Προς το περιεχόμενο

666 ο αριθμός του ανθρακα 12

opera

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Carbon-12 is the more abundant of the two stable isotopes of the element carbon, accounting for 98.89% of carbon; it contains 6 protons, 6 neutrons, and 6 electrons.

carbon 12

A stable isotope of carbon, having six protons and six neutrons in the nucleus. Carbon 12 makes up most naturally occurring carbon.

The strange case of solar flares and radioactive elements

http://www.youtube.com/watch?v=rXooUW2rLn0&feature=player_embedded

ίσως έπρεπε να το ποστάρω μαζί με τα chemtrails (έχω κάνει μια αναφορά εκεί αν τη πρόσεξε κανείς),

αλλά και για μάθημα φυσικής καλό είναι,μου κίνησε τη περιέργεια και είπα να το μοιραστώ.

Δημοσ.
ίσως έπρεπε να το ποστάρω μαζί με τα chemtrails

Θες τα χτυπηματα να ειναι πολλαπλα και μοιραια δηλαδη...

Δημοσ.

Θες τα χτυπηματα να ειναι πολλαπλα και μοιραια δηλαδη...

ακόμα δε διάβασες το ποστ και άρχισες; "πάταξον μεν άκουσον δε"

Δημοσ.

Μόλις μπήκα στο θέμα, θυμήθηκα τον παρακάτω διάλογο:

Shonte Jr.: Okay so I add up the atomic masses of the proton and neutron, I see's that, but what do I do with the goddam electron? Can I bring it over here?

Jamaal: Enrico Fermi would roll over in his motherfucking grave if he heard that stupid shit. I mean he would just turn over ass up in your face and wouldn't give a fuck!

Shonte Jr.: Damn. I can't figure out the atomic mass of this motherfuckin' deutron!

Jamaal: Shit, that's simple. Tell me this-what's a deutron made of?

Shonte Jr.: A proton and a neutron.

Jamaal: Then what's this motherfuckin' electron doing over here?

Shonte Jr.: I don't know.

Jamaal: Well get it outta there then!

Δημοσ.

ακόμα δε διάβασες το ποστ και άρχισες; "πάταξον μεν άκουσον δε"

Απο τη στιγμη που δεν αποδεχομαι εξ' αρχης την ιδιοτητα του αριθμου αυτου, δεν ειναι υποχρεωτικο να κατω να δω ποια στοιχεια ας πουμε ταιριαζουν με αυτον.

Δημοσ.

1. δεν μπορεί να διαβάσει κάτι που είναι σε βίντεο.

2. τώρα πιστεύουμε στην επιστήμη;

3. μη δείτε το βίντεο είναι σχεδόν 8 λεπτά χαμένα απο τη ζωή σας.

4. χωρίς να έχω ιδέα με το αντικείμενο, απλά κοιτώντας το βίντεο και χωρίς να το ψάξω πάνω από 5 λεπτά.

Λοιπον, το manganese 64 δίνεται ότι έχει χρόνο ημιζωής 90ms, δηλαδή πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε το "λοιπόν" στην αρχή της πρότασης το άτομο του στοιχείου είχε εξαφανιστεί. Ο ποιητής του βίντεου λέει (προσέχτε ΛΕΕΙ, ΔΕ δείχνει) πως ο χρόνος αυτός ημιζωής μεταβάλλεται με ντετερμινιστικό τρόπο ως συνάρτηση του χρόνου και αναφέρεται γενικά και αόριστα σε 2 επιστήμονες (χωρίς αναφορές) που λένε ότι η κοσμική ακτινοβολία παίζει κάποιο ρόλο στο χρόνο ημιζωής των στοιχείων.

Στη συνέχεια, γενικεύει ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ πως αυτό συμβαίνει σε όλα τα στοιχεία.

