+~CyBeR~+ Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 δλδ εγω που εχω μια asrock g41c-vs και εχει μονο ενα slot χ16 και σε αυτο εχω την hd4850 και βαλω αλλη μια αλλα στο αλλο slot θα κάνει crossfire
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αν το mobo σηκωνει crossfire θα κανει απλα μπορει η δευτερη καρτα να παιζει 8χ επι 16.αν και πεταμενα λεφτα το sli,crossfire.
+~CyBeR~+ Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 γιατι ειναι πεταμενα λεφτα ? και τι εννοεις οταν λες αν το μοβο σηκωνει crossfire
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 οπως λενε ολοι καλυτερα μια καλη καρτα παρα δυο μετριες για crossfire.crossfire ειναι οταν βαζεις δυο καρτες γραφικων να παιξουν μαζι.το αντιστοιχο του sli στην nvidia. θεωρητικα με crossfire θα παιρνες διπλη αποδοση.στην πραξη... δλδ εγω που εχω μια asrock g41c-vs και εχει μονο ενα slot χ16 και σε αυτο εχω την hd4850 και βαλω αλλη μια αλλα στο αλλο slot θα κάνει crossfire μονος σου ειπες τι ειναι το crossfire.
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δεν είναι πάντα πεταμένα λ7 οι συστοιχίες με κάρτες γραφικών, κάποιες φορές αξίζουν.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 σωστα αν παρεις μια κορυφαια καρτα των 500 ευρω αλλα θες κατι καλυτερο απο αυτο τοτε ναι αν σκασεις αλλα 500 να παρεις αλλη μια καρτα σιγουρα ειναι καλυτερα απο αυτο που δεν εχει βγει.
stevedri Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ακομα δεν με εχουν ενημερωση για το τροφοδοτικο απο το πλαισιο, για να δοκιμαζα την μιτρικη...αν και το σκεφτομαι γιατι φοβαμαι μην τα καταστρεψω ολα.... παρηγγηλα καινουρια... μιας και αναφερατε για sli και crossfire... αξιζει , εφοσον τρεχουν οι δυο slot χ16.
poulinos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ακομα δεν με εχουν ενημερωση για το τροφοδοτικο απο το πλαισιο, για να δοκιμαζα την μιτρικη...αν και το σκεφτομαι γιατι φοβαμαι μην τα καταστρεψω ολα.... παρηγγηλα καινουρια... μιας και αναφερατε για sli και crossfire... αξιζει , εφοσον τρεχουν οι δυο slot χ16. οσο εχω ακουσει δεν ειναι θεμα των slot το αν ειναι 8χ η 16χ ειναι θεμα στην πραξη ποσο κερδιζεις.επισης ειχα ακουσει οτι με πολυ καλες καρτες δημιουργειται botlleneck καπου.ειναι κατι σαν το raid0.δεν θα δεις ποτε διπλασια αποδοση Και Χ8 να είναι οι διαφορές είναι αμελητέες. σωστος.
erevos_csd Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δεν είναι πάντα πεταμένα λ7 οι συστοιχίες με κάρτες γραφικών, κάποιες φορές αξίζουν. Και ποιες είναι αυτές οι φορές;
John-lamia Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μπορεί να δουλέψει και στης υπόλοιπες θύρες αλλά σε μικρότερη ταχύτητα. Το ξήλωσες εντελώς ; πιθανό τεχνικο προβλημα με την μητρικη!! μαλλον δεν ειχαν κολισει καλα τα ποδαρακια αρκετα καλα στο εργοστασιο με καλαϊ. φτιαχνετε, αμα την παει σε εναν ηλεκτρονικο τεχνικο να του κολισει τα ποδαρακια με το κολιτιρι και καλαϊ.
poulinos Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δυο 6850 παραδείγματος χάρη η δυο 5770 αυτο ειπαμε.σε ακραιες λυσεις μονο αξιζει οταν δεν υπαρχει καλυτερη καρτα και απλα θες να βαλεις 2 απο τις καλυτερες για να εχεις αυτο το 10 τις 100 παραπανω με αλλα 500 ευρω που θα εχει πχ μια δευτερη κορυφαια καρτα. πιθανό τεχνικο προβλημα με την μητρικη!! μαλλον δεν ειχαν κολισει καλα τα ποδαρακια αρκετα καλα στο εργοστασιο με καλαϊ. φτιαχνετε, αμα την παει σε εναν ηλεκτρονικο τεχνικο να του κολισει τα ποδαρακια με το κολιτιρι και καλαϊ. αμα ειναι να κανει ολα αυτα για μια μητρικη καλυτερα να παει να παρει μια νεα το παιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.