lagman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 καλο ειναι το 2.14??? Το ίδιο έχει 90ευρω στο praktiker
dimigar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Που είναι η προσφορά; Για κοίτα: http://www.kaerchershop-schreiber.de/krcher-plus-p-57473.html στο στέλνουν και Ελλάδα. Με τα μεταφορικά έρχεται πιο φθηνά από το Praktiker!!!
instinct21 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Που είναι η προσφορά; Για κοίτα: http://www.kaerchershop-schreiber.de/krcher-plus-p-57473.html στο στέλνουν και Ελλάδα. Με τα μεταφορικά έρχεται πιο φθηνά από το Praktiker!!! αλλα πιο ακριβα απο το αλλο οποτε ειναι καλη τιμη... μια χαρα ειναι 59 για επωνυμο πλυστικο!
dimigar Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2011 Ναι συμφωνώ. Αλλά όχι και οτι κοστίζει αρχική τιμή 131 ευρώ... Πάνω από 100% καπέλο (ή φέσι αν προτιμάτε)
Porg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Έχει πάλι η carrefour το ίδιο πιεστικό στα 49Ε και είμαι σε δίλημμα, να πάρω αυτό που έχει και επιπλέον βούρτσα ή το nilfisk με 85Ε: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B001TUYV1O/ref=oss_product
JohnMik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Αναλόγως τη χρήση που το θέλεις. Εγώ το πήρα πριν κανα 2 εβδομάδες αυτό των Carefour και είναι ικανοποιητικό για τα λεφτά του.
Porg Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Βασικά θέλω να κάνω ένα καλό καθάρισμα τα μπαλκόνια και τη πυλωτή και μετά θα το έχω για πλύσιμο στο αμάξι. Για να λες "ικανοποιητικό για τα λεφτά του" δεν είσαι πολύ ευχαριστημένος ε;Απο ποιότητα οι βούρτσες τι λένε;Το άλλο βλέπω έχει διαφορετική βούρτσα για πατώματα
Alxnks Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Βασικά θέλω να κάνω ένα καλό καθάρισμα τα μπαλκόνια και τη πυλωτή και μετά θα το έχω για πλύσιμο στο αμάξι. Για να λες "ικανοποιητικό για τα λεφτά του" δεν είσαι πολύ ευχαριστημένος ε;Απο ποιότητα οι βούρτσες τι λένε;Το άλλο βλέπω έχει διαφορετική βούρτσα για πατώματα εννοει οτι ειναι απροσμενα καλο για τα λεφτα του. αν θες εσυ (η οποιοσδηποτε) να δωσεις σχεδον τα διπλα λεφτα για κατι με λιγοτερα αξεσουαρ και να κανεις την ιδια δουλεια, δικαιωμα σου. αν ομως θες να κανεις πολυ αξιοπρεπως και οικονομικα τη δουλεια σου, ειναι μια χαρα το μηχανημα. εγω το εχω απο πριν το καλοκαιρι που το ειχαν παλι σε προσφορα και ειμαι ευχαριστημενος
JohnMik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2012 Δεν έχω δει άλλο για να συγκρίνω, αλλα θα σου πω εντυπώσεις: Μείον: Η περιστροφική βούρτσα είναι λίγο κουραστική στη χρήση γιατί είναι ευθεία και για να καθαρίσεις πάτωμα,χαλιά και λοιπά πρέπει να σκύβεις. Απο ποιότητα μου φάνηκαν ΟΚ αλλά στο αμάξι δεν το τρίβω αυτό το πράγμα(χρησιμοποιώ σφουγγάρι microfiber)! Ο θόρυβος που κάνει μου φάνηκε αρκετός (92db γράφει). Συν: Η πίεση που έχει είναι ικανοποιητική. Τα αξεσουάρ κουμπώνουν εύκολα και δεν έχουν διαρροές. Με αυτά τα λεφτά δεν αγοράζεις ούτε τις βούρτσες!
LOULATRANS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 και στο ευκαρπιας το εχει...προσοχη μονο,οσοι εχουν δουλεψει αλλο μηχανημα θα απογοητευτουν.γιατι κοιτωντας στα χαρακτιριστικα ειδα οτι εχει πιεση λειτουργειας 70 μπαρακια.οποιος ξερει,καταλαβε.........
Porg Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 ειδα οτι εχει πιεση λειτουργειας 70 μπαρακια.οποιος ξερει,καταλαβε......... πες και για μας που δεν ξέρουμε (max 105 τι θέλει να πει
LOULATRANS Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2012 το νουμερο των μπαρ μονο του δεν ειναι το ζητουμενο.οταν λεει μαξ,εννοει οτι κατω απο καποιες συγκεκριμενες συνθηκες μπορει να αποδωσει αυτο το νουμερο.δλδ αν η πιεση δικτυου ειναι 10 μπαρ και το νερο ειναι αφαλατωμενο μπορει να πιασει τα 100,λεμε....αλλα η πιεση εργασιας των 70 ειναι αρκετα χαμηλη και καποιος που εχει δουλεψει με 90 και πανω(τιμες των περισοτερων πλυστικων) θα χαλαστει. για πρωτο πλυστικο καποιου,μια χαρα δουλιτσα θα κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις