Προς το περιεχόμενο

THOMSON TG585 v7

Michaels_V2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα οταν εχω το παραπανω router με συνδεση conn-x οταν ανοιγω το gameranger και κανω host στο lotr bfme rise of the witch king μου βγαζει το παρακατω μνμ

'Your internet connection is behind a Symmetric Nat Router tht will prevetn you from hosting.You are very unlikely to connect to all players in the game.Click Learn more to find out how to resolve this problem.You may prefer to find someone else to host instead.'

αν πατησω στο learn more με πεταει εδω http://www.gameranger.com/support/network/?i_ip=3232235843&x_ip=1581623130&r_ip=3232236030&rt=2&pp=1 βεβαια δν ξερω τι να κανω μεσα απο την σελιδα του ρουτερ....και εψαξα και απο google αλλα και παλι μπερδευτηκα...

για αυτο ζηταω μια βοηθεια κατανοητη ωστε να μπορω να κανω host και να μπορουν να με βλεπουν και κανουν join και αυτοι που εχουν Nat routers...

Δημοσ.

συνηθως οταν λεει για nat Κτλ πρεπει να κανεις Port forward καποιες θυρες.τουλαχιστον αυτο ξερω οτι θελει για να φτιαξεις δικο σου server Κτλ.

www.portforward.com

οπως λεει και εδω

The alternative is to manually configure your router to do port-forwarding for UDP port 16000. Ask your ISP (Internet Service Provider) or refer to your router's instruction manual for assistance here.

Δημοσ.

στην ουσια κανεις Port forward μεσα στο μενου του Thomson με σκοπο η συγκεκριμενη θυρα που θελει το παιχνιδι οτι ειναι αυτο να φαινεται ανοιχτη και να μην μπλοκαρεται απο το nat.φαντασου το σαν ενα firewall κατα καποιο τροπο

Δημοσ.

θα πρεπει να αφησεις να περασει αυτη η θυρα και απο τα 2 firewall.μην με ρωτησεις πως.σιχαινομαι τα Firewall .εσυ εχεις και 2 .η υπερβολη :P

Δημοσ.

ειδες ποσα θεματακια κανουν τα firewaLL/? και μετα μου λενε γιατι φωναζω για τα firewall.και εσυ οκ το ρυθμισες ελα που αλλοι δεν μπορουν η firewall που τα απενεργοποιεις και σε γραφουν κανονικα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Θέλω ο γείτονάς μου να συνδέεται στο router μου αλλά μόνο όσο αναφορά το LAN όχι για Internet. Πως το κάνω αυτό; Έχει μια επιλογή "Allowed on WLAN:", το ξετσεκάρω για να δω τί θα συμβεί, αλλά δεν μου αποθηκεύει τη ρύθμιση.

Δημοσ.

αν κανεις disable το allowed on wlan τοτε ο φιλος σου γειτονας δεν θα μπορει να συνδεθει καν.για να εχει απλα δικτυο και οχι ιντερνετ πρεπει να κανεις πατεντα αλλιως οτι αλλο κανεις απλα δεν θα συνδεεται καθολου πανω στον ρουτερ.

η πατεντα θα ειναι να δωσεις καρφωτα Ip στο pc σου για να εχεις ιντερνετ εσυ και μετα να κατεβασεις το firmware και να κανεις ο dhcp να δινει αλλη gateway στον ευατο του και οχι την ip του ρουτερ.ετσι θα εχει lan αλλα οχι net.αλλο τροπο δεν ξερω εκτος αν εχει κατι απο firewall που το firewall και ολες γενικως οι advanced ρυθμισεις ειναι απο telnet και cli interface.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...