Προς το περιεχόμενο

ξηλωμενη pci-e

stevedri

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δλδ εγω που εχω μια asrock g41c-vs και εχει μονο ενα slot χ16 και σε αυτο εχω την hd4850 και βαλω αλλη μια αλλα στο αλλο slot θα κάνει crossfire :huh: :P :wacko: :blink:

Δημοσ.

αν το mobo σηκωνει crossfire θα κανει απλα μπορει η δευτερη καρτα να παιζει 8χ επι 16.αν και πεταμενα λεφτα το sli,crossfire.

Δημοσ.

οπως λενε ολοι καλυτερα μια καλη καρτα παρα δυο μετριες για crossfire.crossfire ειναι οταν βαζεις δυο καρτες γραφικων να παιξουν μαζι.το αντιστοιχο του sli στην nvidia.

θεωρητικα με crossfire θα παιρνες διπλη αποδοση.στην πραξη...

δλδ εγω που εχω μια asrock g41c-vs και εχει μονο ενα slot χ16 και σε αυτο εχω την hd4850 και βαλω αλλη μια αλλα στο αλλο slot θα κάνει crossfire :huh: :P :wacko: :blink:

μονος σου ειπες τι ειναι το crossfire.

Δημοσ.

σωστα αν παρεις μια κορυφαια καρτα των 500 ευρω αλλα θες κατι καλυτερο απο αυτο τοτε ναι αν σκασεις αλλα 500 να παρεις αλλη μια καρτα σιγουρα ειναι καλυτερα απο αυτο που δεν εχει βγει.

Δημοσ.

ακομα δεν με εχουν ενημερωση για το τροφοδοτικο απο το πλαισιο, για να δοκιμαζα την μιτρικη...αν και το σκεφτομαι γιατι φοβαμαι μην τα καταστρεψω ολα.... παρηγγηλα καινουρια...

μιας και αναφερατε για sli και crossfire... αξιζει , εφοσον τρεχουν οι δυο slot χ16.

Δημοσ.

ακομα δεν με εχουν ενημερωση για το τροφοδοτικο απο το πλαισιο, για να δοκιμαζα την μιτρικη...αν και το σκεφτομαι γιατι φοβαμαι μην τα καταστρεψω ολα.... παρηγγηλα καινουρια...

μιας και αναφερατε για sli και crossfire... αξιζει , εφοσον τρεχουν οι δυο slot χ16.

οσο εχω ακουσει δεν ειναι θεμα των slot το αν ειναι 8χ η 16χ ειναι θεμα στην πραξη ποσο κερδιζεις.επισης ειχα ακουσει οτι με πολυ καλες καρτες δημιουργειται botlleneck καπου.ειναι κατι σαν το raid0.δεν θα δεις ποτε διπλασια αποδοση

Και Χ8 να είναι οι διαφορές είναι αμελητέες.

σωστος.

Δημοσ.

Δεν είναι πάντα πεταμένα λ7 οι συστοιχίες με κάρτες γραφικών, κάποιες φορές αξίζουν.

Και ποιες είναι αυτές οι φορές;

Δημοσ.

Μπορεί να δουλέψει και στης υπόλοιπες θύρες αλλά σε μικρότερη ταχύτητα.

Το ξήλωσες εντελώς ;

πιθανό τεχνικο προβλημα με την μητρικη!! μαλλον δεν ειχαν κολισει καλα τα ποδαρακια αρκετα καλα στο εργοστασιο με καλαϊ.

φτιαχνετε, αμα την παει σε εναν ηλεκτρονικο τεχνικο να του κολισει τα ποδαρακια με το κολιτιρι και καλαϊ.

Δημοσ.

Δυο 6850 παραδείγματος χάρη η δυο 5770 ;)

αυτο ειπαμε.σε ακραιες λυσεις μονο αξιζει οταν δεν υπαρχει καλυτερη καρτα και απλα θες να βαλεις 2 απο τις καλυτερες για να εχεις αυτο το 10 τις 100 παραπανω με αλλα 500 ευρω που θα εχει πχ μια δευτερη κορυφαια καρτα.

πιθανό τεχνικο προβλημα με την μητρικη!! μαλλον δεν ειχαν κολισει καλα τα ποδαρακια αρκετα καλα στο εργοστασιο με καλαϊ.

φτιαχνετε, αμα την παει σε εναν ηλεκτρονικο τεχνικο να του κολισει τα ποδαρακια με το κολιτιρι και καλαϊ.

αμα ειναι να κανει ολα αυτα για μια μητρικη καλυτερα να παει να παρει μια νεα το παιδι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...