marlia Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ε θα το υποστω και αυτο,τοσα αντεξα απο τον προηγουμενο Εσενα να δω koprodogi τι θα κανεις..που το δικο σου θελει να φυγει απο τη ζωη και συ δεν το αφηνεις Χαρα στο κουραγιο σου πάντως που προσπαθεις ακομη μετα απο τοσες αναποδιές
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 δεν μπορεις να ρυθμισεις για αυτα τα κουμπια τιποτα ειτε μεσα απο το bios ειτε μεσα απο τα windows?
koprodogis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Το θεμα θα ηταν απο το Bios και απο εκει δε γινετε
liakjim Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 σε laptop δεν εχω δει να γινεται εκτος windows οσο θυμαμαι. Στα clevo με bootable flash ή cd γινεται. Εχω ενα HP Pavilion 6880ev και θελω να του ριξω ενα Update στο Bios. το θεμα μου ειναι οτι δε θελω να το κανω μεσα απο τα windows Λογο παλιων κακων εμπειριων αλλα και ενος θεματος με κακο κλεισιμο στον τερματισμο. Υπαρχει τροπος να το κανω με καποιο cd ή usb φλασακι πριν μπω στα windows? Κοιτα εδω , απο οτι φαινεται μεσα απο τα windows γινεται (βαλε το σωστο λειτουργικο ως επιλογη) : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=3744164#N677
koprodogis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Κοιτα εδω , απο οτι φαινεται μεσα απο τα windows γινεται (βαλε το σωστο λειτουργικο ως επιλογη) : http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=2093&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=3744164#N677 Τωρα το εχω με seven αλλα αντε και εβαλα vista εκει που θα τελειωσει θελει ή οχι επανεκκινηση? Εκει ειναι που κολλαω μιας και δε θα τερματισει σωστα ο φορητος και θα τον κλεισω τραβώντας το ρευμα. Ξεκινησα για αλλο λογο το θεμα αλλα μαλλον δε γινετε αυτο που ηθελα οποτε ισως παραμεινω ετσι για να μη ρισκαρω
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 δεν χρειαζεται να κλεισεις το pc.restart θα κανεις.β.το bios το περναει οταν εισαι στα windows.μετα και να κλεισει αποτομα δεν σε νοιαζει .το bios θα εχει περαστει ηδη.απλα ενα Restart κανεις και τιποτε αλλο.
marlia Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Πάντως σχετικα με αυτα τα ¨χαριτωμενα¨ κουμπάκια αφής απ'οτι διαβασα τη λειτουργια τους την διαχειρίζεται το ΗΡ QouickTouch ή QuickLaunch αλλα δεν εχω βρει κατι σχετικο μέσα στο pc.Ίσως χρειαζεται κάποια επιπλεον εγκατάσταση..τι να πω. koprodogi sorry που μπήκα στο θέμα σου
koprodogis Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 marlia καλα εκανες και μπηκες, σιγα Αν το παρω αποφαση και κανω το bios update και διορθωθει και αυτο το προβλημα θα σε ειδοποιησω κιολας Αυτην την περιοδο με εχει χεσει ο θεος ομως και δε θελω να παιξω με την τυχη μου. Αν χρειαστεις και καποιο ανταλλακτικο εχω πολλα απο dv6000 series
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ελα ολα θα πανε καλα.δεν θελω αρνητικοτητες.στην χειροτερη θα εισαι στην ιδια θεση με πριν
marlia Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλώδιο χρειάζομαι γιατι το βισματάκι δεν κάνει καλή επαφή Αλλα απο βδομάδα θα παω μάλλον να παρω.............. Καλη επιτυχια με το update
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ποιο βυσματακι δεν κανει καλη επαφη?απο το τροφοδοτικο αυτο που βαζεις στο λαπτοπ?εχει χαλασει η υποδοχη η το βυσμα και δεν δινει συνεχεια ρευμα?αν ειναι το δευτερο το κοβεις και αμα πιανουν τα χερια σου βαζεις ενα καινουριο αρκει να τα πας καλα με το κολλητηρι.
marlia Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ναι το βυσματακι που μπαινει στο λάπτοπ δεν κανει καλη επαφη γιατι δοκιμασα κι'αλλο καλωδιο και ταιριαζε μια χαρα. Οταν το κουναω χανει επαφη και πρεπει συνεχεια να το ταιριαζω Αρα φταίει μονο το βυσμα ή μπορει να φταιει και το καλωδιο πιο κάτω απο το βύσμα?
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 συνηθως στο βυσμα ειναι οποτε η παραπανω λυση αν μπορεις να την κανεις εσυ η καποιος αλλος θα σε βοηθησει .το βυσματακι δεν κανει παραπανω απο ενα ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.