Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασίες laptop

stelios2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντε να ξανακάνω repeat. Το έχεις 1,5 χρόνο η αλλαγή της πάστας μόνο κακό που δεν θα του κάνει. Το καθάρισμα είναι απαραίτητο από σκόνες. Επίσης σε καμία περίπτωση οι θερμοκρασίες σου δεν είναι για να το αφήσεις έτσι. Είναι θερμόαιμα laptops τα hp αλλά όταν πιάνει 95 είναι στα όριά του. Οπότε μην το καθυστερείς.

Δημοσ.

Οπως τα λεει η karmen1983 ειναι.

Ακομα μαζευουν χνουδια , για αυτο μακρια απο κρεβατια χαλια σεντονια κουβερτες.

δεν τα ακουμπαμε εκει τα notebook.

Φιλε μου αν δεν ξερεις και δεν πιανουν τα χερια σου μην το κανεις μονος σου.

Δημοσ.

αυτές οι θερμοκρασίες είναι μετρημενες οταν το λαπτοπ είναι στερεομενο με κατι στη μεση, για να είναι πλήρως ανοιχτά τα σημεία από τα οποία βγαίνει ο αέρας. οταν χρησιμοποιώ απλες εφαρμογές δεν ξεπερναει τουσ 65 βαθμους. Δηλαδή εσυ τελικώς προτείνεις να μην το ανοίξω και να το πάω να το καθαρίσουν απλά? και μετά τι? αν παλι ανεβάζει να το ξαναπαω για πάστα...???

Αφού θα στο ανοίξει αυτός που θα το κάνει εν πάσει περιπτώσει, εννοείται θα πρέπει να σου λύσει το πρόβλημα των θερμοκρασιών αφού για αυτό το πας.

Αν χρειάζεται να βάλει πάστα θα βάλει, απλά είναι μύθος η άποψη ότι είναι απαραίτητο να αλλάζεται συχνά (πόσους ξέρεις που πάνε τα laptop για αλλαγή

στη διετία και πόσοι τα έχουν 5 χρόνια πχ χωρίς να χρειαστεί να κάνουν τίποτα), κι ότι πιθανότατα δεν είναι αυτή η αιτία - αυτό γράφω. Κι αν είσαι και άσχετος μπορεί να μην το κάνεις και σωστά και να τα κάνεις χειρότερα.

Εν πάσει περιπτώσει δεν είναι τόσο εύκολο να το κάνεις μόνος σου άνευ εμπειρίας, πρέπει να κάνεις φύλλο και φτερό το λάπτοπ

για να αποκτήσεις πρόσβαση, παρά ταύτα σου παρέθεσα και οδηγό που σου δείχνει πως να το λύσεις άρα σε κάλυψα απ΄ όλες τις πλευρές .

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν το νόημα και το ύφος της ερώτησής σου.

Δημοσ.

Αυτά είναι τα θετικά όταν έχεις i7 , ψήνεις μπριζόλα χωρίς να ανάψεις φούρνο !! :X

Και καφεδάκι με μπρικάκι στο touch pad.

Δημοσ.

σήμερα το πρωί κάηκε ο σκληρός..... ενα καταλάθως τράβηγμα της μπρίζας από εναν φίλο μου, και μετά τίποτα....

ανοίγει μέχρι εκεί που φορτώνει τα windows και μένει εκεί..... Θα βγάλω άκρη ή τωρα πηραν σειρα ενα ενα

να καούν όλα...? :mad: θα το πάω αύριο σε κάποιον και βλέπουμε μετα. Όσο για τον σκληρό περιπου τι τιμές παίζουνε?

Δημοσ.

βασικα οι θερμοκρασίες ειναι πολύ ανεβασμένες? η hp δίνει 1 χρόνο εγγύηση.... Και εγώ ο ******* δεν έκανα επέκταση εγγύησης όταν το πήρα.. :cry: :cry: :cry: Τα χέρια μου πιάνουν αλλά δεν έτυχε να ακουμπίσω laptop hardware, και έτσι τώρα δεν είμαι σιγουρος. Αν τελικά πω να το παω που είναι αξιόπιστα να το παω?? plaisio, e-shop κ.λ.π. φοβάμαι οτι έτσι οπως θα το πάω έτσι θα μου το δώσουν πισω και θα μου πουν οτι το έκαναν....

Δεν υπήρχε μια απόφαση της ΕΕ που έλεγε οτι όλα τα προιόντα θα έχουν στο εξής 2 χρόνια εγγύηση απο την αρχή; Δεν ισχύει πια;

Δημοσ.

σήμερα το πρωί κάηκε ο σκληρός..... ενα καταλάθως τράβηγμα της μπρίζας από εναν φίλο μου, και μετά τίποτα....

ανοίγει μέχρι εκεί που φορτώνει τα windows και μένει εκεί..... Θα βγάλω άκρη ή τωρα πηραν σειρα ενα ενα

να καούν όλα...? :mad: θα το πάω αύριο σε κάποιον και βλέπουμε μετα. Όσο για τον σκληρό περιπου τι τιμές παίζουνε?

