UpToDate_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Να γράψω κατι που με ενοχλει ρε παιδιά? Βαρεθηκα καθε μερα να μπαινω στις αγγελιες και να βλεπω διπλες καταχωρησεις και up των ιδιων και των ιδιων. Εχει όριο ή οχι? Ενα τυχαιο παραδειγμα βαρεθηκα να βλεπω το πιστωτικο του e-shop καθημερινα τετοια ωρα σε διπλη καταχωριση με εντονα κοκκινα γραμματα. Δεν εχω τιποτα με κανεναν απλα δεν μου αρεσει καθολου και γραφω την αποψη μου και ρωταω αν μπορει κατι να γινει Πιο το προβληματάκι σου φίλε μου; Το έβαλα σε 2 διαφορετικές κατηγορίες, για να έχω περισσότερες πιθανότητες να το δει κάποιος που τυχόν να τον ενδιαφέρει, και μάλιστα και στις 2 κατηγορίες έχει το δικαίωμα να βρίσκετε.. τώρα αν εσύ τα βλέπεις όλα μαζί και όχι κατηγορία κατηγορία δικαίωμα σου. Πειραγμένοι στο full μερικοί, και εγώ θέλω να διώξω το αντικείμενο που πουλάω αλλά δεν κλαίγομαι για ό,τι να 'ναι λόγους. Τώρα με τις αγγελίες τι παίχτηκε; Μια νέα υποβολή σε κάθε αγγελία ξεχωριστά κάθε βδομάδα;
g_alkis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το θέμα δεν είναι σε πόσες κατηγορίες το έβαζε ο όποιος χρήστης. Το θέμα είναι οτι πατούσε καταχρηστικά το "νεα υποβολή" κάθε 2 μέρες για κάθε αγγελία του για να είναι πάντα στην 1η σελίδα των αποτελεσμάτων, "θάβοντας" τα υπόλοιπα. Αυτό ήταν το bug. Και κανα 2-3 που έβλεπα το είχαν κάνει εργολαβία. Με την αλλαγή πλέον οι "αγοραστετοθελωνατοπουλησωκολασμενα" θα μπορούν να κάνουν εως 2 "νέες υποβολές" την εβδομάδα (θενκ γκοντ).
UpToDate_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Με την αλλαγή πλέον οι "αγοραστετοθελωνατοπουλησωκολασμενα" θα μπορούν να κάνουν εως 2 "νέες υποβολές" την εβδομάδα (θενκ γκοντ). Σε κάθε αγγελία έτσι; Ή μια ανα μια αγγελια; Ούτε στο thelab δεν γίνοντε αυτά..
hackertom Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Επιτέλους παιδιά έπρεπε να γίνει κάτι με αυτό το θέμα και ευτυχώς έγινε!
g_alkis Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Σε κάθε αγγελία έτσι; Ή μια ανα μια αγγελια; Ούτε στο thelab δεν γίνοντε αυτά.. 2 σύνολο. Και 15 "παλιές" αγγελίες να έχεις, δικαιούσαι να κάνεις 2 "νέες υποβολές" συνολικά εβδομαδιαία. Τις κάνεις και τέλος. Νεξτ γουίκ εγκέν.
UpToDate_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κάθε αρχή νεας βδομάδας ή μόλις ξανάρθει η συγκεκριμένη μέρα;
parsifal Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κάθε αρχή νεας βδομάδας ή μόλις ξανάρθει η συγκεκριμένη μέρα; Όχι ημερολογιακή εβδομάδα. Αλλά ένα κυλιόμενο παράθυρο εύρους 7 ημερών από την ημερομηνία-ώρα της προτελευταίας (ή της τελευταίας, αν δεν υπάρχει προτελευταία) αγγελίας σου και μετά. Αν και το παραπάνω δεν είναι σαφές, μπορούμε να το εξηγήσουμε και με υποθετικά σενάρια. Όποιος δεν το κατάλαβε, ας σηκώσει το χέρι του!
