atheatos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ρε παιδιά,πολυ μπροστά πάλι η Microsoft.To καλύτερο λειτουργικο του κόσμου τώρα και με δυνατότητα να τρέξει σε arm tablet.Περιμένω την έκδοση για desktop μπάς και την βάλω στον iMac μου σε συνδυασμό με το magic trackpad θα κάνει παπάδες....Άντε και για το 9 τώρα....
Nightstrike Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Το ότι η εικόνα είναι παλιά, για καλό το λέτε? Όταν μία εταιρία δισεκατομμυρίων δεν μπορεί να βγάλει μία σειρά νέων wallpapers και θεωρεί ότι είναι λειτουργικό το alt+ctr+del για είσοδο στο desktop πραγματικά νιώθω απογοήτευση.
TwitterLover Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ο creativity director των windows δεν ειχε και πολλα κεφια...πραγματικα ομως η Microsoft οσο καλη εταιρια κι αν ειναι απο αποψη στυλ δεν εχει και πολυ γουστο...Πρωτα ειχαμε τα XP με τον ωραιο ηχο, μετα τα Vista (κι ας μην ηταν καλο λειτουργικο) ωραιο ονομα και τωρα σερι σε ιδιο στυλ με τα Vista, θα αρχισουμε 7,8,9,10, κλπ...... τι να πει και αυτός... κάθε φορά που εγκαθιστώ το studio ρίχνω τρελό γέλιο... αχ τον κακομοιρη!!!!....
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ο creativity director των windows δεν ειχε και πολλα κεφια Μονο ο creativity director?Τι να πει κανείς για το marketing director? (που όλο το σκηνικό μου θυμίζει Lion και back to Mac...)Δηλαδή τόση επιτυχία έχει το wp7 που θα εφαρμοσουν στοιχεία του σε windows OS?Την αντιγραφή στο μαρκετινγ με το wp7 την συνεχίζει στο windows ή κανω λάθος? Τέλος πάντων το μόνο καλό είναι οτι θα σταματησουν τα trollαρισματα και τα συγκριτικά windows vs mac αφου οι διαφορές τους όσο περνάει ο καιρός γινονται αμελητέες...
gnsX Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μονο ο creativity director?Τι να πει κανείς για το marketing director? (που όλο το σκηνικό μου θυμίζει Lion και back to Mac...)Δηλαδή τόση επιτυχία έχει το wp7 που θα εφαρμοσουν στοιχεία του σε windows OS?Την αντιγραφή στο μαρκετινγ με το wp7 την συνεχίζει στο windows ή κανω λάθος? Τέλος πάντων το μόνο καλό είναι οτι θα σταματησουν τα trollαρισματα και τα συγκριτικά windows vs mac αφου οι διαφορές τους όσο περνάει ο καιρός γινονται αμελητέες... Μπερδεύεσαι σε ότι αφορά τα WP7.Τα WP7 έχουν δανειστεί πράγματα απο την εμφάνιση του Zune(και της συσκευής και του pc software).Το Zune software προυπήρχε στα Windows pc.Η Microsoft πλέον σε όλα τα προιόντα της φαίνεται να έχει μια εικαστική κλίση προς το Zune με σκοπό να φαίνονται κοινά και να περάσει αυτή την φιλοσοφία στον κόσμο. Δλδ Windows pc,windows tablets,windows phones όλα ένας κόσμος και καλά. Να ξεχωρίζει το brand απο την εμφάνιση ανεξαρτήτως συσκευής. Καμία σχέση με Apple,η μεταστροφή προς τo look & feel του Zune έγινε πριν το event της Apple iOS+Mac OS και με αντίθετη φορά
