xctaek21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 παιδιά , εχω ενα πρόβλημα, για κάποιο λόγο το explorer.exe δεν ξεκινά αυτόματα κατα την εκκίνηση των windows,αναγκαζομαι και το ανοιγω απο το taskmanager καθε φορά προτάσεις για λυση;
rafail1994 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Θα πας έναρξη ->εκτέλεση -> θα γράψεις msconfig -> εκκίνηση στοιχείων και θα δεις εάν υπάρχει ο explorer.exe. Εάν υπάρχει και δεν είναι ενεργοποιημένος ενεργοποίησε τον
xctaek21 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ευχαριστώ, δεν υπάρχει καν το explorer.exe καμια καλύτερη ιδέα;
rafail1994 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Με windows 7 είσαι ε; Λοιπόν θα πας πάλι έναρξη ->εκτέλεση -> θα γράψεις regedit θα πας σε αυτό το κλειδί (HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\) και θα δεις εάν υπάρχει ο explorer εάν δεν υπάρχει θα δημιουργήσεις εσύ δικό σου κλειδί και θα βάλεις για δεδομένα τιμής την θέση που βρίσκεται ο explorer
xctaek21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 έλεος, λεει "η επεξεργασια του μητρωου εχει απενεργοποιηθει απο το διαχειριστη σας" -.- γινετε να το ξαναενεργοποιησω; εντομεταξυ, προσπαθησα να το πεταξω στην επιφανεια εργασιας και λεει "ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TRUSTED INSTALLER ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ"
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δοκιμάσε και ενα repair απο το cd των windows μήπως φτιάξει
karmen1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 έλεος, λεει "η επεξεργασια του μητρωου εχει απενεργοποιηθει απο το διαχειριστη σας" -.- γινετε να το ξαναενεργοποιησω; εντομεταξυ, προσπαθησα να το πεταξω στην επιφανεια εργασιας και λεει "ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ TRUSTED INSTALLER ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ" Ποια windows έχεις; Είσαι με κωδικό administrator και προσπαθείς να κάνεις τις αλλαγές; edit: Ας υποθέσω και εγώ 7άρια όπως και ο rafail πιο πάνω Πάτα έναρξη και γράψε gpedit.msc πάτα enter (με πάθος ε; ) Πήγαινε στη διαδρομη User Configuration -> Administrative Templates -> System Δεξιά ψάξε το Prevent access to registry editing tools Δες αν στο status Λέει disable ή Not Configured. Αν λέει enable κάνε διπλό κλικ πάνω του και άλλαξέ το σε Not configured. Πήγαινε μετά start και προσπάθησε να ανοίξεις την registry. Αν επιμένει κάνε του restart. Αν μετά από αυτό μπεις κάνε ένα καλό σκαν για ιούς στο Pc σου
xctaek21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ναι τα 7, το pc δεν ειναι δικο μου, ενας ξα μου το εφερε να το φτιαξω ναι βρε καρμεν, με κωδικους τα παντα
karmen1983 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 E άμα είναι για τον ξα, ξα μου εμένα. Βάρα το παραπάνω και πε μου
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Κανε αυτο που σου γραφει η "γλυκια μου" πιο πανω φιλε και στη registry στο userinit, πρεπει να γραφει μονο explorer.exe, (και με το κομα). Δε τη γλυτωνεις παντως.
xctaek21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 που έμπλεξα ρε παιδια! τίποτα δεν δουλέυει σε αυτο το pc, καταραμένο... καρμεν το κοιτάξα, και επειδή ειναι στα ελληνικά, για να μην κανω καποιο λαθος κοιταξα ολα τα στοιχεια, ουτε ενα δεν εχει πειραχτει....θα στείλω screenshots σε λιγο για να δειτε
rafail1994 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Τα windows τα έκανες repair; γιατί μου φαίνεται ότι είναι η μόνη λύση
xctaek21 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Τα windows τα έκανες repair; γιατί μου φαίνεται ότι είναι η μόνη λύση τίποτα δεν έβρισκε, έκανα μια επαναφορά συστήματος και έφτιαξε -.- θενκς για την βοήθεια πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.