UpToDate_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πάνε οι αγγελίες.. στην 10η σελίδα λοιπόν μέχρι να ερθει η ωρα για το "Νεα Υποβολη". Δεν δίνετε την δυνατότητα τουλάχιστον για περισσότερες αγγελίες σε μια σελίδα; Like the old style, αλλά σε κατηγορίες όπως είναι τώρα..
VampireKiSS Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Σε κάθε αγγελία έτσι; Ή μια ανα μια αγγελια; Ούτε στο thelab δεν γίνοντε αυτά.. Μετά από αυτή τη διόρθωση που έγινε, βρίσκω ιδανικό τον τρόπο λειτουργίας των αγγελιών στο insomnia, τόσο για να μην επιβαρύνεται το site με συνεχόμενες επαναδημοσιεύσεις της ίδιας αγγελίας, όσο και για να είναι πιο τακτοποιημένες οι κατηγορίες αλλά και να εξυπηρετούνται τα μέλη με ίσους όρους. Αυτό που ισχύει-θα ισχύει είναι ότι το μέλος που θα κάνει νέα υποβολή σε υπάρχουσα αγγελία του, θα είναι σα να δημοσίευσε νέα αγγελία. Έτσι η νέα υποβολή θα εμπίπτει στον περιορισμό των 2 δημοσιεύσεων/εβδομάδα. Κοντολογίς, στο τμήμα αγγελιών θα μπορεί να γίνονται από ένα μέλος 2 νέες ενέργειες κάθε εβδομάδα, είτε είναι νέες αγγελίες είτε νέες υποβολές, είτε συνδυασμός αυτών των δύο. Πιο αναλυτικά, ένα μέλος θα μπορεί εντός 7 ημερών: α) να βάζει 2 καινούριες αγγελίες ή β) να κάνει "νέα υποβολή" σε 1 παλιότερη αγγελία 2 φορές ή γ) να κάνει "νέα υποβολή" σε 2 παλιότερες αγγελίες από 1 φορά την κάθε μία ή δ) να δημοσιεύει μια καινούρια και να κάνει "νέα υποβολή" σε μια παλιότερη ή ε) να δημοσιεύει μια αγγελία και την ίδια αγγελία να την κάνει "νέα υποβολή" Το παραπάνω αυτόματα σημαίνει ότι μπορεί να έκανε κάποιος 2 αγγελίες την περασμένη εβδομάδα και να δημοσιεύσει άλλες 2 αυτή την εβδομάδα άρα να έχει 4 στο σύνολο (ή 6 στις 3 εβδομάδες κ.ο.κ.). Δεν περιορίζεται δηλαδή ο μέγιστος αριθμός ενεργών αγγελιών που μπορεί να έχει κάποιο μέλος. Είναι όμως ανώφελο να δημοσιεύει κάποιος 2 φορές την ίδια αγγελία στην ίδια κατηγορία μόνο και μόνο για να την επαναφέρει στο προσκύνιο, αφού ουσιαστικά τον σκοπό αυτό εξυπηρετεί η νέα υποβολή. Ελπίζω να είναι αρκετά αναλυτικά και κατανοητά από όλους ώστε να μην έχουμε παρεξηγήσεις και χαλάμε το πολύ καλό κλίμα και επίπεδο του φορουμ. Πάνε οι αγγελίες.. στην 10η σελίδα λοιπόν μέχρι να ερθει η ωρα για το "Νεα Υποβολη". Δεν δίνετε την δυνατότητα τουλάχιστον για περισσότερες αγγελίες σε μια σελίδα; Like the old style, αλλά σε κατηγορίες όπως είναι τώρα.. Πιο λογικό είναι να βρίσκεται μια παλιά αγγελία στη 10η σελίδα παρά μια νέα εξαιτίας της "μάχης" για την 1η σελίδα...
UpToDate_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πιο λογικό είναι να βρίσκεται μια παλιά αγγελία στη 10η σελίδα παρά μια νέα εξαιτίας της "μάχης" για την 1η σελίδα... Δεν συμφωνώ.