Μετά συνδέει τα ραδιενεργά στοιχεία τα συνδέει με τον άνθρωπο και λέει πως υπάρχουν μόνο 8 στον άνθρωπο. Και η απορία μου είναι, γιατί υπάρχουν μόνο 8 αφού ο άνθρωπος είναι μέρος του ηλιακού συστήματος, δηλαδή δέχεται τόσο γήινη όσο και εξωγήινη (δεν είναι τυχαία η λέξη) ακτινοβολία; Δέχομαι ότι είναι σωστό αυτό που αναφέρει για τα 8 στοιχεία, τα οποία όμως έχουν χρόνο ημιζωής κάτι σαν 10^12y (πχ το potassium 40 (η Βιταμίνη K είναι), το πρώτο της λίστα του). ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΧΙ χιλιοστά του δευτερολέπτου όπως το manganese 64 αλλά 1000000000000 ΧΡΟΝΙΑ.

Εδώ λοιπόν ο παραγωγός του βίντεο, λέει αφού ο ρυθμός με τον οποίο μειώνεται η ζωή είναι σταθερός (πάλι παίζει με τις λέξεις, διότι "Η σταθερά", constant δηλαδη, στη φυσική έχει συγκεκριμένο νόημα" και η τιμή της ναι μεν θεωρείται σταθερή, αλλά όσο βελτιώνονται οι μετρητικές διατάξεις, προσδιορίζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια), δε θα έπρεπε να αλλάζει και αναρωτιέται για ποιο λόγο δεν άλλαζε μέχρι σήμερα.

Και απαντάει στη συνέχεια του βίντεο. Ο λόγος είναι ότι θέλουν (και βάζει μία εικόνα με εξωγηινό) να μεταλλαχθεί ο ανθρωπος που έχει αυτά τα 8 ραδιενεργά στοιχεία και για αυτό αλλάζουν το χρόνο ημιζωής των στοιχείων.

Δεν ξέρω αν σας έπεισα να δείτε το βίντεο, αλλά υπάρχουν 5 ασύνδετα μέρη στο "συλλογισμό" του. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να υπάρχουν κι άλλα, αλλά είμαι άσχετος με το αντικείμενο και πήδηξα μερικά διότι δεν άντεξα να το δω συνεχόμενα.

Την αγάπη μου και ένα εμβόλιο.

EDIT:

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να είναι προκατειλημμένος ή να μην έδωσα την πρέπουσα προσοχή στο περιεχόμενο του βιντεου και να το αδικώ.

Υπάρχει ένα λάθος, είναι 10^9 χρόνια.

Δημοσ.

Έλεος με τις συνωμοσίες όμως. Πως την παλεύετε ρε άνθρωποι???? Αν φοβάστε τόσο μην βγαίνετε από το σπίτι γιατί σίγουρα οι γείτονές σας θα σας έχουν στήσει παγίδες απ' έξω!!!

Ξυπνήστε! Υπάρχουν 2 ειδών πληροφορίες. Οι πληροφορίες και οι παρα-πληροφορίες!

Μπορεί οι βλακείες που λένε από εδώ και από εκεί να φαίνονται σαν αλήθεια αλλά αυτός είναι ο σκοπός τους! Μην είστε πρόβατα και πιστεύετε την βλακεία του καθενός! :mad:

Δημοσ.

1. δεν μπορεί να διαβάσει κάτι που είναι σε βίντεο.

2. τώρα πιστεύουμε στην επιστήμη;

3. μη δείτε το βίντεο είναι σχεδόν 8 λεπτά χαμένα απο τη ζωή σας.

4. χωρίς να έχω ιδέα με το αντικείμενο, απλά κοιτώντας το βίντεο και χωρίς να το ψάξω πάνω από 5 λεπτά.

