Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Το τι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα τι σχέση έχει με το τι είναι πιο βολικό; Να απαντήσω πιο λιανά... Θα μετακινήσεις το κεφάλι προς τα κάτω.Γιατί να προσομοιώσει την κίνηση του χαρτιού και όχι αυτή του κεφαλιού; Χμ... όντως καλή ερώτηση... αλλά δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν χειρίζομαι έγγραφα με το κεφάλι μου. Επειδή όμως καταλαβαίνω πως εσύ έχεις τέτοιες δεξιότητες, μπορείς να δεις κάποιον ειδικό να σου δώσει συμβουλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Aahhhhh,you are one of them,ΟΚ. Κούνα τα έγγραφα παληκάρι μου και κράτα το κεφαλάκι σου σταθερό,εγώ θα σου αλλάξω συνήθειες; Για να διαβάσεις μια σειρά μετακινείς το έγγραφο δεξιά-αριστερά απ' ότι κατάλαβα,βολικό Θα ήθελα να σε δω να διαβάζεις εφημερίδα,δεξιά-αριστερά η εφημερίδα για να διαβάζεις τις σειρές και προς τα πάνω για να αλλάξεις σειρά,θες και δεύτερο άτομο για να διαβάσεις την τελευταία ή φτάνεις; Η ερώτηση μου πριν δεν ήταν για να troll-αρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Aahhhhh,you are one of them,ΟΚ. Κούνα τα έγγραφα παληκάρι μου και κράτα το κεφαλάκι σου σταθερό,εγώ θα σου αλλάξω συνήθειες; Για να διαβάσεις μια σειρά μετακινείς το έγγραφο δεξιά-αριστερά απ' ότι κατάλαβα,βολικό Θα ήθελα να σε δω να διαβάζεις εφημερίδα,δεξιά-αριστερά η εφημερίδα για να διαβάζεις τις σειρές και προς τα πάνω για να αλλάξεις σειρά,θες και δεύτερο άτομο για να διαβάσεις την τελευταία ή φτάνεις; Η ερώτηση μου πριν δεν ήταν για να troll-αρω Προφανώς και δεν θα μου αλλάξεις συνήθειες. Μπορώ εγώ για να διαβάζω εφημερίδα να κουνάω την εφημερίδα πάνω κάτω (όπως ο περισσότερος κόσμος) και ΟΧΙ δεξιά αριστερά (όπως, και για να το λες, κάνεις εσύ) και εσύ μπορείς να καρφιτσώνεις την εφημερίδα στον τοίχο και να κουνάς το κεφάλι σου. Ούτε εγώ θέλω να σου αλλάξω συνήθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μπορώ εγώ για να διαβάζω εφημερίδα να κουνάω την εφημερίδα πάνω κάτω (όπως ο περισσότερος κόσμος) Τι άλλο θα πεις για να δικαιολογήσεις την κίνηση της Apple σκέφτομαι και τρομάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Τι άλλο θα πεις για να δικαιολογήσεις την κίνηση της Apple σκέφτομαι και τρομάζω Χε. Καλή δουλειά. Χαίρομαι που γίνομαι αφορμή για τέτοιες δραστηριότητες. Επειδή όμως δεν μου αρέσει η παράφραση των όσων λέω, είπα ότι εγώ βολεύομαι να νιώθω ότι κουνάω το χαρτί και όχι την μπάρα από δίπλα και δεν έγινε καμία αναφορά στην εταιρείας που αναφέρεις. Επίσης, επειδή δεν μου αρέσει η εσκεμμένη επιλογή καταστάσεων για να δικαιολογηθούν διάφορα... και βάσει τις ωραίας εικαστικής δουλειάς, τρομάζω να σκεφτώ ότι κάποιος δεν μπορεί να σκεφτεί την αναλογία μεταξύ ενός μακριού χαρτιού που απλά δεν φτάνει ένα κούνημα του κεφαλιού για να το διαβάσεις και της θέασης ιστοσελίδων ή εν γένει εγγράφων. Πιο πολύ με τρομάζει ότι τέτοια άτομα έχουν πρόσβαση σε τεχνολογία και κυκλοφορούν εκεί έξω βέβαια.. αλλά ας μην το κάνω θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 παραδίνομαι,i give up Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 παραδίνομαι,i give up Δεν σε καταλαβαίνω. Εγώ δεν είδα ποτέ κάποιο πόλεμο. Εάν από την άλλη εσένα αυτός ήταν ο σκοπός σου, τότε καλά κάνεις και παραδίνεσαι. Κρίμα όμως, γιατί το έχεις με τις ζωγραφιές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Οπως βγήκε εφαρμογή που εμφανιζει το reverse scrolling στο snow ετσι πιστευω οτι θα βγει μια άλλη για το Lion που θα επανεφερει την λειτουργία οπως ήταν πριν...