Ammon Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 κατεβασα τον speedfan για να δω θερμοκρασιες και μου λεει οτι η cpu δουλευει στους 41 βαθμους δηλαδη ψιλονορμαλ.Θα το τρεξω βεβαια αμεσως μετα απο κρασαρισμα για να δω ποσο μου βγαζει.
casperino Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μου γραφει αυτο: "Έγινε επανεκκίνηση του συστήματος χωρίς προηγούμενο πλήρη τερματισμό. Αυτό το σφάλμα μπορεί να προκλήθηκε εάν το σύστημα σταμάτησε να ανταποκρίνεται, αν παρουσιάστηκε σφάλμα ή απρόσμενη διακοπή ρεύματος." Δεν ξερω ομως εαν αναφερει ως διακοπη ρευματος το γεγονος οτι εγω τον κλεινω αναγκαστικα κρατωντας παρατεταμενα το κουμπι on/off ή καποιο αλλο προβλημα απο το ρευμα.Δηλαδη δεν ξερω εαν το σφαλμα που μου βγαζει ειναι αυτο που οντως υπαρχει ή αν μιλαει για το κλεισιμο μεσω του κουμπιου και στην ουσια ειναι αλλο το προβλημα.Αναγνωριστικο συμβαντος μου βγαζει το νουμερο 41 κατηγ.εργασιων 63 και προελευση kernell-power.Μπλε οθονη δεν δειχνει.Μαυριζει και αρχιζει το βουητο.Check disk εκανα και δεν εβγαλε τιποτα. Ναι αυτό το συμβάν συμβαίνει για το λόγο που κατάλαβες, δες λίγο πιο πριν μήπως κ έχει καταγραφεί τίποτα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.