Λοιπον, το manganese 64 δίνεται ότι έχει χρόνο ημιζωής 90ms, δηλαδή πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε το "λοιπόν" στην αρχή της πρότασης το άτομο του στοιχείου είχε εξαφανιστεί. Ο ποιητής του βίντεου λέει (προσέχτε ΛΕΕΙ, ΔΕ δείχνει) πως ο χρόνος αυτός ημιζωής μεταβάλλεται με ντετερμινιστικό τρόπο ως συνάρτηση του χρόνου και αναφέρεται γενικά και αόριστα σε 2 επιστήμονες (χωρίς αναφορές) που λένε ότι η κοσμική ακτινοβολία παίζει κάποιο ρόλο στο χρόνο ημιζωής των στοιχείων.

Στη συνέχεια, γενικεύει ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ πως αυτό συμβαίνει σε όλα τα στοιχεία.

Μετά συνδέει τα ραδιενεργά στοιχεία τα συνδέει με τον άνθρωπο και λέει πως υπάρχουν μόνο 8 στον άνθρωπο. Και η απορία μου είναι, γιατί υπάρχουν μόνο 8 αφού ο άνθρωπος είναι μέρος του ηλιακού συστήματος, δηλαδή δέχεται τόσο γήινη όσο και εξωγήινη (δεν είναι τυχαία η λέξη) ακτινοβολία; Δέχομαι ότι είναι σωστό αυτό που αναφέρει για τα 8 στοιχεία, τα οποία όμως έχουν χρόνο ημιζωής κάτι σαν 10^12y (πχ το potassium 40 (η Βιταμίνη K είναι), το πρώτο της λίστα του). ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΧΙ χιλιοστά του δευτερολέπτου όπως το manganese 64 αλλά 1000000000000 ΧΡΟΝΙΑ.

Εδώ λοιπόν ο παραγωγός του βίντεο, λέει αφού ο ρυθμός με τον οποίο μειώνεται η ζωή είναι σταθερός (πάλι παίζει με τις λέξεις, διότι "Η σταθερά", constant δηλαδη, στη φυσική έχει συγκεκριμένο νόημα" και η τιμή της ναι μεν θεωρείται σταθερή, αλλά όσο βελτιώνονται οι μετρητικές διατάξεις, προσδιορίζεται με μεγαλύτερη ακρίβεια), δε θα έπρεπε να αλλάζει και αναρωτιέται για ποιο λόγο δεν άλλαζε μέχρι σήμερα.

Και απαντάει στη συνέχεια του βίντεο. Ο λόγος είναι ότι θέλουν (και βάζει μία εικόνα με εξωγηινό) να μεταλλαχθεί ο ανθρωπος που έχει αυτά τα 8 ραδιενεργά στοιχεία και για αυτό αλλάζουν το χρόνο ημιζωής των στοιχείων.

Δεν ξέρω αν σας έπεισα να δείτε το βίντεο, αλλά υπάρχουν 5 ασύνδετα μέρη στο "συλλογισμό" του. Σε κάθε περίπτωση μπορεί να υπάρχουν κι άλλα, αλλά είμαι άσχετος με το αντικείμενο και πήδηξα μερικά διότι δεν άντεξα να το δω συνεχόμενα.

Την αγάπη μου και ένα εμβόλιο.

EDIT:

Σε κάθε περίπτωση μπορεί να είναι προκατειλημμένος ή να μην έδωσα την πρέπουσα προσοχή στο περιεχόμενο του βιντεου και να το αδικώ.

η επίδραση του ήλιου στην ύλη στηρίζεται από μελέτες 2 πανεπιστημίων στο λινκ που παραθέτω αλλάδε μπήκες στο κόπο να δεις.

Την επιστήμη στο συγκεκριμένο θέμα τη πιστεύω γιατί επαληθεύει πράγματα που ήδη γνωρίζω από άλλες πηγές τις οποίες φυσικά δε θα έμπαινες στο κόπο να ασχοληθείς μαζί τους και για αυτό το λόγο την επικαλούμαι διότι είναι το μόνο που πιστεύεις εσύ και οι ομοϊδεάτες σου.

Η επιστήμη τώρα αρχίζει να ανακαλύπτει πράγματα που φωτισμένοι άνθρωποι σε όλο το κόσμο γνωρίζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια.

