Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασίες laptop

stelios2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους....

Έχω ενα hp dv6 2060ea. το αγόρασα νοέμβριο 2009

και πρόσφατα άρχησα να βλέπω οτι ανεβάζει παράξενα θερμοκρασίες κατα την διάρκεια

των games (league of legends, pro 2011, race driver grid) πήγα λοιπόν σημερα και πηρα

ένα cooling pad (πιο συγκεκριμένα αυτο --> http://www.trust.com/products/productsupport.aspx?artnr=16813

κατέβασα και το cpuid έπαιξα μια ώρα στο grid και:tempsc.png απο το λίγο που έψαξα αυτες οι θερμοκρασίες δεν ειναι οκ.

Λογικά θέλει αλλαγή η πάστα. Αλλά ποιος θα την αλλάξει?? :fear:

Μπορω λοιπόν να παω κάπου το laptop και να το κάνουν για μένα,

ή ειναι καλυτερο να το κανω μόνος μου?

Αν εχει καποιος laptop dv6t και έχει κανει αυτή τη δουλειά ας βοηθήσει plz....

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

(οι idle θερμοκρασίες ειναι οι min.)

Δημοσ.

Ερώτηση δεν είναι σε εγγύηση; Πόση εγγύηση έχει η hp; 1,5 χρόνο περίπου το έχεις.

Αν δεν το έχεις κάνει να μην το κάνεις και ειδικά αν δεν πιάνουν τα χέρια σου. Να το πας κάπου να στην αλλάξουν και να του ρίξουν και ένα ξεσκόνισμα.

Δημοσ.

βασικα οι θερμοκρασίες ειναι πολύ ανεβασμένες? η hp δίνει 1 χρόνο εγγύηση.... Και εγώ ο ******* δεν έκανα επέκταση εγγύησης όταν το πήρα.. :cry: :cry: :cry: Τα χέρια μου πιάνουν αλλά δεν έτυχε να ακουμπίσω laptop hardware, και έτσι τώρα δεν είμαι σιγουρος. Αν τελικά πω να το παω που είναι αξιόπιστα να το παω?? plaisio, e-shop κ.λ.π. φοβάμαι οτι έτσι οπως θα το πάω έτσι θα μου το δώσουν πισω και θα μου πουν οτι το έκαναν....

Δημοσ.

Δεν είναι κάτι δύσκολο απλά δεν σε συμβουλεύω να το κάνεις αφού δεν το έχεις ξανα επιχειρήσει. Πήγαινέ το σε ένα μαστόρι να κάνει τη δουλειά.

Γνώμη μου βέβαια...

Δεν μπορώ να σου πω πήγαινέ το εκεί ή εκεί δεν έχω στείλει μηχάνημα μέχρι στιγμής κάπου. (χτύπα ξύλο λέμεεε)

Δημοσ.

οκ. θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου τότε και θα το πάω κάπου να το κάνουν...

ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. :rolleyes:

Δημοσ.

μαλών έχει μαζέψει 'χαλάκι' από χνούδια σκόνη κτλ κτλ ανάμεσα στην ψήκτρα και το ανεμιστήρα πάνε το για καθαρισμό

Δημοσ.

ψάχνοντας κάπου να παω το laptop για service βρήκα αυτο....

Απαράδεκτο service hp στη Θεσσαλονίκη

Μετά από 20ήμερη αναμονή για επιδιόρθωση τεχνικού σφάλματος σε καινούριο λάπτοπ το παρέλαβα σε άθλια κατάσταση (καφέδες στην εσωτερική επιφάνεια του, και γρατσουνιές εξωτερικά)

Ποιες κινήσεις θα πρέπει να γίνουν έτσι ώστε στο ελάχιστο να ιδρώσει το αυτάκι τους στην τεχνική υποστήριξη στη Θεσσαλονίκη από την στιγμή που αρνήθηκαν να το αντικαταστήσουν ?

Σημειώνω δε ότι πρόκειται για καινούργιο λάπτοπ.

απάντηση στο παραπάνω ποστ

Φιλε μου πραγματικά σε νιώθω γιατί κι εγώ τα ίδια τράβηξα.

Στην infoquest το είχες πάει?

H HP δεν έχει service. Μόνο υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης.

Το service το αναλαμβάνει είτε η infoquest είτε η Login στη Θεσ/νικη.

Κι εμένα σε καινούριο pavilion μου είχαν γεμίσει την οθόνη λιγδιές και βρωμιές και είδα κι έπαθα να την καθαρίσω.

