώσουν, μου επέστρεψαν τα χρήματα.

Ευτυχώς που δεν είχα αποθηκεύσει δεδομένα στον δίσκο...

Δημοσ.

κατ εμε το πιο χρησιμο προιον αυτης της ''τρελοκυριακης'' στο eshop ηταν το usb φωτιστικο γραφειου με τα λεντακια. πολυ χρησιμο αλλα οταν πηγα να το παραγγειλω το πρωι ειχε ηδη εξαντληθει.... :cry:

Δημοσ.

Μια ερωτηση για τα DEER τροφοδοτικα

Τι προβλημα βγαζουνε; Δεν αγορασα ακομη τροφοδοτικο προς αλλαγη ενος Premier που καηκε μολις εβαλα πανω την POV 250GTS

Αυτα τα deer δεν ειναι αξιοπιστα? Για 22 ευρω ειναι πολυ καλη η τιμη. Σε σχεση με τα Premier? ημουν στο να παρω ενα OCZ 500

Αν καποιος γνωριζει ας πει

Δημοσ.

Μια απ' τα ίδια είναι και τα Deer, όλα no name και σάπια.

Τώρα αν αντέξει το συγκεκριμένο, είναι άλλο θέμα.

22€ είναι μεν μια καλή τιμή, αλλά όποιου του καεί και δώσει περισσότερα μετά για καλύτερο, δε νομίζω να βγει και πολύ κερδισμένος.

Δημοσ.

Δε νοείται να καεί παλμοτροφοδοτικό από υπερβολικό load.

Αν δε μπορέσει να το εξυπηρετήσει, απλά θα "πέσει".

Κάψιμο -> αλλαγή εντός εγγύησης.

Δημοσ.

Deer. :P

κατ εμε το πιο χρησιμο προιον αυτης της ''τρελοκυριακης'' στο eshop ηταν το usb φωτιστικο γραφειου με τα λεντακια. πολυ χρησιμο αλλα οταν πηγα να το παραγγειλω το πρωι ειχε ηδη εξαντληθει.... :cry:

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=270000242

post-175857-0-73262400-1301822605_thumb.jpg

Δημοσ.

Ρε παιδιά sorry για το off-topic αλλα τι παίζει με τα τροφοδοτικα τους τελευταίους μήνες? Όλο κάποια generally made in china που βάζεις το logo σου πάνω τους και τις περισσότερες φορές ούτε καν φθηνά , ούτε αξιόπιστα δεν χαρακτηρίζονται. Οι μόνος επιλογές που βλέπω σε "επώνυμα" (τουλάχιστον έστω και λίγο περισσότερο από αυτά) κάτω 40 - 50 ευρώ είναι κάτι Trust ,xilence και ms-tech στα 400 W. Για οποιοδήποτε "όνομα" ανεξαρτήτως ισχύος από 70 και βάλε

Δημοσ.

Για τα τροφοδοτικά ισχύει σε μεγάλο βαθμό το «ό,τι πληρώνεις παίρνεις».

Σίγουρα , απλά μου φαίνεται ότι πκέον έχουν ξεφύγει λίγο οι τιμές τους. Για το βασικό μου σύστημα έχω ένα zalman 850 που είχα δώσει κοντά στα 180 ευρώ . Αλλά , ας πούμε θέλω τροφοδοτικό για ένα αρχαίο thoroughbird socket A 1700 ή να στήσω ένα budget pc και οι επιλογές είναι ήτε ξηλώνεσαι για ένα επώνυμο ότι ισχύος και να είναι ήτε κινδυνεύεις να σου καεί? Και τα καταστήματα (eshop , plaisio κτλ) τα πουλάνε λες και λένε " άντε πάρτο να σου ψοφίσει το pc μπας και αγοράσεις τίποτα καινούριο , γιατι απο εγγυήσεις τρέχα γύρευε" . Oι ενδιάμεσες λύσεις δεν υπάρχουν?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...