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μπερδεύεσαι σε ότι αφορά τα WP7.Τα WP7 έχουν δανειστεί πράγματα απο την εμφάνιση του Zune.Το Zune software προυπήρχε στα Windows pc.Η Microsoft πλέον σε όλα τα προιόντα της φαίνεται να έχει μια εικαστική κλίση προς το Zune με σκοπό να φαίνονται κοινά και να περάσει αυτή την φιλοσοφία στον κόσμο. Δλδ Windows pc,windows tablets,windows phones όλα ένας κόσμος και καλά. Καμία σχέση με Apple,η μεταστροφή προς τo look & feel του Zune έγινε πρις το event της Apple iOS+Mac OS κτλ Καλα εσύ είσαι ικανος να μας πεις οτι η έλλειψη copy paste στο WP7 οφειλόταν σε τεχνικούς λόγους....Αλλά δεν θα κάτσω να ασχοληθώ τόσο με τον microsoft κοσμο σου.Λέω μόνο αυτά που βλέπω και αν δεν είναι έτσι πέσε με ψεύτη,μονο που θα μου επιτρεψεις να σε λέω εξαπατημένο.... Λοιπόν για μην έχεις αυταπάτες σχετικά με microsoft και apple διάβασε http://en.wikipedia.org/wiki/San_Francisco_Canyon_Company για να μην γίνεσαι υποχείριο καμιάς τους και να τα παίρνεις.Λες και η κόντρα που υπηρχε καποτε apple vs microsoft εχει μεταδοθεί στους χρήστες τους....Αλήθεια πιστεύεις οτι η Microsoft δεν έχει καμιά σχεση με την Apple? Μήπως η Apple αντέγραψε τα σχέδια της Microsoft και τρέχει να βγάλει λειτουργικό για desktop με στοιχεία από tablet(iPad)? Θες και τα λες ή σε πληρώνει κανένας?
gnsX Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πάρε ένα lexotanil πρώτα και μετά ξαναδιάβασε τι έγραψα.Αφού το κάνεις συνέχισε στην επόμενη γραμμή. Πιες ένα 2ο ποτήρι νερό και δες το Zune Software για pc και το Zune συσκευή.Κράτα τα tabs ανοιχτά. Αν η πίεση έχει πέσει κάτω απο 11 χαμηλή και 16 υψηλή δες πότε κυκλοφόρησαν τα Zune και πότε τα Windows Phones για να καταλάβεις ποιο δανείστηκε απο ποιο.Βάλε τα tabs δίπλα-δίπλα. Πάρε 3 βαθιές ανάσες και δες ημερομηνία του Apple event. Αφού ηρεμήσεις και πέσουν τα ερυθρά κάτω απο 12000 διάβασε και το παρακάτω. ΌΛΟΙ αντιγράφουν ΌΛΟΥΣ.Ο ένας αντιγράφει τον άλλον και οι Γερμανοί είναι φίλοι μας Δεν είπα ότι η MS δεν αντιγράφει την Apple,το ποδόσφαιρο παίζεται 11 ανατίον 11,η μπάλα είναι στρόγγυλη και ο καλύτερος κερδίζει Η προσφορά του Balmer ήταν κατα 150 ευρώ υψηλότερη απο του Jobs για να γράφω στο Insomnia
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Πάρε ένα lexotanil πρώτα και μετά ξαναδιάβασε τι έγραψα.Αφού το κάνεις συνέχισε στην επόμενη γραμμή. Πιες ένα 2ο ποτήρι νερό και δες το Zune Software για pc και το Zune συσκευή.Κράτα τα tabs ανοιχτά. Αν η πίεση έχει πέσει κάτω απο 11 χαμηλή και 16 υψηλή δες πότε κυκλοφόρησαν τα Zune και πότε τα Windows Phones για να καταλάβεις ποιο δανείστηκε απο ποιο.Βάλε τα tabs δίπλα-δίπλα. Πάρε 3 βαθιές ανάσες και δες ημερομηνία του Apple event. Αφού ηρεμήσεις και πέσουν τα ερυθρά κάτω απο 12000 διάβασε και το παρακάτω. ΌΛΟΙ αντιγράφουν ΌΛΟΥΣ.Ο ένας αντιγράφει τον άλλον και οι Γερμανοί είναι φίλοι μας Η προσφορά του Balmer ήταν κατα 150 ευρώ υψηλότερη απο του Jobs για να γράφω στο Insomnia Οκ γιατρέ...την συνταγή για να με στείλεις στον κόσμο σου δεν μου είπες....