@pournaras, φυσικά απαντάς άστοχα γιατί ούτε εγώ είμαι η "Λουκά".

και για να το κάνω πιό ενδιαφέρων η ραδιοχρονολόγηση με άνθρακα 14 πάει περίπατο μετά από αυτά τα ευρήματα

των 2 πανεπιστημίων stanford kai perdue.

Δημοσ.

Εγω επειδη βαριεμαι να δω το βιντεο κι επειδη μυριζομαι εκ του τιτλου οτι προκειται περι πατατας, θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το ρεζουμε της υποθεσης.

Δηλαδη ποια ειναι η χρησιμη πληροφορια για τη ζωη μου η το μελλον μου?

Δημοσ.

Εγω επειδη βαριεμαι να δω το βιντεο κι επειδη μυριζομαι εκ του τιτλου οτι προκειται περι πατατας, θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι το ρεζουμε της υποθεσης.

Δηλαδη ποια ειναι η χρησιμη πληροφορια για τη ζωη μου η το μελλον μου?

χρήματα δε πρόκειται να βγάλεις από εδώ,αν αυτό εννοείς, άρα μην ασχολείσαι.

μας επηρεάζει κάθε είδους ακτινοβολία και συχνότητα από τη μουσική,τη ραδιενέργεια,η γκόμενά σου (και οι άνθρωποι εκπέμπουν συχνότητες)και ο ήλιος που παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή και την εξέιλξή της.

Μου αρέσει που ξοδεύετε ώρες ατέλειωτες για χίλια δυό αλλά δε σας ενδιαφέρει το τι είναι

αυτό που ζούμε,και εγώ έτσι έζησα το μεγαλύτερο μέρος από τα 40 χρόνια της ζωής μου αλλά κατά διαστήματα κάτι με παρακινεί να το ψάξω λίγο.

Δημοσ.

Ε, όχι. Εγώ δε χρειάζεται να αποδείξω ότι στο βίντεο γίνεται συρραφή ψηγμάτων γνώσης με ατελείωτη μπούρδα. Αυτός που έφτιαξε το βίντεο κι όποιος το υποστηρίζει πρέπει να αποδείξουν ότι η γνώση που "προσφέρουν" είναι όντως γνώση.

Και ξαναρωτάω και θα δώσεις επιστημονικούς συνδέσμους χιλιάδων ετών αν θες:

1. Που στηρίζεται η γενίκευση για το χρόνο ημιζωής στα 8 κατα πολύ σταθερότερα σε σχέση με το manganese 64, στοιχεία που αναφέρονται στο βίντεο;

2. Για ποιο λόγο ενδιαφερόμαστε για αυτά τα 8 στοιχεία, αφού όλα μεταπίπτουν; Και από όλα ο άνθρωπος δέχεται ακτινοβολία.

3. Αποδέχομαι χωρίς να μας έχεις δείξει καμία απόδειξη ότι ο χρόνος όντως αλλάζει. Και σε ρωτάω, μήπως τώρα πια είμαστε τεχνολογικά έτοιμοι να μετρήσουμε αυτές τις διακυμάνσεις; Με παράδειγμα αν μέχρι τώρα υπήρχε μία σταθερά μετρημένη ίση με 1.95 σε τυχαίες μονάδες, μήπως τώρα μετράμε μεταβολές μεταξύ 1.949999 και 1.950001.

4. Πως συνδέεται η μετάλλαξη του ανθρώπου με την ντετερμινιστική μεταβολή του χρόνου ημιζωής των στοιχείων;

5. Που βασίζεται ο ισχυρισμός ότι υπάρχει εξωτερικός (όχι συμπαντικός εννοώ που υπήρχε και απλά δεν μπορούσαμε να μετρήσουμε) παράγοντας που μεταβάλλει το ρυθμό μετάπτωσης των στοιχείων;

Σημείωση: Πάνε 15 χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν υποχρεωμένος να ασχοληθώ με τέτοιο θέμα, επομένως να με συγχωρέσουν και με διορθώσουν οι γνώστες αν χρησιμοποιώ λανθασμένους όρους.

