grigoriou Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Και τι πειραζει αν κανουν συνεχεια up? Nα πουλησουν θελουν. Ας κανουν up μεχρι να πουλησουν, δε νομιζω οτι ενοχλει σε κατι αυτο. Υπαρχουν πολλες σελιδες τις οποιες ουτως ή αλλως ο υποψηφιος αγοραστης θα ελεγξει.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Να γράψω κατι που με ενοχλει ρε παιδιά? Βαρεθηκα καθε μερα να μπαινω στις αγγελιες και να βλεπω διπλες καταχωρησεις και up των ιδιων και των ιδιων. Εχει όριο ή οχι? Ενα τυχαιο παραδειγμα βαρεθηκα να βλεπω το πιστωτικο του e-shop καθημερινα τετοια ωρα σε διπλη καταχωριση με εντονα κοκκινα γραμματα. Δεν εχω τιποτα με κανεναν απλα δεν μου αρεσει καθολου και γραφω την αποψη μου και ρωταω αν μπορει κατι να γινει Και τι πειραζει αν κανουν συνεχεια up? Nα πουλησουν θελουν. Ας κανουν up μεχρι να πουλησουν, δε νομιζω οτι ενοχλει σε κατι αυτο. Υπαρχουν πολλες σελιδες τις οποιες ουτως ή αλλως ο υποψηφιος αγοραστης θα ελεγξει. Μάλλον υπάρχει κάποια παρανόηση: ουδείς μπορεί να κάνει post bumping για να κρατηθεί στην επιφάνεια η αγγελία του. Δυνατότητα post bumping δεν υπάρχει αφού δεν υπάρχει δυνατότητα απάντησης στις Αγγελίες. Και ναι, το post bumping ενοχλεί και απαγορεύεται ρητά στους Όρους Χρήσης του forum (τους οποίους καλό είναι να γνωρίζουμε πριν γράψουμε κάτι...).
grigoriou Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ο φιλος εννοει πως οταν κλικαρεις "νεα υποβολη" η αγγελια ανεβαινει παλι πρωτη στη λιστα...
VampireKiSS Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Έχεις δημοσιεύσει 2 αγγελίες χθες και συμπλήρωσες το όριο. Οπότε μετά από 7 ημέρες θα μπορέσεις να κάνεις καινούριες. Θα επιμείνω ότι δεν δημιούργησα νέα αγγελία, έβαλα νέες τιμές και έκανα "νέα υποβολή" σε 2 ήδη υπάρχουσες. Η μία εκ των δύο ναι δημιουργήθηκε μέσα στην τελευταία εβδομάδα (asics cumulus), η άλλη όμως ήταν από τη Μεγάλη Παρασκευή (asics onitsuka). Δεν είναι ότι έχω σκοπό να βάλω και άλλη αγγελία, απλά ρωτάω μήπως με αφορμή το θέμα αυτό οι νέες υποβολές προσμετρούνται πλέον σαν νέες δημοσιεύσεις Να γράψω κατι που με ενοχλει ρε παιδιά? Βαρεθηκα καθε μερα να μπαινω στις αγγελιες και να βλεπω διπλες καταχωρησεις και up των ιδιων και των ιδιων. Εχει όριο ή οχι? Ενα τυχαιο παραδειγμα βαρεθηκα να βλεπω το πιστωτικο του e-shop καθημερινα τετοια ωρα σε διπλη καταχωριση με εντονα κοκκινα γραμματα. Δεν εχω τιποτα με κανεναν απλα δεν μου αρεσει καθολου και γραφω την αποψη μου και ρωταω αν μπορει κατι να γινει Για τον ίδιο λόγο ξεκίνησα το νήμα. Μπορεί να απαγορεύεται το post bumping όπως λέει ο paredwse αλλά η "νέα υποβολή" μπορεί να χρησιμοποιείται ελεύθερα φέρνοντας την αγγελία πάλι στην αρχή.
grigoriou Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Kαι τι εγινε αν μια αγγελια ειναι στην αρχη ή στην 3η σελιδα?