Είσαι σίγουρος ότι κάηκε ο σκληρός; :rolleyes:

Δημοσ.

Φιλε μου απο την στιγμη που ανοίγει μέχρι εκεί που φορτώνει τα windows οπως λες

δεν εχει καει.

Απλα η κρασαρε η εγκατασταση η εχει bad sector.

Δισκο αν τελικα εχει προβλημα αγοραζεις με 45-50 € για 250-300 gb

Δες αν το δικο σου μοντελο εχει διαγνωστικο στο bios για ελεγχο του δισκου.

Δημοσ.

αυτές οι θερμοκρασίες είναι μετρημενες οταν το λαπτοπ είναι στερεομενο με κατι στη μεση, για να είναι πλήρως ανοιχτά τα σημεία από τα οποία βγαίνει ο αέρας. οταν χρησιμοποιώ απλες εφαρμογές δεν ξεπερναει τουσ 65 βαθμους. Δηλαδή εσυ τελικώς προτείνεις να μην το ανοίξω και να το πάω να το καθαρίσουν απλά? και μετά τι? αν παλι ανεβάζει να το ξαναπαω για πάστα...???

Αν και δεν καταλαβα τι εννοεις οτι το εχεις στερεομενο με κατι στην μεση.Γιατι να το εχεις στερεομενο? να δοκιμασουμε ειπαμε να δουμε εαν δουλευει σωστα πρωτα η εκει που το τοποθετεις φταιει η θεση του και σου δημιουργει το προβλημα με της υψηλες θερμοκρασιες.Μετα μπορεις να το καρφωσεις και στον τειχο σου εαν το θες.Εννοειται χωρις το cooling pad που εχεις αγορασει.

Λοιπον για να μην χανεσαι στα τοσα μηνυματα και αποψεις, ενα ειναι το σιγουρο.Απο την στιγμη που δεν θα το ανοιξεις εσυ το λαπτοπ σου και θα το δωσεις εξω για ελεγχο,το εαν θα το καθαρισουν απλως η θα του βαλουν παστα,η θα του αλλαξουν bios εαν χρειαστει η καποιο προγραμμα οδηγων,δεν νομιζω να ειναι αυτο το προβλημα σου.Εσενα σε ενδιαφερει να λειτουργησει σωστα και το κοστος της επισκευης.

Αν το ανοιγες εσυ θα καναμε κουβεντα για το τι πρεπει και τι οχι να πειραξεις και να δεις.Οποτε κοιτα να βρεις καποιο καταστημα,εργαστηριο επισκευων τελος παντων να λυσεις το θεμα.

Δεν μπορει ο σκληρος δισκος σου να καηκε επειδη τραβηχτηκε η μπριζα ετσι απλα.Τον δοκιμασες καπου αλλου να δεις εαν δουλευει η ειναι κατι αλλο?Αυτο τουλαχιστον ειναι ευκολο να το δεις και εσυ πρωτου το δωσεις εξω.

Δημοσ.

οτι θέλει αλλαγή ο σκληρός θέλει.....

http://h30434.www3.hp.com/t5/Notebook-Lockups-Freezes-Hangs/hp-dv6-2060ea/m-p/601679#M10274

σήμερα πήγα το λαπτοπ σε ενα μαγαζι, και αυριο θα μου πουν για τιμή κλπ... οπότε περιμένω. οσο για το κόστος(στην καλύτερη περίπτωση, που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.)

αν σκεφτει κανείς οτι ο σκληρός είναι ένα καπάκι εγώ συνολο πανω απο 90-100 ευρα θεωρώ οτι είναι πολλά

σωστα???

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω από περιέργεια.

Σου φαίνετε μεγάλο το κοστος των 90-100 € ?

Κανα 45 € θα κάνει ο δίσκος και μετα εχουμε και λεμε

αυτός που θα κάνει τον έλεγχο θα σου κάνει αλλαγή του δίσκου

επανεγκατάσταση και προφανώς θα κάνει και έναν έλεγχο στο fan και

καθαρισμό αν του το ζητησες , για όλα αυτά να μην πάρει αλλά 45 €.

Εκτός και λες μονο δίσκο βγάζω βάζω και παρτο

να κανεις ο ιδιος όλα τα αλλα..

Δημοσ.

Να σε ρωτήσω από περιέργεια.

Σου φαίνετε μεγάλο το κοστος των 90-100 € ?

Κανα 45 € θα κάνει ο δίσκος και μετα εχουμε και λεμε

αυτός που θα κάνει τον έλεγχο θα σου κάνει αλλαγή του δίσκου

επανεγκατάσταση και προφανώς θα κάνει και έναν έλεγχο στο fan και

καθαρισμό αν του το ζητησες , για όλα αυτά να μην πάρει αλλά 45 €.

Εκτός και λες μονο δίσκο βγάζω βάζω και παρτο

να κανει ο ιδιος όλα τα αλλα..

Σωστά τα γράφεις. Πρέπει κι αυτός να βγάλει ένα μεροκάματο και για αυτά που περιγράφει ο dankannn

καλά είναι θα λεγα τα 90, δεν σε γδέρνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...