alexandros23 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλησπέρα, έχει στο πλαίσιο το Toshiba Satellite A660-166 με 899 euro. Θέλω μετατροπη απο video camera HD σε blueray(έχει writer). Παιχνίδια δεν παίζω ούτε θα βλέπω ταινίες στο laptop (σπάνια σε καμια εκδρομη). Τα χαρακτηριστικά του κάνουν για αυτό που θέλω και αν ναι τι είναι αυτο που παίζει ρόλο για μετατροπή, ο επεξεργαστής ή η κάρτα ή και τα δύο? Πέιτε μου την γνωμη σας είναι καλή περίπτωση? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το χρόνο σας, Αλέξανδρος.
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καθαρά θέμα επεξεργαστή,και λίγο ο σκληρός αφού από αυτών και σε αυτών θα γράφονται τα αρχεία. Αν μιλάς μόνο για μετατροπή τότε δεν έχει σημασία αφού θα το αφήνεις να μετατρέπει,αν είσαι από τους βιαστικούς και σε πειράζει να κάνει δύο ώρες αντί για μία π.χ. τότε πάω πάσο. Αν με μετατροπή εννοείς και το κόψε-ράψε κάνε μενού και τα λοιπά τότε ναι ψάξε το και άλλο.
alexandros23 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Κάποια αλλη γνώμη παιδιά? Πέιτε μου την γνωμη σας είναι καλή περίπτωση? Ευχαριστώ
jtheogr Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Θα έλεγα να περιμένεις τους sandy bridge βάση μετρήσεων είναι πολύ ταχύτεροι σε μετατροπή βίντεο απο τους τωρινούς i5-i7, τα πρώτα laptop με sandy bridge είναι ήδη εδώ και σιγά-σιγά έρχονται και άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.