pournaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 εφοσων οι λογαριασμοι μεινουν απληρωτοι δεν θα κοψει η ΔΕΗ το ρευμα ουτως η αλλος μεχρι ο ιδιοκτητης να παει ο ιδιος να τους πληρωσει αν θελησει να παρει το ρευμα πισω; επομενως παλι ζημιωνεται ο ιδιοκτητης. Αληθεια Γιαννη, σε αυτη την περιπτωση τι γινεται; Εστω οτι νοικιαζω ενα σπιτι, μενω μεσα για 1 χρονο και μετα φευγω. Αφηνω απληρωτους 2-3 λογαριασμους και παραλληλα δεν κανω διακοπη. Ο ιδιοκτητης (που μπορει να μενει σε αλλη πολη και να μη μπορει να ελεγξει ευκολα την κατασταση), το αφηνει ανοικιαστο αλλο ενα χρονο, και μετα παει να το νοικιασει, και βλεπει το ρευμα κομμενο, και να χρωσταει 2 χρονια λογαριασμους και παγια. Μπορει ο ιδιοκτητης να ξανακανει νεα επανασυνδεση ειτε στο ονομα του ειτε στο ονομα του νεου ενοικιαστη, και ποιος θα πληρωσει τους μερχι τωρα λογαριασμους;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Αληθεια Γιαννη, σε αυτη την περιπτωση τι γινεται; Εστω οτι νοικιαζω ενα σπιτι, μενω μεσα για 1 χρονο και μετα φευγω. Αφηνω απληρωτους 2-3 λογαριασμους και παραλληλα δεν κανω διακοπη. Ο ιδιοκτητης (που μπορει να μενει σε αλλη πολη και να μη μπορει να ελεγξει ευκολα την κατασταση), το αφηνει ανοικιαστο αλλο ενα χρονο, και μετα παει να το νοικιασει, και βλεπει το ρευμα κομμενο, και να χρωσταει 2 χρονια λογαριασμους και παγια. Μπορει ο ιδιοκτητης να ξανακανει νεα επανασυνδεση ειτε στο ονομα του ειτε στο ονομα του νεου ενοικιαστη, και ποιος θα πληρωσει τους μερχι τωρα λογαριασμους; Αν το ρολοι εινα στο ονομα σου φυσικα και μπορει να ξανακανει συνδεση με μια υπευθυνη δηλωση οτι δεν ξερει τι απεγινες.Το εχω κανει με ενοικιαστη μου που αφησε φεση.Αν ομως καποια στιγμη πας να ξαναπαρεις ρευμα στο ονομα σου θα σε τσιμπησουν και θα πληρωεις και τα παλια.
pournaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Αν το ρολοι εινα στο ονομα σου φυσικα και μπορει να ξανακανει συνδεση με μια υπευθυνη δηλωση οτι δεν ξερει τι απεγινες.Το εχω κανει με ενοικιαστη μου που αφησε φεση.Αν ομως καποια στιγμη πας να ξαναπαρεις ρευμα στο ονομα σου θα σε τσιμπησουν και θα πληρωεις και τα παλια. Αρα παλι σε αυτη την περιπτωση την πληρωνω εγω ως ιδιοκτητης της συνδεσης (που ηταν στο ονομα μου), και οχι ο ιδιοκτητης του ακινητου, και βγαινει και απο τη δυσκολη κατασταση με μια υπευθυνη δηλωση. Thanks
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Αρα παλι σε αυτη την περιπτωση την πληρωνω εγω ως ιδιοκτητης της συνδεσης (που ηταν στο ονομα μου), και οχι ο ιδιοκτητης του ακινητου, και βγαινει και απο τη δυσκολη κατασταση με μια υπευθυνη δηλωση. Thanks Ετσι ακριβως και το θεωρω διακαιοτατο.