Θα έλεγα να πάρεις ένα τηλεφωνάκι στην HP στην Aθήνα και να κάνεις τα παράπονά σου.

Σίγουρα είναι πιο εξυπηρετικοί απ' την infoquest της Θεσ/νικης που σου ζητάνε ακόμα και λεφτά εντός εγγύησης για να μιλήσεις με τεχνικό!

Άλλη φορά στείλτο στη Login (αν και δεν ξέρω κι αυτοί τί καπνό φουμάρουν)

Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω τί θα κάνω αν μου ξαναχαλάσει το δικό μου.

Το χρησιμοποιώ ελάχιστα γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.

Μετά απ'αυτο ρε karmen πως να στείλω το μωρο μου ( :P :P ) για service?

Αν έχει πάει κάποιος το λαπτοπ του για service κάπου και έχει γίνει σωστά η δουλειά του

ας ενημερώσει είτε reply είτε pm αν θεωρείται διαφήμιση.

Δημοσ.

ψάχνοντας κάπου να παω το laptop για service βρήκα αυτο....

........................................

Μετά απ'αυτο ρε karmen πως να στείλω το μωρο μου ( :P :P ) για service?

Αν έχει πάει κάποιος το λαπτοπ του για service κάπου και έχει γίνει σωστά η δουλειά του

ας ενημερώσει είτε reply είτε pm αν θεωρείται διαφήμιση.

Χειρούργησε το μωρό σου τότε. Στου κουζουλού τη κεφαλή μαθαίνει ο μπαρμπέρης και κουρεύει :P

Δεν σου είπα να το πας στην αντιπροσωπεία που θα σου στοιχίσει σίγουρα και ποιο ακριβά. Αν έχεις κάποιον φίλο που είναι γνώστης, θα την βγάλεις από φτηνή έως τζάμπα. Αν πάλι δεν έχεις, πήγαινέ το σε κανένα από τα γνωστά καταστήματα ή ακόμα καλύτερα σε καποιο γείτονα μάστορα.

Δημοσ.

Καλα μην αγχωνεσαι.....ο παλιος μου τουρμπο(τρομαρα τους)-χ εφτανε 92!!!

Κριμα γιατι εσβηνε...λιγο ακομα ηθελα και θα εφτιαχνα μακαροναδα στον καναπε!!! :)

Σοβαρα τωρα χρησιμοποιησε προγραμματακι για να κατεβασεις το voltage ---. http://www.pbus-167.com/

Το χρησιμοποιω πολυ καιρο και κανει δουλεια

Δημοσ.

για την ώρα δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω μιας, και εχει μονο 32bit έκδοση και εγω χρησιμοποιώ 64bit. ευχαριστώ πάντως.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους....

Έχω ενα hp dv6 2060ea. το αγόρασα νοέμβριο 2009

και πρόσφατα άρχησα να βλέπω οτι ανεβάζει παράξενα θερμοκρασίες κατα την διάρκεια

των games (league of legends, pro 2011, race driver grid) πήγα λοιπόν σημερα και πηρα

ένα cooling pad (πιο συγκεκριμένα αυτο --> http://www.trust.com/products/productsupport.aspx?artnr=16813

κατέβασα και το cpuid έπαιξα μια ώρα στο grid και:tempsc.png απο το λίγο που έψαξα αυτες οι θερμοκρασίες δεν ειναι οκ.

Λογικά θέλει αλλαγή η πάστα. Αλλά ποιος θα την αλλάξει?? :fear:

Μπορω λοιπόν να παω κάπου το laptop και να το κάνουν για μένα,

ή ειναι καλυτερο να το κανω μόνος μου?

Αν εχει καποιος laptop dv6t και έχει κανει αυτή τη δουλειά ας βοηθήσει plz....

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

(οι idle θερμοκρασίες ειναι οι min.)

Αν χρειάζεται να ρωτήσεις αν μπορείς να το κάνεις μόνος σου, τότε θα σε συμβούλευα να μην το κάνεις, δεν είναι τόσο εύκολες

οι επεμβάσεις στα laptop όπως στα desktop. Μάλλον καθάρισμα χρειάζεται, οι πάστες δεν είναι σπορ να τις αλλάζεις συνέχεια

εκτός και δεν έγινε σωστή εφαρμογή από το εργοστάσιο ή αν αφαιρέσεις την ψύκτρα.

Αν παρ όλα αυτά νομίζεις ότι μπορείς κατέβασε αυτό τον τεχνικό οδηγό της hp για το μηχάνημά σου μήπως σε βοηθήσει.

http://uploading.com/files/get/1fa213ab/

Δημοσ.

Εχεις υψηλες θερμοκρασιες με βαση αυτες που μας δειχνεις στην φωτογραφια.Δεν ξερω εαν συμπεριφορεταν σωστα ο υπολογιστης σου.Λογικα πρεπει να κατεβαζε αυτοματα ταχυτητα για αποφυγη υπερθερμανσης.

Δεν μας ειπες ομως οταν το μηχανημα δεν τρεχει παιχνιδια απλα κανει μια βολτα απο internet τοτε τι θερμοκρασιες εχει?

Δοκιμασε για αρχη να αλλαξεις την επιφανεια που εχεις και παιζεις με το λαπτοπ.Δοκιμασε σε μαρμαρινο τραπεζι,γυαλινο τραπεζι,τελος σε ξυλινο.Βεβαιωσου οτι στα ανοιγματα που εχει το λαπτοπ για εξαερισμο εισερχεται και εξερχεται ο αερας κανονικα χωρις να βρισκει εμποδια μπροστα του.Τελος προσεξε εαν η εξοδος του αερα απο επεξεργαστη και gpu βγαζει αερα με δυναμη η απλα ειναι μια ιδεα.Ακου τον ανεμιστηρα εαν βουιζει και κανει υπερωριες για να δροσισει το μηχανημα.

Τελος μην αλλαξεις καμια θερμοαπαγογικη παστα εαν δεν εχει ανοιχτει το μηχανημα ποτε.Δοκιμασε με καθαρισμο εσωτερικως και στο τελος εαν δεν δουλεψει σωστα τοτε και μονο κατεφυγε στην αλλαγη της.

Δημοσ.

Εχεις υψηλες θερμοκρασιες με βαση αυτες που μας δειχνεις στην φωτογραφια.Δεν ξερω εαν συμπεριφορεταν σωστα ο υπολογιστης σου.Λογικα πρεπει να κατεβαζε αυτοματα ταχυτητα για αποφυγη υπερθερμανσης.

Δεν μας ειπες ομως οταν το μηχανημα δεν τρεχει παιχνιδια απλα κανει μια βολτα απο internet τοτε τι θερμοκρασιες εχει?

Δοκιμασε για αρχη να αλλαξεις την επιφανεια που εχεις και παιζεις με το λαπτοπ.Δοκιμασε σε μαρμαρινο τραπεζι,γυαλινο τραπεζι,τελος σε ξυλινο.Βεβαιωσου οτι στα ανοιγματα που εχει το λαπτοπ για εξαερισμο εισερχεται και εξερχεται ο αερας κανονικα χωρις να βρισκει εμποδια μπροστα του.Τελος προσεξε εαν η εξοδος του αερα απο επεξεργαστη και gpu βγαζει αερα με δυναμη η απλα ειναι μια ιδεα.Ακου τον ανεμιστηρα εαν βουιζει και κανει υπερωριες για να δροσισει το μηχανημα.

Τελος μην αλλαξεις καμια θερμοαπαγογικη παστα εαν δεν εχει ανοιχτει το μηχανημα ποτε.Δοκιμασε με καθαρισμο εσωτερικως και στο τελος εαν δεν δουλεψει σωστα τοτε και μονο κατεφυγε στην αλλαγη της.

Και επιφάνεια να αλλάξει, άντε από 60 βαθμούς idle, στην καλύτερη, να φτάσει 53-55 (εκτός αν οι θερμοκρασίες πού μας δείχνει είναι μετρημένες με το laptop πάνω σε κάνα μαξιλάρι...).

Και πάλι, μεγάλες θα είναι οι θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Έτσι και το δικό μου το satellite..ανέβαζε 85< και πάει...Το έστειλα για σερβις στο eshop και μου είπανε ότι δεν φτιάχνει και μου δίνουν χρήματα για άλλο.

Δημοσ.

αυτές οι θερμοκρασίες είναι μετρημενες οταν το λαπτοπ είναι στερεομενο με κατι στη μεση, για να είναι πλήρως ανοιχτά τα σημεία από τα οποία βγαίνει ο αέρας. οταν χρησιμοποιώ απλες εφαρμογές δεν ξεπερναει τουσ 65 βαθμους. Δηλαδή εσυ τελικώς προτείνεις να μην το ανοίξω και να το πάω να το καθαρίσουν απλά? και μετά τι? αν παλι ανεβάζει να το ξαναπαω για πάστα...???

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...