vtiiii Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ενδιαφέρομαι να βρω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορώ με το iphone να δίνω ιντερνετ στο pc μου..δηλαδή να δουλεύει κάπως σαν modem και να χρεώνει το κινητό μου..
kebinB Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Φυσικά και γίνεται, είναι η λειτουργία του tethering που το μηχάνημα σου μοιράζεται το data plan σου μέσω bluetooth η usb σύνδεσης χωρίς να χρεωθείς τίποτα στη περίπτωση που έχεις κάποιο data plan. ενημερωτικά όσο ξέρω η Vodafone δεν προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία Tethering αλλά σε jailbroke κινητό γίνεται άνετα. τώρα για κοσμοτέ δεν ξέρω θα σε γελάσω.
vtiiii Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Φυσικά και γίνεται, είναι η λειτουργία του tethering που το μηχάνημα σου μοιράζεται το data plan σου μέσω bluetooth η usb σύνδεσης χωρίς να χρεωθείς τίποτα στη περίπτωση που έχεις κάποιο data plan. ενημερωτικά όσο ξέρω η Vodafone δεν προσφέρει δωρεάν την υπηρεσία Tethering αλλά σε jailbroke κινητό γίνεται άνετα. τώρα για κοσμοτέ δεν ξέρω θα σε γελάσω. ευχαριστω.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.