gnsX Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Βασικά λογική λέγεται ο κόσμος μου,ξέρεις κοιτάς ημερομηνίες και η παλαιότερη σημαίνει ότι έγινε πιο παλιά,πχ το 2008 ήταν πριν το 2010 και όχι το 2010 πριν το 2008,προσπάθησα στο πρώτο μου post να σου δείξω ευγενικά ότι στην περίπτωση της Microsoft ο δανεισμός στοιχείων πήγε αντίθετα (απο pc προς κινητό) και ακολούθησε παραλήρημα.
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Βασικά λογική λέγεται ο κόσμος μου,ξέρεις κοιτάς ημερομηνίες και η παλαιότερη σημαίνει ότι έγινε πιο παλιά,πχ το 2008 ήταν πριν το 2010 και όχι το 2010 πριν το 2008,προσπάθησα στο πρώτο μου post να σου δείξω ευγενικά ότι στην περίπτωση της Microsoft ο δανεισμός στοιχείων πήγε αντίθετα (απο pc προς κινητό) και ακολούθησε παραλήρημα. Εχεις δίκιο χρειαζομαι πολλα χάπια .....με την λογική αυτή η Microsoft δεν έχει παρα να κανει τα πάντα office like γιατί τα office είναι αρχαιότερα....
gnsX Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Βασικά αυτό κάνει με το ribbon. Μη με κατηγορήσεις και για αυτό
atheatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Βασικά αυτό κάνει με το ribbon. Μη με κατηγορήσεις και για αυτό Δεν θα σε κατηγορήσω...το ξέρω ήδη...το ribbon το πήρε από το zune?Eγώ είπα την απογοητευση μου για το marketing αλλά δεν αντεξες ....θες ντε και καλα όλα στη Microsoft να είναι τέλεια....δεν θα συνεχίσω αλλο...απλά μην κατηγορείς μόνο τους Apple users για φανατισμο...πάσχεις από το ίδιο πράγμα, το οποίο δικαίως κατηγορείς....
gnsX Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Η γραμματοσειρά και το text style αντί για buttons style στο menu μετά τα πλακάκια των WP7 είναι ίδια ή τουλάχιστον παρόμοια με αυτή του Zune/ΖuneSoftware (Ζegoe UI).Τι το δύσκολο να καταλάβεις σε αυτό; Zune-2009 Zune Software-2009 και αυτό νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) WP7-2011 Τόσο φανατισμένος που δεν μπορώ να δω τις ημερομηνίες ούτε το Zune που γράφει με μεγάλα γράμματα στο Lg,επιμένεις όμως
atheatos Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Η γραμματοσειρά και το text style αντί για buttons style των WP7 είναι ίδια ή τουλάχιστον παρόμοια με αυτή του Zune/ΖuneSoftware (Ζegoe UI).Τι το δύσκολο να καταλάβεις σε αυτό; Zune-2009 Zune Software-2009 και αυτό νομίζω (δεν είμαι σίγουρος) WP7-2011 Τόσο φανατισμένος που δεν μπορώ να δω τις ημερομηνίες ούτε το Zune που γράφει με μεγάλα γράμματα στο Lg,επιμένεις όμως Λοιπόν θα στο πώ με λόγια που δεν περιέχουν την λέξη Apple που σε ενοχλεί.... Το τμήμα marketing της microsoft έχει αντιγράψει κάποια άλλη εταιρεία.Τέλος. Οσο για το zune και το μεταγενέστερα wp7 το οποιο θα επιστρεψει στο windows 8 έχεις δικιο....Αλλα δεν διαφώνησα μαζι σου για αυτό και ούτε μπερδευτηκα γιατί δεν είπα τιποτα που να έχει να κάνει με την δημιουργία του wp7 αλλά με την εισαγωγή ορισμένων στοιχείων τους σε desktop ΟS.Η ομοιότητα με κάποια άλλη εταιρεία είναι που μου προκάλεσαι την απογοητευση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα