johnis1996 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 θελω να αγορασω μια βιντεοκαμερα και ειχα καταληξει στην toshiba camileo h20 μεχρι που διαβασα ενα post και αλλαξα γνωμη. εχω καταληξει στην camileo s-30 και πιστευω πως καλυπτει τις αναγκες μου! η βασικη αναγκη ειναι να βγαζει full hd video! το ξερω πως τα λεφτα ειναι λιγα αλλα αν εχετε καποια καλυτερη προταση ειναι ευπροσδεκτη περιπου στα 170Eυρω! toshiba camileo s-30!!
vrodinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ενα απο τα χαρακτηριστικα που θα κοιταξεις ειναι ο αισθητηρας και η ποιοτητα κατασκευης.Υπαρχουν και αλλοι παραγοντες που ο καθενας βαζει σε προτεραιοτητα.Βασικα αν θελεις τα απολυτως απαραιτητα εισαι μια χαρα με αυτην.
johnis1996 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ενα απο τα χαρακτηριστικα που θα κοιταξεις ειναι ο αισθητηρας.Για μενα ειναι καθοριστικο τι εννοεις?
vrodinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Σε προλαβα λιγο,για παραδειγμα εγω θελω στα video που γυριζω να μην εχω καμια απωλεια κατα τη αναπαραγωγη απ ευθειας απο τη καμερα στη τηλεοραση η κατα την επεξεργασια.Θελω να γυρισω τον εναστρο ουρανο ολο το βραδυ με τη καμερα θελω σκληρο δισκο πανω να ειναι 120 GB και πολλα αλλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.