Προς το περιεχόμενο

toshiba qosmio f50

emmanros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ειμαι νεο μελοσ και θα χρειαστω την πολυτιμη βοηθεια σασ..Εδω και 2χρονια ειμαι κατοχοσ του φορητου υπολογιστη TOSHIBA QOSMIO F50 επειδη υπηρξε καπιο προβλημα με την καρτα γραφικων το πηγα στον κοτσοβολο απο κει που εγινε η αγορα δηλαδη για να μου το επισκευασουνε, εγω ειχα κανει καποιο συμβολαιο οτι σε περιπτωση που δεν επισκευαστει ο η/υ σε 6 ευδομαδες εχω το δικαιομα να απαιτισω καινουργιο υπολογιστη.εχουν περασει περιπου 2 μηνες κοροιδιας και μετα απο πολα παραπονα το ετημα μου εγινε αποδεκτο και μου ειπαν τη δευτερα να παω να δειαλεξω εναν φορητο αξιας 1.400 ευρο.Εδω ειναι το θεμα που ζηταω τη βοηθεια σασ. επειδη ειμαι λιγο ασχετος με τα τεχνικα χαρακτηριστηκα και δεν θελω να με (φανε) θελω να μου πειτε τη γνωμη σασ στο τη να δειαλεξω με τα ιδια και καλητερα χαρακτηριστηκα του qosmio..δηλαδη εναν ανταξιο αντιπαλο του, γιατι κακα τα ψεματα ημουν πολυ ευχαριστημενος απ τον συγκεκριμενο υπολογιστη.Παρακαλω βοηθιστε με

τεχνικα χαρακτιριστικα QOSMIO F50 ειναι:

Επεξεργαστής / Τεχνολογία Intel ® Centrino ® 2 Processor Technology διαθέτει επεξεργαστή Intel ® Core ™ 2 Duo P8400 (2,26 GHz, 3 MB L2 Cache, 1066 MHz FSB)

Λειτουργικό σύστημα Αυθεντικά Windows ® Vista Home Premium Edition

Οθόνη 15,4 "με τεχνολογία Toshiba TruBrite ® υψηλής φωτεινότητας WXGA TFT οθόνη, ανάλυση 1.280 x 800, 200cd/m2

Σκληρός δίσκος 640 (320 GB + 320) GB (5.400 rpm), Serial ATA

Μνήμη συστήματος 3.072 (1.024 + 2.048) MB, μέγιστη επεκτασιμότητα: 8 GB, τεχνολογία: DDR2 RAM (800 MHz)

Οπτική συσκευή DVD πολλαπλών λειτουργιών (Double Layer)

Κάρτα γραφικών NVIDIA ® GeForce ™ 9700M GTS υποστήριξη τεχνολογίας TurboCache ™, αποκλειστική μνήμη 512 MB VRAM (μέχρι 1.791 MB συνολική διαθέσιμη μνήμη γραφικών με χρήση τεχνολογίας TurboCache ™ με μνήμη συστήματος 3 GB), GDDR3 (800 MHz) Video RAM (DDR Video RAM και μνήμης συστήματος συνδυασμένος κύκλος)

Συσκευή κατάδειξης Touch Pad

Ενσύρματη επικοινωνία Gigabit Ethernet LAN, διεθνές modem V.90 (V.92 έτοιμο

Ασύρματη επικοινωνία Ασύρματο LAN (802.11a/b/g/Draft-N), Bluetooth ® 2.1 + EDR

Σύστημα ήχου Toshiba Bass Enhanced Sound System με Dolby ® Sound Room ™, ενσωματωμένο Harman Kardon ® στερεοφωνικό σύστημα ηχείων (2x ομιλητής προβληματισμού μπάσο) με subwoofer, ρύθμιση έντασης (ψηφιακή)

Διασυνδέσεις 5-σε-1 Υποδοχή Bridge Media (υποστηρίζει κάρτες SD ™ & SDHC, Memory Stick ®, Memory Stick Pro ®, MultiMedia Card ™, xD-Picture Card ™), DC-in, εξωτερικό μικρόφωνο, εξωτερική οθόνη, ακουστικά (στερεοφωνικά) , RJ-11, RJ-45, 3 x USB 2.0 Sleep-and-Charge, 1 x USB 2.0/eSATA Sleep-and-Charge, i.LINK ® (IEEE1394), HDMI-CEC (REGZA-Link) με υποστήριξη σήματος 1080p μορφή, S / PDIF-out ψηφιακό (κοινή με τη θύρα ακουστικών), line-in (κοινή με μικρόφωνο), line-out (κοινή με ακουστικά), ενσωματωμένη κάμερα web 1,3 Megapixel

