Προς το περιεχόμενο

Αγγελίες - "Νέα υποβολή"

VampireKiSS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κατ' αρχήν ...

Κοίτα να σου πω.Μερικές φορές όταν πουλάς κάτι μπορεί από τα 1000 που θα το δούν σήμερα να μην ενδιαφερθεί κανένας,μπορεί αυτός που θέλει να το αγοράσει και το χρειάζεται να τύχει να μπεί σε ένα μήνα να κοιτάξει.

Για παράδειγμα μητρική AM2+ αν βάλει κάποιος αγγελία στο εγγυώμαι με τις τιμές των AM3 δεν θα φύγει ούτε 30€.Ε σήμερα κάηκε σε ένα φίλο μου η μητρική του και δεν έχει φράγκο και ψάχνει απεγνωσμένα ΑΜ2+ μητρική όσο πιο φθηνά γίνεται.Πολύ πιθανό κάποιος που έχει μια ΑΜ2+ στις αγγελίες πολύυυυ καιρό σήμερα να βρεί αγοραστή.

Άλλο παράδειγμα.Πούλησα εγώ πρόσφατα bracket για s1155 cpu για μια συγκεκριμένη ψύκτρα.Έπρεπε να μπεί άτομο στις αγγελίες που έχει την συγκεκριμένη ψύκτρα και ψάχνει να κάνει αναβάθμιση σε s1155.Ένα μήνα την είχα την αγγελία δεν έστειλε κανένας.Μέχρι που έστειλε ένας και μέσα σε μισή ώρα του το έστειλα.

Υπάρχουν λοιπόν πράγματα που δεν φεύγουν στα μπάμ αλλά πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο άτομο στην κατάλληλη ώρα.

Και δεν έιναι θέμα να ξεπουλήσουμε την πραγμάτια μας.Είναι και θέμα αν κάτι σου είναι άχρηστο εσένα μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιον άλλον.

Έπειτα όταν τύχει να πουλάς πολλά κατά πάσα πιθανότητα θα ψάχνεις και πράγματα.Μην ξεχνάς ότι και οι αγγελίες ζήτησης μετράνε στις αγγελίες που μπορείς να βάλεις.Δηλαδή αν εσύ θέλεις να αναβαθμίσεις το pc σου ΤΩΡΑ.Και θέλεις να πουλήσεις επεξεργαστή,κάρτα γραφικών και μητρική ας πούμε θα βάλεις μια αγγελία cpu+mobo και άλλη μια για την gpu.Ε μετά από 2 μέρες αλλάζεις γνώμη και αποφασίζεις ότι τσάμπα θα τα κάνεις αυτά αν δεν αλλάξεις ΚΑΙ οθόνη και θέλεις να πουλήσεις και την οθόνη σου.Δηλαδή αν δεν έχεις πουλήσει τα άλλα(που ενδεχωμένος να πουλιούνται και δύσκολα αν είναι παλιά) να μην μπορείς να βάλεις μετά από μια βδομάδα μια αγγελία για να πουλήσεις την οθόνη που λογικά θα φύγει και μπαμ;Η να μην μπορείς να βάλεις μια αγγελία ζήτησης επειδή δεν φύγανε τα άλλα;

Ξαναλέω να επιμηκυνθεί το διάστημα είναι σωστό για λόγους αισθητικούς και μόνο.Αλλά να κόψεις ένα τόσο βολικό feauture ε είναι λάθος.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έγινε καμία αλλαγή στη λειτουργία των αγγελιών?

Μετά από 2 νέες υποβολές (για να μην παρεξηγούμαστε, λόγο νέας τιμής έγιναν) μου αφαιρέθηκε το δικαίωμα νέας αγγελίας.

Συνεχίζονται όμως οι νέες υποβολές χωρίς περιορισμούς απ' ότι βλέπω.

Δημοσ.

Νομιζω οτι ο αριθμος των αγγελιων που επιτρεπονται στο χρηστη ειναι αναλογως του αριθμου των posts του.

• Moderators
Δημοσ.

Νομιζω οτι ο αριθμος των αγγελιων που επιτρεπονται στο χρηστη ειναι αναλογως του αριθμου των posts του.

Νομιζεις, γιατι δεν ειναι ετσι.

Δημοσ.

Ναι, νομιζω ειπα απο την μεχρι τωρα πειρα μου και απο αλλους φιλους.

Εσυ που δε νομιζεις αλλα ξερεις, γιατι δε μας λες λοιπον τι παιζει? :)

• Moderators
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/338918-faq-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%81%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF%CE%BE%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BD%CE%AD%CE%BF-%CE%B8%CE%AD%CE%BC%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B5/

Δες το 09.

Εκτος αν ειμαι τυφλος και λεει οτι ισχυει κατι διαφορετικο αναλογα με τα ποστ του καθε μελους...

Πρωτα διαβαζουμε και μετα ρωταμε. :)

Δημοσ.

Εγώ όμως έχω δημοσιεύσει 1 αγγελία την τελευταία εβδομάδα.

Για την ακρίβεια, πριν κάνω νέα υποβολή τις 2 αγγελίες μου μπορούσα να καταχωρήσω νέα, μετά όχι. Γι' αυτό ρωτάω αν άλλαξε κάτι.

Δημοσ.

Εγώ όμως έχω δημοσιεύσει 1 αγγελία την τελευταία εβδομάδα.

Για την ακρίβεια, πριν κάνω νέα υποβολή τις 2 αγγελίες μου μπορούσα να καταχωρήσω νέα, μετά όχι. Γι' αυτό ρωτάω αν άλλαξε κάτι.

Έχεις δημοσιεύσει 2 αγγελίες χθες και συμπλήρωσες το όριο. Οπότε μετά από 7 ημέρες θα μπορέσεις να κάνεις καινούριες.

Δημοσ.

Να γράψω κατι που με ενοχλει ρε παιδιά? Βαρεθηκα καθε μερα να μπαινω στις αγγελιες και να βλεπω διπλες καταχωρησεις και up των ιδιων και των ιδιων. Εχει όριο ή οχι? Ενα τυχαιο παραδειγμα βαρεθηκα να βλεπω το πιστωτικο του e-shop καθημερινα τετοια ωρα σε διπλη καταχωριση με εντονα κοκκινα γραμματα. Δεν εχω τιποτα με κανεναν απλα δεν μου αρεσει καθολου και γραφω την αποψη μου και ρωταω αν μπορει κατι να γινει post-155846-0-64913800-1304881840_thumb.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...