parsifal Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Θα επιμείνω ότι δεν δημιούργησα νέα αγγελία, έβαλα νέες τιμές και έκανα "νέα υποβολή" σε 2 ήδη υπάρχουσες. Η μία εκ των δύο ναι δημιουργήθηκε μέσα στην τελευταία εβδομάδα (asics cumulus), η άλλη όμως ήταν από τη Μεγάλη Παρασκευή (asics onitsuka). Δεν είναι ότι έχω σκοπό να βάλω και άλλη αγγελία, απλά ρωτάω μήπως με αφορμή το θέμα αυτό οι νέες υποβολές προσμετρούνται πλέον σαν νέες δημοσιεύσεις Πρέπει να έχεις μπερδευτεί λίγο. Από την αρχή που εμφανίστηκε το συγκεκριμένο feature, κάθε «νέα υποβολή» προσμετράται σαν νέα δημοσίευση προκειμένου να αποφασιστεί αν το μέλος έχει ξεπεράσει το όριο των 2 αγγελιών ανά εβδομάδα. Άρα, όπως αναφέρεται και στο FAQ, σημείο 09, για να καταλάβεις αν την εκάστοτε χρονική στιγμή έχεις δικαιώμα να δημοσιεύσεις νέες αγγελίες και πόσες (καμία, μία ή δύο), αρκεί να ελέγξεις τις ημερομηνίες των 2 τελευταίων αγγελιών σου, χωρίς να γίνεται κάποια διάκριση μεταξύ αυτών που προέρχονται από επανυποβολή και των εντελώς νέων. Γι' αυτόν το λόγο, θεωρώ τις απόψεις περί κατάχρησης του συγκεκριμένου feature υπερβολικές: Για κάθε δεδομένη χρονική στιγμή, κάθε μέλος μπορεί να έχει το πολύ 2 καταχωρήσεις στις αγγελίες τις τελευταίες 7 ημέρες. Που είναι το πρόβλημα; Στον αριθμό "2"; Να το κάνουμε "1" δηλαδή; Γιατί πιο κάτω δεν πάει, μετά πάμε στο "0"!
DeareN Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δηλαδη ειναι επιτρεπτο να εχω μαι αγγελια διπλή, να ειναι η μια κατω απο την αλλη( 2 αγγελιες που να γραφουν ακριβως το ιδιο πραγμα) για να πεφτει το ματι πανω και να τις κανω νεα υποβολη καθε μέρα τη μια πισω απο την αλλη? Γιατι εγω αυτο παρατειρω καθημερινα στις αγγελιες απο πολλους και φαινεται και στα screenshots, μπορει να κανω και λαθος γιατι εχω καταμπερδευτει μια με τους κανονες και μια αυτα που γραφονται εδω. Για μενα ειναι Post-bumping καθημερινο που γινεται με τη δυνατοτητα να κανεις οσες νεες υποβολες των αγγελιων σου θελεις. Το ξερω οτι o parisfal εγραψε οτι μετραει ως νεα δημοσιευση αλλα συμβαινει νομιζω. Αν κανω λαθος ζητω συγγνωμη προκαταβολικα.
VampireKiSS Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Πρέπει να έχεις μπερδευτεί λίγο. Από την αρχή που εμφανίστηκε το συγκεκριμένο feature, κάθε «νέα υποβολή» προσμετράται σαν νέα δημοσίευση προκειμένου να αποφασιστεί αν το μέλος έχει ξεπεράσει το όριο των 2 αγγελιών ανά εβδομάδα. Άρα, όπως αναφέρεται και στο FAQ, σημείο 09, για να καταλάβεις αν την εκάστοτε χρονική στιγμή έχεις δικαιώμα να δημοσιεύσεις νέες αγγελίες και πόσες (καμία, μία ή δύο), αρκεί να ελέγξεις τις ημερομηνίες των 2 τελευταίων αγγελιών σου, χωρίς να γίνεται κάποια διάκριση μεταξύ αυτών που προέρχονται από επανυποβολή και των εντελώς νέων. Γι' αυτόν το λόγο, θεωρώ τις απόψεις περί κατάχρησης του συγκεκριμένου feature υπερβολικές: Για κάθε δεδομένη χρονική στιγμή, κάθε μέλος μπορεί να έχει το πολύ 2 καταχωρήσεις στις αγγελίες τις τελευταίες 7 ημέρες. Που είναι το πρόβλημα; Στον αριθμό "2"; Να το κάνουμε "1" δηλαδή; Γιατί πιο κάτω δεν πάει, μετά πάμε στο "0"! Δεν θέλω να επιμείνω σε ενδεχόμενο λάθος μου αλλά προκύπτουν νέα ερωτήματα. Αν κάθε «νέα υποβολή» προσμετράται σαν νέα δημοσίευση τότε δεν θα μπορούσα να κάνω νέα υποβολή και στις 2 αγγελίες (όπως έκανα) αλλά στη μία μόνο καθώς είχα ήδη δημοσιεύσει τη μία εντός 7 ημερών. Άρα, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, 1 νέα δημοσίευση + 2 νέα υποβολή = 3 νέες δημοσιεύσεις εντός της εβδομάδας. Διόρθωσέ με αν το χάνω κάπου. Από την άλλη, ο λόγος που ξεκίνησα το thread είναι-ήταν γιατί έβλεπα καθημερινά ορισμένα παλικάρια να κάνουν νέα υποβολή σε υπάρχουσες αγγελίες τους κάνοντας κατά κάποιο τρόπο "κατάληψη" στο αντίστοιχα sections και δυσκολεύοντας την ευκολία εύρεσης νέας αγγελίας. Οπότε μάλλον δεν μετρούσε από την αρχή σαν νέα δημοσίευση. Το αυτό διαπιστώθηκε και από άλλους χρήστες όπως φαίνεται και στα πρώτα post αυτού του thread Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται στον αριθμό νέων αγγελιών αλλά στην απεριόριστη-αλόγιστη χρήση της νέας υποβολής αν αυτή δεν προσμετράται σαν νέα δημοσίευση. Δες σε παρακαλώ και το pm που σου έστειλα.
mindtrapper Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Επιτρέπεται να βάλουμε μια αγγελία με πολλά αντικείμενα μέσα; Δηλαδή μιας και υπάρχει όριο στις πόσες αγγελίες μπορούμε να δημιουργήσουμε, μπορώ να κάνω μια με όλο το hardware που έχω και μια με όλα τα κινητά;
macabre_sunsets Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μπορείς, αλλά υπάρχει όριο στους πόσους χαρακτήρες θα χρησιμοποιήσεις. Αν δεν κάνω λάθος είναι 1500.
parsifal Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Το ξερω οτι o parisfal εγραψε οτι μετραει ως νεα δημοσιευση αλλα συμβαινει νομιζω. Αν κανω λαθος ζητω συγγνωμη προκαταβολικα. Όχι, δεν κάνεις λάθος. Επικοινώνησε μαζί μου με p.m. ο VampireKiSS και μου κατέδειξε περιπτώσεις όπου ορισμένα μέλη καταφέρνουν και παρακάμπτουν τον περιορισμό των 2 αγγελιών. Πρόκειται περί bug, έλαβε γνώση ο Hal9000 και θα γίνει προσπάθεια να διορθωθεί...
Hal9000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Πρέπει να έχει διορθωθεί. Αν μπορεί κάποιος ας το δοκιμάσει και να μας πει αν συνεχίζεται η όχι
VampireKiSS Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Επιβεβαιώνω ότι δεν με άφησε να κάνω νέα υποβολή καθώς έχω ήδη κάνει μια νέα δημοσίευση και μια νέα υποβολή την τελευταία εβδομάδα. Ας δοκιμάσει κάποιος που έχει παλιές καταχωρήσεις και καμία νέα δημοσίευση τις τελευταίες 7 ημέρες, να κάνει νέα υποβολή στις παλιές του να δούμε αν θα τον σταματήσει στις 2.
35apontos Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Κάνω μια δοκιμή,θα το δείτε οι επιστάτες,αφήστε να εξελιχτεί και μετά σβήστε το. btw,η μόνη επιβεβαίωση είναι ότι δεν με αφήνει να κάνω "refresh" την Αγγελία πάνω από μία φορά. Edit,διορθώθηκε το bug,ας ελπίσουμε ότι θα λήψει ένας πόλος γκρίνιας.... Δεν με αφήνει να ανεβάσω άλλη,ούτε να "ανεβάσω πάνω" την ήδη υπάρχουσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.