Προς το περιεχόμενο

Reverse Scrolling στο MacOS X Lion

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

τι να πω. εξ αρχής δεν μου άρεσε η συχόνευση iOS με Mac os x. χάνει το χαρακτήρα του.

ελπίζω να σου δίνουν την επιλογή για reverse σε νορμαλ φάση και να μην χρειάζεται τρίτα προγράμματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ελπίζω να σου δίνουν την επιλογή για reverse σε νορμαλ φάση και να μην χρειάζεται τρίτα προγράμματα.

Θέλω να πιστεύω, ότι αυτό είναι σίγουρο...

Προσωπικά το βρίσκω πιο σωστό να χρησιμοποιείς απευθείας την σελίδα παρά την μπάρα για την σελίδα.

Με το scrolling όπως το έχουμε τώρα, απλά μετακινούμε την "μπάρα" ή την "θέα" - view εάν θέλετε από την σελίδα.

Με το iOS scrolling θα μετακινούμε την σελίδα αυτή καθεαυτή. Το βρίσκω πιο κοντά στην πραγματικότητα και, συνεπώς, πιο εύχρηστο.

Δημοσ. · Κρυμμένο από georgeadams, 3 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από georgeadams, 3 Απριλίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

εσενα και διάφορετικη διαταξη πληκτρολιγιου qwerty να σου σερβίραν στην Apple κουλ θα το έβρισκες αλλά δεν το κάνω θέμα.

εσενα και διάφορετικη διαταξη πληκτρολιγιου qwerty να σου σερβίραν στην Apple κουλ θα το έβρισκες αλλά δεν το κάνω θέμα.

Γνωριζόμαστε και από εχθές και ξέρεις τι θα μου άρεσε και τι όχι;

Δεν ξέρω εάν με κολακεύει που με παρακολουθείς τόσο πολύ και βγάζεις και συμπεράσματα... αλλά επειδή, και απ' ό,τι φαίνεται, δεν είσαι και κάτι αξιόλογο...

Μην χάνεις τον καιρό σου να αφοσιώνεσαι στο τι κάνω και τι όχι. Όχι τίποτα άλλο... αλλά εγώ στα @@ μου σε γράφω. Καταλαβαίνεις ότι θα είναι κάπως μονόπλευρη σχέση!

χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Υ.Γ. Προς τους άλλους αναγνώστες... για την αποκατάσταση της αλήθειας με το πληκτρολόγιο qwerty, η συγκεκριμένη διάταξη πλήκτρων "εφευρέθηκε" με μόνο σκοπό να καθυστερεί την πληκτρολόγηση.

Προσωπικά το βρίσκω πιο σωστό να χρησιμοποιείς απευθείας την σελίδα παρά την μπάρα για την σελίδα.

Με το scrolling όπως το έχουμε τώρα, απλά μετακινούμε την "μπάρα" ή την "θέα" - view εάν θέλετε από την σελίδα.

Με το iOS scrolling θα μετακινούμε την σελίδα αυτή καθεαυτή. Το βρίσκω πιο κοντά στην πραγματικότητα και, συνεπώς, πιο εύχρηστο.

Μηπως εισαι Fanboy ? γιατι αλλιως δεν εξηγειται

Μηπως εισαι Fanboy ? γιατι αλλιως δεν εξηγειται

Τι δεν εξηγείται;

Με το scrolling, όπως είναι σε όλους τους Η/Υ, κινείς την "μπάρα στα δεξιά";

ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

Με το scrolling όπως είναι στο iOS κινείς την σελίδα;

ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

Από τα δύο, τι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα;

Να το κάνω πιο λιανά... Όταν έχεις ένα έγγραφο και θες να δεις πιο κάτω... τι κάνεις; Θα το τραβήξεις προς τα κάτω ή προς τα πάνω;

Και μερικές φορές θα κολλάνε οι σελίδες,θα μετακινούνται δύο-δύο,τρεις-τρεις κτλ,θα σαλιώνεις το δάχτυλο για να τις ξεχωρίζεις,πιο κοντά στην πραγματικότητα και, συνεπώς, πιο εύχρηστο.

Υ.Γ. Προς τους άλλους αναγνώστες... για την αποκατάσταση της αλήθειας με το πληκτρολόγιο qwerty, η συγκεκριμένη διάταξη πλήκτρων "εφευρέθηκε" με μόνο σκοπό να καθυστερεί την πληκτρολόγηση.

για την αποκατάσταση της αλήθειας με το πληκτρολόγιο qwerty,για τις γραφομηχανές έγινε γιατί υπήρχε πρόβλημα με τα γράμματα να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο

Να το κάνω πιο λιανά... Όταν έχεις ένα έγγραφο και θες να δεις πιο κάτω... τι κάνεις; Θα το τραβήξεις προς τα κάτω ή προς τα πάνω;

Θα χρησιμοποιούμε blanco και stabillo στο τέλος;

Και μερικές φορές θα κολλάνε οι σελίδες,θα μετακινούνται δύο-δύο,τρεις-τρεις κτλ,θα σαλιώνεις το δάχτυλο για να τις ξεχωρίζεις,πιο κοντά στην πραγματικότητα και, συνεπώς, πιο εύχρηστο.

Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να πω το μέλλον, σε αντίθεση με εσένα.

Όπως και να έχει, εάν δεν έχει μπλε οθόνη θα παλεύετε.

για την αποκατάσταση της αλήθειας με το πληκτρολόγιο qwerty,για τις γραφομηχανές έγινε γιατί υπήρχε πρόβλημα με τα γράμματα να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο

ΑΚΡΙΒΩΣ!

Έλα μου όμως που αυτή η διάταξη έχει μείνει και έως σήμερα που δεν χρειάζεται, επειδή, και όπως πολύ σωστά σημειώνεις, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ το πρόβλημα με τα γράμματα να πέφτουν το ένα πάνω στο άλλο.

Ευχαριστώ που έκανες πιο ξεκάθαρο το point μου.

Θα χρησιμοποιούμε blanco και stabillo στο τέλος;

Εδώ χρησιμοποιούμε Windows... τα stabilo και το blanco θα είναι πρόβλημα;

Το τι είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα τι σχέση έχει με το τι είναι πιο βολικό;

Να απαντήσω πιο λιανά... Θα μετακινήσεις το κεφάλι προς τα κάτω.Γιατί να προσομοιώσει την κίνηση του χαρτιού και όχι αυτή του κεφαλιού;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...