Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλησπέρα! Αγόρασα πρόσφατα ένα Xbox απο συμφορουμίτη και έχω μία απορία. Το έψαξα κάπως, έχω καταλήξει αλλά θα ήθελα και μία επιβεβαίωση. Έχω μια παλιά CRT 32άρα, παίζει το xbox με scart αλλά δεν είναι και το καλύτερό μου. Οπότε την πήγα στο δωμάτιο στην οθόνη του τίτλου. Το θέμα είναι με HDMI-VGA καλώδιο, έχω κάποιες διαθέσιμες αναλύσεις, και επέλεξα να είμαι στην native 1680x του monitor μου (μαυρο πλάισιο πάνω κάτω). Έχει επίσης και 1920x1080 διαθέσιμο και έλεγα μήπως είναι καλύτερη λόγο fullscreen. Μήπως όπως το stretchαρει; Έχει κανείς παρόμοια εμπειρία; Δέν είμαι fan της τηλεόρασης και δέν θέλω να αγοράσω τωρα κάποια LCD μόνο και μόνο για το Xbox. Βολεύομαι άνετα και με το monitor του Pc. Απλά λέω μήπως χάνω σε ποιότητα. Ευχαριστώ και συγνώμη αν βρίσκομαι στο λάθος μέρος του Forum. Μ.
Federer Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Θα επιλεξεις την 1680 του monitor...ειναι φυσιολογικο να εχει μαυρο πλαισιο πανω κατω αφου μονο ετσι τα γραφικα θα εχουν τις σωστες αναλογιες
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ευχαριστώ αν και κάπως καθυστερημένα. Όλα οκ, επίσης έκανα αλλαγή του VGA με hdmi dvi στο monitor και είναι σαφώς καλύτερο. Διάβαζα ότι δεν θα δω και μεγάλη διάφορα αλλά τελικά, εκτός από τα χρώματα έχω καλύτερη εικόνα, χωρίς fuzz και blur κτλ. Xbox!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.