VampireKiSS Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν συμφωνώ. Δες τότε τα links στο ποστ που ανάρτησα 1 μήνα πριν: Link και μπες αυτή τη στιγμή που μιλάμε στην κατηγορία "μονάδες αποθήκευσης" των αγγελιών να δεις τι θα συναντήσεις στην 1η σελίδα. Τα ίδια και τα ίδια 1 μήνα τώρα...καθημερινά, πρωί-βράδυ! Αν δεν είχε διορθωθεί το bug, σε κάνα χρόνο ακόμη την ίδια εικόνα θα βλέπαμε. Προσωπικά δεν το βρίσκω ούτε σωστό, ούτε δίκαιο, ούτε καλαίσθητο, ούτε πρακτικό. Οι απόψεις όλων όμως είναι καθ' όλα σεβαστές να ακούγονται και γιατί όχι να εγκρίνονται από τους διαχειριστές αν αυτοί κρίνουν ότι θα είναι για το καλό του φορουμ και των μελών.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δεν συμφωνώ. Δες συμφωνεις επειδη θες να πουλησεις. Κι εγω ως πωλητης δεν συμφωνω. Αλλα επειδη ουσιαστικα το τμημα αγγελιων υπαρχει για να δινουμε οι ινσομνιακς τα πραγματα που μας "ξεμενουν" και οχι για να προωθει καποιος το καταστημα/βισμα του βγαζοντας κερδη, τοτε ειναι λογικο η συντριπτικη πλειονοτητα των μελων να δρα το 80% του χρονου ως δυνητικοι αγοραστες και οχι ως πωλητες. Οποτε μια χαρα ειναι, ουσιαστικα προκειται για το φτιαξιμο ενος bug των υπαρχοντων κανονων.
hackertom Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πρέπει να είναι λίγο offtopic αλλά παιδιά επίσης κάτι που παρατήρησα είναι όταν είσαι στις αγγελίες στις κατηγορίες επάνω δεξιά σου βγάζει το παραθυράκι με μιά αγγελία καλό θα ήταν να μην βγάζει τις κλειδωμένες αγγελίες τσάμπα κόπος αφού είναι μη ενεργές ...
DeareN Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πιο το προβληματάκι σου φίλε μου; Σου απαντήσαν τα παιδία πριν απο μένα, πιστεύω να κατάλαβες Το έβαλα σε 2 διαφορετικές κατηγορίες, για να έχω περισσότερες πιθανότητες να το δει κάποιος που τυχόν να τον ενδιαφέρει, και μάλιστα και στις 2 κατηγορίες έχει το δικαίωμα να βρίσκετε.. τώρα αν εσύ τα βλέπεις όλα μαζί και όχι κατηγορία κατηγορία δικαίωμα σου. Ελα πες την αλήθεια ήξερες πως ολοι οι αγοραστες σαν και εμενα μπαινουμε και χαζευουμε στο ολα μαζι και οχι ανα κατηγορια και ειπες να το εκμεταλευτεις οχι μονο κανοντας χρηση του bug αλλα οτι μπορεις να το κανεις και στις 2 σου αγγελιες ταυτοχρονα με αποτελεσμα να φαινεται το screenshot που ανεβασα. Πειραγμένοι στο full μερικοί, και εγώ θέλω να διώξω το αντικείμενο που πουλάω αλλά δεν κλαίγομαι για ό,τι να 'ναι λόγους. Δεν ειμαι πειραγμένος και ήσουν τυχαίο παράδειγμα, υπήρχαν αλλοι που το καναν αυτο συστηματικα επι μήνες.... Τώρα με τις αγγελίες τι παίχτηκε; Μια νέα υποβολή σε κάθε αγγελία ξεχωριστά κάθε βδομάδα; Ευχαριστω τους διαχειρηστές του φόρουμ για την ανταπόκριση τους αλλα κυρίως τον χρήστη VampireKiss που πρεπει να αφιερωσε πολύ χρονο για να δείξει πιο ήταν το bug. P.S: φίλε UptoDate σου απάντησα μες το quote και επαναλαμβάνω ήσουν τυχαίο αλλα τρανταχτό παράδειγμα λόγω κυρίως οτι πήγαινε το μάτι στο κόκκινο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.