Επέκταση Express Card ™ υποδοχή, 2 υποδοχές μνήμης

Μπαταρία Τεχνολογία: ιόντων λιθίου

Πακέτο λογισμικού Εγχειρίδιο Toshiba χρήστη, Toshiba ConfigFree ™, Συνδεσιμότητα Ιατρός, Toshiba Disc Creator, το Google Pack (Google Toolbar για τον Internet Explorer, το Google Desktop, το Picasa), McAfee ® Internet Security Suite 2008 - Toshiba Edition (περιλαμβάνει δωρεάν ενημερώσεις μέσω Internet για 30 ημέρες), Ulead ® DVD MovieFactory ® για Toshiba, Value Added Toshiba Συσκευασίας (Toshiba Power Saver, Toshiba βοηθητικό πρόγραμμα εστίασης, Toshiba PC Diagnostic Tool, κάρτες Flash της Toshiba, Εξαρτήματα Toshiba κοινή οδηγού, την προσβασιμότητα της Toshiba, η Toshiba Υποστήριξη Button), Bluetooth ® Toshiba Stack, Toshiba Bluetooth ® Monitor, η Toshiba Επόπτη Βοηθητικό πρόγραμμα κωδικού πρόσβασης, βοήθειας Toshiba, η Toshiba Camera Βοηθός Λογισμικό, Toshiba Recovery Disc Creator, Toshiba DVD Player, Dolby ® Control Center, HDMI Control Manager, Microsoft ® Works, το Microsoft ® Office Home and Student 2007 (δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 60 ημερών ), η Toshiba TEMPRO υπηρεσία ρύθμισης απόδοσης

Ειδικά Χαρακτηριστικά Εύκολη Διασκέδαση: HDMI-CEC (REGZA-Link), S / PDIF-out, Εσωτερική υποστήριξη HD 720p, Harman Kardon ® στερεοφωνικά ηχεία (συμπεριλαμβανομένων υπογούφερ), Dolby ® Sound Room ™, Ευκολία σύνδεσης: Toshiba ConfigFree ™, 5-in -1 Bridge Media Adapter, Ρυθμιζόμενη κεραία, ενσωματωμένη κάμερα web 1,3 Megapixel, Αναγνώριση προσώπου Toshiba, Bluetooth ® 2.1, Wireless LAN (802.11a/b/g/Draft-N), Ευκολία χρήσης: EasyKeys, Toshiba κάρτες λάμψης, έξυπνης οθόνης Υποστήριξη , USB Sleep-and-Charge, το Google Pack (Google Toolbar για τον Internet Explorer, το Google Desktop, το Picasa), McAfee ® Internet Security Suite 2008 - Toshiba Edition (περιλαμβάνει δωρεάν ενημερώσεις μέσω Internet για 30 ημέρες), η Toshiba TEMPRO Performance Tuning Υπηρεσία

Χαρακτηριστικά Ασφαλείας Κύριος σκληρός δίσκος (με βίδα), κύρια μνήμη (με βίδα), κύρια μπαταρία (με συρόμενη ασφάλεια), υποδοχή για κλειδαριά καλωδίου Kensington, κωδικός πρόσβασης BIOS, κωδικός πρόσβασης χρήστη, κωδικός πρόσβασης διαχειριστή, ασφάλεια συστήματος με κωδικό πρόσβασης, μεταγωγέας ασύρματου LAN

Παρεχόμενος εξοπλισμός μετασχηματιστή AC

Φυσικές διαστάσεις Πλάτος x Μήκος x Ύψος: 368,5 x 278,0 x 38,0 (μπροστά) / 47,0 (πίσω) mm, βάρος: από 2,90 kg

Δημοσ.

Οι επιλογες σου (αφου μπορεις μονο απο Κωτσοβολο) ειναι oi εξης :

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10075821

http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=10075751

O πρωτος εχει καλυτερο επεξεργαστη και κρτα γραφικων κ 3D αλλα μονο 1366x768 αναλυση (λογικο για το 3D). Δικια σου αποφαση.

Βαλε 95Ε κ παρε τον πρωτο

Δημοσ.

Σ΄ ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα πιστευεις οτι η σειρα Satellite ειναι καλητερη απ την qosmio??,ρωταω για να μην παρω κατι χειροτερο απ αυτο που ειχα, αλλα κατι καλητερο. και απο αλλη εταιρια αμα εχεις κατι αλλο να προτεινεις,οπως και να χει σ΄ ευχαριστω και παλι!!!

Δημοσ.

Σ΄ ευχαριστω πολυ για την απαντηση αλλα πιστευεις οτι η σειρα Satellite ειναι καλητερη απ την qosmio??,ρωταω για να μην παρω κατι χειροτερο απ αυτο που ειχα, αλλα κατι καλητερο. και απο αλλη εταιρια αμα εχεις κατι αλλο να προτεινεις,οπως και να χει σ΄ ευχαριστω και παλι!!!

καλυτερη δεν ειναι,αλλα αυτη τη στιγμη ειναι λιγο δυσκολο να βρεις τον qosmio F60-126 γιατι εχει εξαντληθει,αλλα μπορεις να τον βρεις,οχι ομως στον κωτσοβολο που θελεις.αν δεν βιαζεσε περιμενε τα νεα μοντελα,που θα παραληφθουν οπως εμαθα τελος μαιου.

Δημοσ.

sorry ειμαι λιγο off topic αλλα επειδη εχω το ιδιο λαπτοπ και εχω και εγω μια υποψια για την καρτα γραφικων οτι κατι δεν παει καλα..μπορεισ να μου πεις τ προβλημα εχει ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...