Προς το περιεχόμενο

666 ο αριθμός του ανθρακα 12

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι δεν απαντάς τα ερωτήματα μου, δεν πειράζει καλή καρδιά.

Μπορείς να μου δώσεις τον τίτλο και το όνομα ενός βιβλίου από αυτά που αναφέρεις; Θέλω να μάθω για να μπορώ να συμμετέχω εποικοδομητικά σε αυτού του είδους τις συζητήσεις.-

Δημοσ.

αν ενδιαφερόσουν πραγματικά θα τα είχες βρει μόνος τα βιβλία αυτά και εμένα δε μου τα υπέδειξε κανείς άλλωστε δε φαίνεται να ενδιαφέρεσαι απλά θέλεις να ικανοποιήσεις τη περιέργειά σου ή να χλευάσεις ότι δε κατανοείς με όρους επιστημονικούς.

Κοίταξε δε περιμένω να συμφωνήσω με κάποιον εδώ απλά παραθέτω τους προβλήματισμούς μου, σε άλλα φόρουμ πάντως υπάρχουν άτομα που συμφωνούν με όσα αντιλαμβάνομαι δεν είμαι ο μόνος.

Δημοσ.

@pournaras, φυσικά απαντάς άστοχα γιατί ούτε εγώ είμαι η "Λουκά".

Καθολου αστοχα, διοτι μιας και δεν εισαι η Λουκα, πες μου το λογο που πρεπει να δω το βιντεο επειδη το carbon 12 βγαζει 3 εξαρια. Αν εβγαζε ενα διπλο ενα τριαρι κι ενα επτα, δε θα ειχε αξια να γινει η ολη αναφορα; Τι διαφορετικο εχουν λοιπον τα τρια εξαρια και μπαινουν ως πρωτη γραμμη στο τοπικ;

Δημοσ.

Καθολου αστοχα, διοτι μιας και δεν εισαι η Λουκα, πες μου το λογο που πρεπει να δω το βιντεο επειδη το carbon 12 βγαζει 3 εξαρια. Αν εβγαζε ενα διπλο ενα τριαρι κι ενα επτα, δε θα ειχε αξια να γινει η ολη αναφορα; Τι διαφορετικο εχουν λοιπον τα τρια εξαρια και μπαινουν ως πρωτη γραμμη στο τοπικ;

Εσύ, ξέρεις που μένει ο γείτονας ενός διασήμου ή ένας διάσημος;

Δημοσ.

Εσύ, ξέρεις που μένει ο γείτονας ενός διασήμου ή ένας διάσημος;

Βοηθα με, μολις ξυπνησα, και δεν το καταλαβα.

Δημοσ.
Η επιστήμη τώρα αρχίζει να ανακαλύπτει πράγματα που φωτισμένοι άνθρωποι σε όλο το κόσμο γνωρίζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

Θες να δώσεις ένα παράδειγμα?

Δημοσ.

People Today

"Are we genetically different from our Homo sapiens ancestors who lived 10-20,000 years ago? The answer is almost certainly yes."

φίλε μου όσο και να το πολεμάς αλλάζουμε.

Homo Sapiens Wiki

Humans, known taxonomically as Homo sapiens[3][4] (Latin for "wise man" or "knowing man"),[5] are the only living species in the Homo genus of bipedal primates in Hominidae, the great ape family. Anatomically modern humans originated in Africa about 200,000 years ago, reaching full behavioral modernity around 50,000 years ago.[6]

"Modern humans" are defined as the Homo sapiens species, of which the only extant subspecies is known as Homo sapiens sapiens.

Όσο κι αν δυσκολεύεσαι να το πιστέψεις αν εσύ γεννιόσουν εδώ και πήγαινες αμέσως στο παρελθόν στους πρώτους homo sapiens θα ήσουν ολόιδιος! Το ίδιο θα γινόταν αν ένα μωρό που γεννήθηκε στους πρώτους homo sapiens ερχόταν εδώ και μεγάλωνε. Δεν θα είχε καμία διαφορά από εμάς!!!

Δημοσ.

Μου αρέσει που ξοδεύετε ώρες ατέλειωτες για χίλια δυό αλλά δε σας ενδιαφέρει το τι είναι

αυτό που ζούμε,και εγώ έτσι έζησα το μεγαλύτερο μέρος από τα 40 χρόνια της ζωής μου αλλά κατά διαστήματα κάτι με παρακινεί να το ψάξω λίγο.

καποιοι δεν ειμαστε και τοσο αργοσχολοι για να ασχολουμαστε με ψευδοεπιστημες και παραψυχολογιες και δυσιδαιμονιες.

Δημοσ.

Ο ινσομνιακ που του την λέει είναι Έλληνας αλλά μένει στην Γερμανία κι έγινε μέλος στις 05 Αύγουστου 2003

Ο Έλληνας βγάζει λεξάριθμο 324 και η Γερμανια 210.

Ο ινσομνιακ βγάζει λεξάριθμο 451 και το Αυγούστου 1844.

Έλληνας-Γερμανία = 324-210=114=1+1+4=6

Ινσόμνιακ+05(η μέρα του μήνα που έγινε μέλος)=451+5=456=4+5+6=15=1+5=6

Έγινε μέλος το 2003 άρα 2003-Αυγούστου(1844)= 159=1+5+9=15=1+5=6

Συνεπώς ο Ινσομνιακ που είναι Ελληνας και μένει στην Γερμανία και έγινε μέλος στις 05 Αυγούστου του 2003 σχηματίζει το 666

Τυχαίο ότι αντιδρά στο θέμα;Μήπως είναι βαλτός;Ποιος ο σκοπός του;Μήπως ο αποπροσανατολισμός; Μήπως έχει και φοροκάρτα;

ΥΓ:Οι λεξάριθμοι είναι πραγματικοί,δεκτός κάθε έλεγχος

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

Πεθαίνω από τα γέλια!!! gnsX, Ταπεινός θαυμαστής σου!!! Η θεΐλα το ποστ 24!!!

το insomniaK είναι σε λατινικό αλφάβητο, αλλά μη σου χαλάσω το υπέρτατο ποστ!!!

Δημοσ.

Υλικά:

- 65-90 κιλά εναλλακτικής εξυπνάδας

- ηλίθια βίντεο

- αναπάντητα ερωτήματα

Εκτέλεση:

Παραθέτουμε το ηλίθιο βίντεο. Αφήνουμε στόκους και ξύπνιους να σολάρουν μέχρι η σελίδα να γράψει 2.

Ρίχνουμε τόννους εναλλακτικής εξυπνάδας. Μόλις βρωμίσει κι εμφανιστούν τα ερωτήματα, τα αφήνουμε αναπάντητα.

Κλειδώνουμε και σερβίρουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...