35apontos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ....και μην ξεχνάτε,αγαπητοί μου συμφορουμίτες και τον παράγοντα "δημοτικά τέλη+ΕΡΤ),που βάσει νόμου (πια...) η ΔΕΗ έχει αναλάβει (υποχρεωτικά) την είσπαρξη των ανταποδοτικών (*lol) τους τελών. Δηλαδή,ακόμη και στη περίπτωση που το ρολόϊ είναι στο όνομα του ενοικιαστή και αυτός με παπάτζες έχει "απλήρωτο" ρεύμα,ο ιδιοκτήτης υποχρεούται και θα πληρώσει το "μάρμαρο" στα ανωτέρω ευαγή ιδρύματα,βοηθειά μας...
pournaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ....και μην ξεχνάτε,αγαπητοί μου συμφορουμίτες και τον παράγοντα "δημοτικά τέλη+ΕΡΤ),που βάσει νόμου (πια...) η ΔΕΗ έχει αναλάβει (υποχρεωτικά) την είσπαρξη των ανταποδοτικών (*lol) τους τελών. Δηλαδή,ακόμη και στη περίπτωση που το ρολόϊ είναι στο όνομα του ενοικιαστή και αυτός με παπάτζες έχει "απλήρωτο" ρεύμα,ο ιδιοκτήτης υποχρεούται και θα πληρώσει το "μάρμαρο" στα ανωτέρω ευαγή ιδρύματα,βοηθειά μας... Μας μπερδεψες τωρα τελειως. Πως γενεν αυτο;
SlackulatoR Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μας μπερδεψες τωρα τελειως. Πως γενεν αυτο; >Ντόσει πεντάλτι στο όφη;
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ....και μην ξεχνάτε,αγαπητοί μου συμφορουμίτες και τον παράγοντα "δημοτικά τέλη+ΕΡΤ),που βάσει νόμου (πια...) η ΔΕΗ έχει αναλάβει (υποχρεωτικά) την είσπαρξη των ανταποδοτικών (*lol) τους τελών. Δηλαδή,ακόμη και στη περίπτωση που το ρολόϊ είναι στο όνομα του ενοικιαστή και αυτός με παπάτζες έχει "απλήρωτο" ρεύμα,ο ιδιοκτήτης υποχρεούται και θα πληρώσει το "μάρμαρο" στα ανωτέρω ευαγή ιδρύματα,βοηθειά μας... Νομιζω δεν ειναι ετσι αλλα επειδη δεν ειναι και το αντικειμενο μου μπορω να σας απαντησω αυριο αν ενδιαφερει.Παντως εγω μια φορα που αφησε φεση σε λογαριαμο ενοικιαστης και εφυγε δεν πληρωσα τιποτε και σε κανενα.Τα δημοτικα τελη ειναι για την καθαριοτητα και η ΕΤ για την tv την οποια "απολαμβανει" ο καταναλωτης ασχετα αν ειναι ιδιοκτητης.
nhn Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 συνφορμιτη Γιάννης Platano ευχαριστω για τις απαντησεις σου . Να σε ρωτησω κατι ακομα δηλαδη εγω με το μισθοτηριο και τον αριθμο του ρολογιου παω αυριο ΔΕΗ και τους λεω πως εχει η κατασταση και η ΔΕΗ κυνηγαει τον κινεζο να καταλαβω και εμενα μου δεινει ρευμα αμεσα? Και ποια δικαιολογητικα εκτος το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου θελει? σορρυ δυο ερωτησεις εκανα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 συνφορμιτη Γιάννης Platano ευχαριστω για τις απαντησεις σου . Να σε ρωτησω κατι ακομα δηλαδη εγω με το μισθοτηριο και τον αριθμο του ρολογιου παω αυριο ΔΕΗ και τους λεω πως εχει η κατασταση και η ΔΕΗ κυνηγαει τον κινεζο να καταλαβω και εμενα μου δεινει ρευμα αμεσα? Και ποια δικαιολογητικα εκτος το πιστοποιητικο του ηλεκτρολογου θελει? σορρυ δυο ερωτησεις εκανα... Το ευκολο πρωτα....Πιστοποιητικο ηλεκτρολογου χρειαζεται αν εχουν περασει 14 χρονια απο το τελευταιο που κατατεθηκε .Για μαγαζια ειναι 7 χρονια. Δεν εχω καταλαβει σε ποιανου ονομα ειναι το ρολοι. Edit Ξαναδιαβασα το αρχικο ποστ και αν καταλαβα καλα ουτε εσυ ξερεις αν πηρε το ρολοι στο ονομα του.Αν το πηρε δεν εχεις κανενα προβλημα.Αν ομω οχι σιγουρα θα προσκομισεις οτι χαρτια εχεις αλλα ειναι δυσκολα τα πραγματα.Ο λογαριασμος ερχοταν στην διευθυνση του μαγαζιου ?
