kostas_sif Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μου είχε σπάσει το νευρικό σύστημα το μικρό φάν που είχε η 9800GT (πάντα τα rpm 100%), και έκανα αυτό..
Doc1355 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Χαχαχα καλό αλλά σε λάθος μέρος.. Το fan της κάρτας το έβγαλες?
kostas_sif Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το έσπασα και το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου!!! χεχεχεχεχε Έκανα και overclock αλλα ξέχασα να το γράψω 9800GT Zalman X-Cooler GPU: 778 // Shader 1880 // Memory 1065 10 λεπτά στο Furmark 92-93 temps.
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Χεχε, postαρέ το στο thread με τα getto mods, εκεί ανήκει
rafail1994 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ωραίο το mod άλλα η θερμοκρασίες είναι αρκετά μεγάλες ακόμη και για overclock. Εγώ με έναν ανεμιστήρα να βάζει και έναν να βγάζει αέρα έχω max 70 άντε βαριά βαριά 78 και overclock
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ε εντάξει, η ψύκτρα είναι μικρή, λογικό είναι να μην έχει τεράστια απόδοση το όλο εγχείρημα.
rafail1994 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Αυτό είναι σίγουρο απλώς του το είπα για να το προσέχει. Για μένα με την πρώτη ευκαιρία ας πάρει μια καλή ψήκτρα
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 χαχαχα ωραία η πατέντα το ανεμιστήρας ολα τα λευτά
kostas_sif Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Χεχε, postαρέ το στο thread με τα getto mods, εκεί ανήκει έκανα που έκανα την "φασόλα", μην κάνω και double post παει ασχήμα Ωραίο το mod άλλα η θερμοκρασίες είναι αρκετά μεγάλες ακόμη και για overclock. Εγώ με έναν ανεμιστήρα να βάζει και έναν να βγάζει αέρα έχω max 70 άντε βαριά βαριά 78 και overclock Ιdle/gaming εχει +-49-72(ο κατασκευαστής δίνει μέχρι 105 βαθμους περιθώριο), αλλα και στην τελική αν καεί.. τα φράγκα της τα έχει βγάλει τοσα χρονάκια που δουλεύει Ε εντάξει, η ψύκτρα είναι μικρή, λογικό είναι να μην έχει τεράστια απόδοση το όλο εγχείρημα. Συμφωνώ, και με ένα fan δεν έχει τρελές διαφορές, έβαλα δύο γιατί είναι πιο σταθερό σαν κατασκευή και πιο εύκολο σαν εφαρμογή (τα 2 φαν δεμένα μεταξί τους έχουν γίνει ένα σώμα και κάνουν "κούνια μπέλα" στα heatpipes των ψυκτρών cpu/gpu). Αυτό είναι σίγουρο απλώς του το είπα για να το προσέχει. Για μένα με την πρώτη ευκαιρία ας πάρει μια καλή ψήκτρα Σωστό και αυτό αλλα δεν αξίζει να τα σκάσω για τέτοια κάρτα ευχαριστώ πάντως. Αν καεί πάμε για άλλη χαχαχα ωραία η πατέντα το ανεμιστήρας ολα τα λευτά σ'ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.