nem52 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ειμαι στη σχολη και κατεβαινω καθημερινα Αιγαλεω φιλε μου. Το "ενα ακομα" λεωφορειο που κανει ειναι το 852, απλα επειδη κανει λιγο κουλη διαδρομη και επειδη ηδη εξυπηρετουνται/μαστε με 4 λεωφορεια, ειπα να μην το αναφερω. Οσοι δεν εχουν ιδεα απο ανοιχτο λογισμικο και linux σαφως και ειναι επισης καλεσμενοι, καθως στο αμφιθεατρο Χατζηνικολαου, απ οσο βλεπω απο το προγραμμα, την πρωτη μερα θα γινει παρουσιαση ορισμενων βασικων διανομων Linux. Cheers Οσο για το παπακωνσταντινου, μπερδευτηκα! Με τοσα που μας εχει κανει κι αυτος Aλλα έχει ηδη διορθωθει. sorry ειχα γραψει πριν κανεις επεξεργασια την οδο..
gtroza Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πως θα ενημερωθει το δημόσιο ρε παιδιά οεο ?? έχει ενημερωθεί ήδη απ' τον κ Δ. Σ. καλή επιτυχία! .
Raf_uRecken Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 πολύ καλό παιδεία μπράβο σας!! Καλή επιτυχία από 1ο Επαλ Αιγάλεω,Γ πληροφορικής.
kenmitsakos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 πολυ ωραια θα παραβρεθω σιγουρα και εγω στο ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ μας !!!! (εγω ειμαι στο τμημα ηλεκτρονικης)
tselembawa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 μακάρι να ήμουνα Ελλάδα να ερχόμουνα και εγω! sniff aniff
Blackman Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 μου επιτρέπετε να το βάλω στο blog μου αυτό έτσι;
Haros Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 Δημοσ. 6 Απριλίου 2011 μου επιτρέπετε να το βάλω στο blog μου αυτό έτσι; Άμα θέλεις υπάρχει και έξτρα υλικό (banners κτλ) εδώ.
pamaxon Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Ελάτε όλοι παιδιά θα είναι πολύ ενδιαφέρον και αν δείτε και στο πρόγραμμα του openfest.teipir.gr θα γίνουν παρουσιάσεις και για τεχνολογίες που είναι της <<μόδα>> τώρα όπως Android και εφαρμογές με Arduino!Ραντεβού τει Πειραιά!
nem52 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 Δημοσ. 7 Απριλίου 2011 δεν θελω αν ειμαι κακος μαντατοφορος.. αλλα επειδη δεν δινουν χρηματα στο τει απο δευτερα θα το κλεισουν μεχρι νεωτερας.. (και οθτε αυτο ειναι ακομη δεδομενο) παρολο αυτα δεν ξερω κατα ποσο θα επηρεασει αυτο την εκθεση η αν θα το ανοιξουν τις δυο αυτες μερες.. παντως το θεμα ειναι σοβαρο για τους σπουδαστες του τει
pamaxon Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 δεν θα κλείσει μέχρι νεοτέρας αλλά δευτέρα και τρίτη και την τετάρτη συνέλευση όπου μπορεί να συνεχιστέι η επίσχεση ή να γίνουν τα μαθήματα.ελπίζω να μην χαλάσουν το openfest γιατί είναι ενδιαφέρον.
Haros Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δεν υπάρχει θέμα για το openfest. Θα διεξαχθεί κανονικά. Καλό είναι κι όλας να μαζευτεί όσο περισσότερος κόσμος γίνεται για να δείξουμε ότι οι σχολές παράγουν έργο με το μεράκι κάποιων φοιτητών - καθηγητών, κάτω από συνθήκες που για κανένα λόγο δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ιδανικές...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα