grazzt Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εαν δεν σας αρέσει το Lion τόσο ώστε να γκρινιάζετε και να προσβάλετε άτομα σε ανούσια threads ΜΗΝ το εγκαταστήσετε ποτέ. Κανείς δεν σας αναγκάζει και μονο κόμπλεξ δείχνετε προσβάλλοντας κάποιον πίσω από μια οθόνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Εαν δεν σας αρέσει το Lion τόσο ώστε να γκρινιάζετε και να προσβάλετε άτομα σε ανούσια threads ΜΗΝ το εγκαταστήσετε ποτέ. Κανείς δεν σας αναγκάζει και μονο κόμπλεξ δείχνετε προσβάλλοντας κάποιον πίσω από μια οθόνη. Χαλάρωσε ρε φίλε... Γι αυτό είναι τα forum για να λέει ο καθένας την άποψη του και όποιος θέλει να προσθέτει και κάτι. Αν δεν σε θίγει προσωπικά τότε τι σκας ? Αν το έχει κάνει κάποιος μπορείς να το λύσεις μέσω π.μ. Με την ίδια λογική θα μπορούσα να σου πω αν τα θεωρείς ΑΝΟΥΣΙΑ μην τα διαβάζεις. Αλλά δεν το κάνω. Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
equalizer43 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 όντως το να ανεβάζω τη σελίδα είναι πιο λογικό απ' το να κατεβάζω την μπάρα... και αυτό θα το καταλάβετε αν κάτσει κάποιος άσχετος με υπολογιστές όπως η γιαγιά σας και προσπαθήσει να πάει προς τα κάτω... Απλώς έχουμε συνηθίσει έτσι το scrolling ... Κι εγώ έτσι έχω συνηθίσει αλλά δεν είναι δα και κάτι φοβερό να το κάνεις ανάποδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 όντως το να ανεβάζω τη σελίδα είναι πιο λογικό απ' το να κατεβάζω την μπάρα... Στον acrobat reader είναι έτσι όταν διαλέγεις το χεράκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 [...] αν κάτσει κάποιος άσχετος με υπολογιστές όπως η γιαγιά σας και προσπαθήσει να πάει προς τα κάτω...[...] :lol: :lol: :lol: Και μόνο που το φαντάζομαι : "Γιαγιά, έλα, τελείωσα. Τώρα μπορείς να μπεις στο kentima.gr και το kouzinamamas.gr!" Και αφού δει οτι δεν λειτουργεί σωστά το scrolling να βρίζει το μηχάνημα του σατανά. λατρεύω τα παραδείγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 όντως το να ανεβάζω τη σελίδα είναι πιο λογικό απ' το να κατεβάζω την μπάρα... και αυτό θα το καταλάβετε αν κάτσει κάποιος άσχετος με υπολογιστές όπως η γιαγιά σας και προσπαθήσει να πάει προς τα κάτω... Απλώς έχουμε συνηθίσει έτσι το scrolling ... Κι εγώ έτσι έχω συνηθίσει αλλά δεν είναι δα και κάτι φοβερό να το κάνεις ανάποδα... Φαντάζομαι ότι το IQ σου πρέπει να είναι πολύ υψηλό για να το καταλάβεις αυτό ή είσαι Apple fanboy ή βρίσκεις δικαιολογίες να υποστηρίξεις τις επιλογές της Apple ή ή ή... δεδομένου ότι διάφοροι το μόνο που βλέπουν είναι Apple fanboys και ευκαιρία να προσπαθήσουν να ρίξουν χολή ή να κάνουν flame με ανούσια σχόλια και πυροτεχνήματα υπερβολών. Και εδώ αναρωτιέμαι... τελικά, μήπως οι παρωπίδες των Apple Haters είναι αυτές που τους κάνουν να βλέπουν Apple fanboys; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rn. Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 να πω και γω την αποψη μου? (υποψην οτι εχω και πατζουρια και πιγκουινους τωρα το μακ δεν εχω ακομα) η φαση με την apple ειναι οτι τα βαφτιαζει ολα οτι θελει αυτο εχω καταλαβει ειναι οφτοπικ αλλα θα το πω να ξεθυμανω.σε λιγο το ποντικι του κανονικου πισι θα το λεει αι ποντικιους εξτριμ χαρντκορ γιου εφ οου γατεβερ. μην ρωτησετε γιατι το λεω αυτο απλα μου εχει κολησει τεσπα αυτο με το scrolling δεν το πολυκαταλαβα ειναι σαν το reverse axis στα παιχνιδια?θα κανω την ροδα κατω και αυτο θα πηγενει πανω?εε ρε παιδια εαν ειναι αυτο χαλαρωστε ολοι υποθεση μιας βδομαδας ειναι να το συνιθισεις και πολυ λεω.δεν χρειαζετε να σκοτωνεστε.(επισης ξαναλεω δεν εχω παει σε μακ αλλα σε ολα τα προγραμματα η μπαρα και η ροδα τουλαχιστον για πατζουρια οταν πας το ποντικιον κατω δεν παει και η σελιδα κατω?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2011 Το καλύτερο ήταν του τρεκουαρτίστα.. reverse reverse scrolling.. μετά το γ*μησατε.. (και το ατυχές παράδειγμα του τιμο επίσης με την εφημερίδα.. χαχα αν κ απο την αρχή κατάλαβα τι εννοούσε.. όντως αυτό με το πάνω κάτω την εφημερίδα με πέθανε.. μου ρθε εικόνα παππου στο λεωφορείο να διαβάζει τα νέα και να κουνάει πάνω κάτω την εφημερίδα λολ) Οντως πάντως.. τι τρώγεστε? Δεν είναι καμιά σημαντική αλλαγή που φέρνει τα πάνω κάτω (ή τα φέρνει? ;-p).. σίγουρα θα μπορείς να επιλέξεις ποιο απο τα δυο θες.. Για όσους έχουν δουλέψει κ λίγο σε κανα indesign κ τα σχετικά σίγουρα θα τους είναι γνώριμο.. δεν είναι ανάγκη να είναι φαν μπόιζ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.