nhn Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 στο δικο μου ονομα ειναι το ρολοι που ειμαι ιδιοκτητης . ουτε εγω ξερω αν πηρε το ρολοι στο ονομα του. ο λογαριασμος της ΔΕΗ οσο ηταν ο κινεζος δεν ειχε ερθει ποτε και αυτο ειναι που με ψιλλιαζει. εχω ζητησει απο τον προυγουμενο νοικαρη που ειχε το μαγαζι 16 χρονια και βγηκε στην συνταξη πριν τον κινεζο ενα λογαριασμο ΔΕΗ δικο του γιατι εγω σαν ιδιοκτητης δεν μου εχει ερθει ποτε λογαριασμος ΔΕΗ στο ονομα μου. θελω να τσεκαρω τον μετρητη τη γραφει με τον τελευταιο λογαριασμου του πριν ξενοικιασει το μαγαζι και κοψει το ρευμα ,του προηγουμενου νοικαρη εννοω. τι εννοεις ειναι δυσκολα τα πραγματα? θα ρωτησω και την πομιδα τι γινεται .ποιον κυνηγανε ?
Ntinaras Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 δηλαδη φοβασαι μη πειραξε το μετρητη και τον κολλησε ωστε να μη γυρναει? ακομα και ετσι να ειναι ο λογαριασμος θα ερχοταν κανονικα αλλα με 0 χρεωση ρευματος...τα παγια κανονικα...
nhn Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ο μετρητής δουλεύει κανονικά και τα βουλοκέρια του είναι απείραχτα . το βουλοκέρι του κουτιού έχει παραβιαστεί
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 στο δικο μου ονομα ειναι το ρολοι που ειμαι ιδιοκτητης . ουτε εγω ξερω αν πηρε το ρολοι στο ονομα του. ο λογαριασμος της ΔΕΗ οσο ηταν ο κινεζος δεν ειχε ερθει ποτε και αυτο ειναι που με ψιλλιαζει. εχω ζητησει απο τον προυγουμενο νοικαρη που ειχε το μαγαζι 16 χρονια και βγηκε στην συνταξη πριν τον κινεζο ενα λογαριασμο ΔΕΗ δικο του γιατι εγω σαν ιδιοκτητης δεν μου εχει ερθει ποτε λογαριασμος ΔΕΗ στο ονομα μου. θελω να τσεκαρω τον μετρητη τη γραφει με τον τελευταιο λογαριασμου του πριν ξενοικιασει το μαγαζι και κοψει το ρευμα ,του προηγουμενου νοικαρη εννοω. τι εννοεις ειναι δυσκολα τα πραγματα? θα ρωτησω και την πομιδα τι γινεται .ποιον κυνηγανε ? Θα ρωτησω αυριο αν επρπε να πατε μαζι για την αλλαγη ονοματος που ειναι σημαντικο.Εχω συναδελφο διπλα που ασχολειται και θα σου πω.Αν θελεις δωσε με pm κινητο να σε παρω και τι ωρα να σου πω τι θα μου πει.Και λογαριασμο να μην βρεις με τον αριθμο που γραφει σε τζιγκινο ταμπελακι το ρολοι βγαζεις ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.