Προς το περιεχόμενο

Να το κανω wind?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,εχω conn-x και θελω να παω στη wind λογω κοστους. Ομως εχω μια απορια,αν βαλω στο σταθερο wind εδω που μενω δεν εχει καλο σημα η wind στο κινητο,αυτο επηρεαζει και το σταθερο αρα και το internet, ή δεν εχει σχεση το ενα με το αλλο;

Επισης επειδη εχω περασει μεγαλη περιπετεια με τη forthnet(μεγαλοι καραγκιοζηδες μιλαμε!!!),τι να κανω; Να το ρισκαρω να αλλαξω;τι ακουγετε για τη wind γενικα;

Ευχαριστω

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Δέν έχει σχέση το σήμα που έχεις στο κινητό σου με το σταθερό και το internet διότι μιλάμε για καλώδια πλεόν ειναι ακριβώς εναλλακτικός πάροχος τηλεφωνίας και internet oπως h forthnet.

Το internet απο εκει και πέρα που θα έχεις δεν μπορεί να σου εγυυθει κανένας,μπορεί να ειναι χειρότερα αλλα και καλύτερα. Εξαρτάται απο πολούς παράγοντες αν εισαι μακρια απο το dslam αν το δίκτύο ειναι πιττάρισμενο η καλωδίωση του σπιτιού κτλπ.

Μόνο λόγου κόστους θέλεις να φύγεις απο οτε η έχει προβήματα με την σύνδεση σου ? Γενικά πως ειναι το internet σου απο ταχύτητες ?

Δημοσ.

Καθαρα θεμα κοστους ειναι,τωρα εχω 8 mbps και η download speed ειναι περιπου 400 kb/s,upload speed δε θυμαμαι. Δε με νοιαζει τοσο η ταχυτητα οσο η ποιοτητα...ειμαι πολυ ευχαριστημενος στo conn-x αλλα ακριβο... Το ρισκαρω;

Δημοσ.

Πες μας που μένεις αρχικά και δευτερευόντως,για μένα,αν είσαι ευχαριστημένος κάτσε εκεί που είσαι.Δυστυχώς τέτοιου είδους κινήσεις εμπεριέχουν ρίσκο.

Δημοσ.

Μενω λιγο εξω απο Πατρα (15 λεπτα απο το κεντρο με αμαξι). Τα χρηματα που γλιτωνω ειναι πολλα για μενα....γι αυτο θελω να φυγω...

Δημοσ.

Κάνε την κίνηση τοτε φίλε μου ετσι και αλιώς πλεόν δεν μένει χωρίς internet παρά μονο για λίγες ώρες μέχρι να γίνει η αλλαγή.

Δημοσ.

wind εγώ δε θα πήγαινα. Τελευταία δεν είναι και στα καλύτερα της και γενικά διαβάζω διάφορα προβλήματα. Εγώ αν ήταν να σου προτείνω κάτι, Forthnet θα ήταν αλλά αφού έχεις κακή εμπειρία θα σου λεγα να πας σε wind ή CYTA. Τι προβλήματα είχες με forthnet. Είχαν βγάλει κάτι προσφορές τον Μάρτιο και παίζει οικονομικά να σε συμφέρει. Δε το σκέφτεσαι να την δεις πάλι;

Δημοσ.

Αρχηγε πολυ αργα τωρα,εκανα ηδη την αιτηση,ο θεος βοηθος τωρα...

Με forthnet απιστευτοι τσακωμοι στα κεντρικα της στην καλλιθεα,στο καταστημα στο αιγαλεω... Με καθυστερησαν 7 μηνες να μου βαλουν internet,δε μου ελευθερωναν τη γραμμη να παω σε αλλον με αποτελεσμα να βαλω δευτερη τηλεφωνικη γραμμη( αλλα 100€ σχεδον)...μου ελεγαν υη γνωστη πιπα οτι φταιει ο οτε..Ουτε να ακουω δε θελω για forthnet...

Δημοσ.

Αρχηγε πολυ αργα τωρα,εκανα ηδη την αιτηση,ο θεος βοηθος τωρα...

Με forthnet απιστευτοι τσακωμοι στα κεντρικα της στην καλλιθεα,στο καταστημα στο αιγαλεω... Με καθυστερησαν 7 μηνες να μου βαλουν internet,δε μου ελευθερωναν τη γραμμη να παω σε αλλον με αποτελεσμα να βαλω δευτερη τηλεφωνικη γραμμη( αλλα 100€ σχεδον)...μου ελεγαν υη γνωστη πιπα οτι φταιει ο οτε..Ουτε να ακουω δε θελω για forthnet...

ενημερωτικα και μονο απλα για να ξερεις.α.αν εχεις px hol και ζητησει να βαλεις forthnet την γραμμη δεν μπορει να στην κρατησει η hol.το ιδιο και με forthnet.αν εχεις forthnet και ζητησεις να πας πχ οτενετ η forthnet δεν μπορει να σου κρατησει την γραμμη.ο ενας παιρνει απο τον αλλον την γραμμη ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΜΕΣΩ ΤΟΥΟΤΕ απλα με την αιτηση που εχεις κανει.δευτερον αν η αιτηση ειχε παει πραγματι στον οτε και ο οτε εκανε 7 μηνες για να στειλει τεχνικο να στην ενωσει δεν φταιει κανενας Isp.ο isp το μονο που κανει ειναι να στειλει την αιτηση στον οτε και να δεσμευσει ενα Port για τηλεφωνια/net για να ξερει ο οτε που θα ενωσει.δηλαδη μαζι με την αιτηση γινεται αυτο.απο εκει και περα περιμενεις τα ατομα απο τον κατανεμητη του οτε να γυρισουν την γραμμη στον εκαστοτε Isp και τον τεχνικο του οτε να παει εξω και να σου φερει την γραμμη μεχρι τον κατανεμητη /box της πολυκατοικιας σου.αν τωρα δεν ειχε καταχορυθει η αιτηση εκει ναι φταιει ο provider.αλλα 7 μηνες για καταχωρηση αιτησης δεν γινεται.επισης αμα δεν υπαρχουν ελευθερα ζευγαρια για να σου δωσει ο οτε γραμμη εκει η περιμενεις να φερουν και αλλα η περιμενεις να σταματησει καποιος για να μπεις εσυ στην θεση του.το ιδιο που ισχυει και για τα Pcm κοινως φερεσυχνα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...