Δημοσ.

Παρακολουθώ το θέμα με τεράστιο ενδιαφέρον. Όπερα, έχεις κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα με ότι αφορά στην επιστήμη, ή απλά αμφισβητείς οτιδήποτε παρουσιάζεται ως τεκμηριομένο;

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα, αυτά είναι τα περίεργα για εμένα, που είμαι άσχετος με το θέμα, αν κάποιος σχετικός* δει το βίντεο θα ήθελα να έχουμε τη γνώμη του για το σύνολο του βίντεο, όχι για τις επιμέρους αναφορές, αλλά για το όλο του.

*Σχετικός με τι δεν ξέρω αλλα σχετικός.

Δημοσ.

Ε, όχι. Εγώ δε χρειάζεται να αποδείξω ότι στο βίντεο γίνεται συρραφή ψηγμάτων γνώσης με ατελείωτη μπούρδα. Αυτός που έφτιαξε το βίντεο κι όποιος το υποστηρίζει πρέπει να αποδείξουν ότι η γνώση που "προσφέρουν" είναι όντως γνώση.

Και ξαναρωτάω και θα δώσεις επιστημονικούς συνδέσμους χιλιάδων ετών αν θες:

1. Που στηρίζεται η γενίκευση για το χρόνο ημιζωής στα 8 κατα πολύ σταθερότερα σε σχέση με το manganese 64, στοιχεία που αναφέρονται στο βίντεο;

2. Για ποιο λόγο ενδιαφερόμαστε για αυτά τα 8 στοιχεία, αφού όλα μεταπίπτουν; Και από όλα ο άνθρωπος δέχεται ακτινοβολία.

3. Αποδέχομαι χωρίς να μας έχεις δείξει καμία απόδειξη ότι ο χρόνος όντως αλλάζει. Και σε ρωτάω, μήπως τώρα πια είμαστε τεχνολογικά έτοιμοι να μετρήσουμε αυτές τις διακυμάνσεις; Με παράδειγμα αν μέχρι τώρα υπήρχε μία σταθερά μετρημένη ίση με 1.95 σε τυχαίες μονάδες, μήπως τώρα μετράμε μεταβολές μεταξύ 1.949999 και 1.950001.

4. Πως συνδέεται η μετάλλαξη του ανθρώπου με την ντετερμινιστική μεταβολή του χρόνου ημιζωής των στοιχείων;

5. Που βασίζεται ο ισχυρισμός ότι υπάρχει εξωτερικός (όχι συμπαντικός εννοώ που υπήρχε και απλά δεν μπορούσαμε να μετρήσουμε) παράγοντας που μεταβάλλει το ρυθμό μετάπτωσης των στοιχείων;

Σημείωση: Πάνε 15 χρόνια από την τελευταία φορά που ήμουν υποχρεωμένος να ασχοληθώ με τέτοιο θέμα, επομένως να με συγχωρέσουν και με διορθώσουν οι γνώστες αν χρησιμοποιώ λανθασμένους όρους.

People Today

"Are we genetically different from our Homo sapiens ancestors who lived 10-20,000 years ago? The answer is almost certainly yes."

φίλε μου όσο και να το πολεμάς αλλάζουμε.

"No one knows how neutrinos could interact with radioactive materials to change their rate of decay."

και σου λέω πως δεν είναι μόνο ο χρόνος ημιζωής των διάφορων στοιχείων που επηρεάζεται.

λινκ χιλιάδων ετών δεν υπάρχουν να σου δώσω αλλά οι γνώσεις χιλιάδων ετών υπάρχουν σε βιβιλία που αν κρίνω από το τρόπο σκέψης σου δε θα συναντήσεις ποτέ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...