aekara21jimenez Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Παιδια, λεω να αρχισω να ασχολουμαι με τον χωρο της φωτογραφιας και θα ηθελα να μου προτεινετε οτι πιο "δυνατο" κυκλοφορει στην αγορα μεχρι τα 250 ευρω. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι η ποιοτητα της εικονας αλλα περιστασιακα θα χρησιμοποιηθει και για μικρες ληψεις video. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elbarto Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εγω θα σου προτεινα να παρεις slr-like ψηφιακη που εχουν και πολυ ζουμ. εχω την sony dsc-h50 2 χρονια περιπου, 290 ευρω και ειμαι ευχαριστημενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekara21jimenez Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ναι για τετοιο στυλ σκευτομαι κι εγω. Απο αυτες που κυκλοφορουν τωρα δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη σε αυτα τα χρηματα τη συγκεκριμενη περιοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekara21jimenez Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ναι για τετοιο στυλ σκευτομαι κι εγω. Απο αυτες που κυκλοφορουν τωρα δεν ξερω ποια ειναι η καλυτερη σε αυτα τα χρηματα τη συγκεκριμενη περιοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas.b Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Φιλε ενωσιτη canon και τα μυαλα στα καγκελα.Και ΗD video για να τραβηξεις τον Λυμπε την στιγμη που θα το σηκωνει. Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekara21jimenez Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ευχαριστω ρε αεκαρα, θα την εχω υπ' οψην μου. Εχει να προτεινει τιποτε αλλο καποιος;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Panasonic lumix tz10 Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
potamos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Olympus SP-800 UZ Κατά την άποψή μου, ό,τι καλύτερο μπορείς να πάρεις σ'αυτήν την τιμή. Είναι εκπληκτική μηχανή!(Διάβασε specs) Το καλύτερο value for money Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δωσε κάτι παραπάνω και πάρε DSLR Nikon η Cannon, έστω και παλιότερο μοντέλο. Δεν θα το μετανιωσεις, και η αγορά σου θα καλύψει τις ανάγκες σου για αρκετά χρόνια. Οτιδήποτε άλλο είναι συμβιβασμός . Η Μονή περίπτωση που η DSLR είναι κακιά λύση είναι αν το μέγεθος παίζει πολυ σημαντικό ρόλο. Απο την στιγμή που σκέφτεσαι για DSLR like, εννοείται ότι αξίζει DSLR... Sent from my iPod touch using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekara21jimenez Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/260943/Fujifilm-Finepix-HS10.html Πρεπει να ειναι καλη. Ας πει καποιος που ξερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrodinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/260943/Fujifilm-Finepix-HS10.html Πρεπει να ειναι καλη. Ας πει καποιος που ξερει. Για μενα πολυ καλη ,η μονη μου ενσταση οι μπαταριες(4 Χ 2ΑΑ).Θα σε φαει η επαναφορτιση η στη καλυτερη ''καβατζα'' με μπαταριες. Εμπειρια απο παλια Olympus SP-350. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Φίλε μου αν βρίσκεσαι Αθήνα κάνε μια βόλτα από τον katerelo (www.katerelos.gr) στο Περιστέρι. Πες του τι ακριβώς θέλεις και θα σου λύσει πολλές απορίες. Τρομερή τεχνογνωσία όλοι οι υπάλληλοι εκεί μέσα. Και μην την αγοράσεις απαραίτητα από εκεί. Ότι και να μου έχει προτείνει και να έχω αγοράσει (όχι απαραίτητα από τον ίδιο) έχει βγει αστέρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekara21jimenez Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Καρπενησι ApSiman και δεν εχω τη δυνατοτητα να παω αυτον τον καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ApSiMan Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Κρίμα... Τσέκαρε για διάφορα reviews τότε: http://www.photographyblog.com/reviews/ http://www.dpreview.com/ Εμένα με βοήθησαν πολύ στην έρευνα μου. Βλέπε και τέλος την σύγκριση της κάθε μηχανής με τον ανταγωνισμό Κοιτούσα και εγώ για dslr like μικρή μηχανή (και συγκεκριμένα κάποιες Canon kαι Olympus - SP 800) αλλά μετά από πιο προσεκτική ανάλυση αναγκών και ορέξεων μου (και συζήτηση με φίλους φωτογράφους και τον Κατερέλο φυσικά) κατέληξα σε compact με μεγάλο zoom (Samsung wb 650). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekara21jimenez Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ναι, αλλα η compact θα εχει ποιοτητα εικονας που να ανταγωνιζεται τις dslr like; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.