Ελπιζω έτσι να λυθεί το πρόβλημα μερικών... ΑΝ παλι δεν βγει....υπαρχουν το windows 7, γιατί το 8 έχει ήδη ξεκινησει την αντιγραφή του Snow ως προς το UI... Διορθωση ως προς το offtopic γιατί μερικοί το πήραν στραβά:"ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΙΔΕΩΝ που πηγάζουν από το OS X αλλα και το linux....." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ixthy Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Το μόνο σίγουρο είναι ότι το scrolling που έχουμε τώρα είναι αντίστροφο. Απλώς το έχουμε συνηθίσει σαν κίνηση. Από κει και μετά πιστεύω ότι θα υπάρχει επιλογή για το χρήστη, οπότε δε θα είναι κανείς παραπονεμένος. @gnsx: Φίλε δεν trollάρεις, αλλά το ύφος σου είναι προσβλητικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ... Μπορώ εγώ για να διαβάζω εφημερίδα να κουνάω την εφημερίδα πάνω κάτω (όπως ο περισσότερος κόσμος) Aπλα respect που κουνας την εφημεριδα πανω-κατω !! Το οτι μαλιστα πιστευεις οτι κανει αυτην την κινηση και ο περισσοτερος κοσμος αρκει για να μας πεισει ποσο αντικειμενικος εισαι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Timonkaipumpa Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Το μόνο σίγουρο είναι ότι το scrolling που έχουμε τώρα είναι αντίστροφο. Απλώς το έχουμε συνηθίσει σαν κίνηση. Από κει και μετά πιστεύω ότι θα υπάρχει επιλογή για το χρήστη, οπότε δε θα είναι κανείς παραπονεμένος. @gnsx: Φίλε δεν trollάρεις, αλλά το ύφος σου είναι προσβλητικό. Ακριβώς αυτό. Aπλα respect που κουνας την εφημεριδα πανω-κατω !! Το οτι μαλιστα πιστευεις οτι κανει αυτην την κινηση και ο περισσοτερος κοσμος αρκει για να μας πεισει ποσο αντικειμενικος εισαι.... Δεν προσπαθώ να πείσω κανένα για τίποτα... και δεν καταλαβαίνω αυτό το πρώτο πληθυντικό που χρησιμοποιείς... Εκπροσωπείς κάποια μερίδα ανθρώπων; Σε έχουν εκλέξει ή αυτόκλητα παίρνεις αυτή τη θέση; Το συγκεκριμένο παράδειγμα ήταν λίγο ατυχές ναι. Αλλά αλίμονο εάν κάποιος δεν καταλαβαίνει το προφανές και κολλάει σε κάποιο ατυχές παράδειγμα. Τότε, είτε δεν μπορεί να καταλάβει είτε δεν θέλει. Προφανώς το τι ήθελα να πω είναι εμφανές, μιας και κάποιοι-ος το κατάλαβαν. Το γιατί μερικοί χύνεται χολή σε κάθε τι διαφορετικό δεν μπορώ να το καταλάβω. Αλλά ας είναι. Μπορεί με αυτό που κάνετε να νιώθετε ευχαριστημένοι... προσωπικά δεν με νοιάζει. Δεν έχω και σε υπόληψη τέτοια άτομα για να με επηρεάζουν τα λεγόμενά τους... όσο και εάν αυτά τα άτομα συνηθίζουν να ασχολούνται με άλλους. Καλημέρα είπαμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolisd Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για τα λίγα macbook χωρίς multitouch που κάποιος φίλος σε γειτονικό νήμα λέει έναν (μεσοβέζικο έστω) τρόπο να λυθεί και αυτό το "πρόβλημα" μιας δοκιμαστικής έκδοσης λειτουργικού; Πολλή όρεξη έχετε ρε παιδιά για νεύρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Θέλεις κάποιος να εξηγήσει και σε μένα τι ακριβώς γίνεται με το scrolling στο Lion γιατί δεν πολύ κατάλαβα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 μεχρι τωρα στο mac os για να κανεις scroll down επρεπε στο trackpad να συρεις τα δακτυλα προς τα κατω και στο lion το αναποδο δλδ να τα συρεις προς τα πανω για να κανεις scroll down Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 μεχρι τωρα στο mac os για να κανεις scroll down επρεπε στο trackpad να συρεις τα δακτυλα προς τα κατω και στο lion το αναποδο δλδ να τα συρεις προς τα πανω για να κανεις scroll down θενξ γιου tr3quart1sta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.