Προς το περιεχόμενο

update bios

koprodogis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε θα το υποστω και αυτο,τοσα αντεξα απο τον προηγουμενο :-D

Εσενα να δω koprodogi τι θα κανεις..που το δικο σου θελει να φυγει απο τη ζωη και συ δεν το αφηνεις ;) B)

Χαρα στο κουραγιο σου πάντως που προσπαθεις ακομη μετα απο τοσες αναποδιές :mrgreen:

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

σε laptop δεν εχω δει να γινεται εκτος windows οσο θυμαμαι.

Στα clevo με bootable flash ή cd γινεται.

Εχω ενα HP Pavilion 6880ev και θελω να του ριξω ενα Update στο Bios.

το θεμα μου ειναι οτι δε θελω να το κανω μεσα απο τα windows Λογο παλιων κακων εμπειριων αλλα και ενος θεματος με κακο κλεισιμο στον τερματισμο.

Υπαρχει τροπος να το κανω με καποιο cd ή usb φλασακι πριν μπω στα windows?

Κοιτα εδω , απο οτι φαινεται μεσα απο τα windows γινεται (βαλε το σωστο λειτουργικο ως επιλογη) : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=3744164#N677

Δημοσ.

Κοιτα εδω , απο οτι φαινεται μεσα απο τα windows γινεται (βαλε το σωστο λειτουργικο ως επιλογη) : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=3744164#N677

Τωρα το εχω με seven αλλα αντε και εβαλα vista εκει που θα τελειωσει θελει ή οχι επανεκκινηση?

Εκει ειναι που κολλαω μιας και δε θα τερματισει σωστα ο φορητος και θα τον κλεισω τραβώντας το ρευμα.

Ξεκινησα για αλλο λογο το θεμα αλλα μαλλον δε γινετε αυτο που ηθελα οποτε ισως παραμεινω ετσι για να μη ρισκαρω

Δημοσ.

δεν χρειαζεται να κλεισεις το pc.restart θα κανεις.β.το bios το περναει οταν εισαι στα windows.μετα και να κλεισει αποτομα δεν σε νοιαζει .το bios θα εχει περαστει ηδη.απλα ενα Restart κανεις και τιποτε αλλο.

Δημοσ.

Πάντως σχετικα με αυτα τα ¨χαριτωμενα¨ κουμπάκια αφής απ'οτι διαβασα τη λειτουργια τους την διαχειρίζεται το ΗΡ QouickTouch ή QuickLaunch αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο μέσα στο pc.Ίσως χρειαζεται κάποια επιπλεον εγκατάσταση..τι να πω. B)

koprodogi sorry που μπήκα στο θέμα σου :-)

Δημοσ.

marlia καλα εκανες και μπηκες, σιγα

Αν το παρω αποφαση και κανω το bios update και διορθωθει και αυτο το προβλημα θα σε ειδοποιησω κιολας

Αυτην την περιοδο με εχει χεσει ο θεος ομως και δε θελω να παιξω με την τυχη μου.

Αν χρειαστεις και καποιο ανταλλακτικο εχω πολλα απο dv6000 series

Δημοσ.

Καλώδιο χρειάζομαι γιατι το βισματάκι δεν κάνει καλή επαφή :mrgreen:

Αλλα απο βδομάδα θα παω μάλλον να παρω..............

Καλη επιτυχια με το update

Δημοσ.

ποιο βυσματακι δεν κανει καλη επαφη?απο το τροφοδοτικο αυτο που βαζεις στο λαπτοπ?εχει χαλασει η υποδοχη η το βυσμα και δεν δινει συνεχεια ρευμα?αν ειναι το δευτερο το κοβεις και αμα πιανουν τα χερια σου βαζεις ενα καινουριο αρκει να τα πας καλα με το κολλητηρι.

Δημοσ.

Ναι το βυσματακι που μπαινει στο λάπτοπ δεν κανει καλη επαφη γιατι δοκιμασα κι'αλλο καλωδιο και ταιριαζε μια χαρα.

Οταν το κουναω χανει επαφη και πρεπει συνεχεια να το ταιριαζω :eek:

Αρα φταίει μονο το βυσμα ή μπορει να φταιει και το καλωδιο πιο κάτω απο το βύσμα?

Δημοσ.

συνηθως στο βυσμα ειναι οποτε η παραπανω λυση αν μπορεις να την κανεις εσυ η καποιος αλλος θα σε βοηθησει .το βυσματακι δεν κανει παραπανω απο ενα ευρω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...