JohnXarxas Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 ναι αλλά θα είναι πιο ευπαρουσίαστο σαν όνομα, και θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα τους επισκέπτες που θες τι θυμάσαι πιο εύκολα? το realflorian.net16.net ή το realflorian.tk εκεί αποσκοπεί η αλλαγή του domain name κατα τα άλλα δεν έχει κάποιο άλλο νόημα
florevil Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Ναι συμφωνω αλλα θα μου παρει χρονο να τα μεταφερω :/
JohnXarxas Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 καθόλου, και εγώ κρατάς και το ήδη υπάρχον όνομα εκτός αυτού εγώ απελπίστηκα με ένα free domain co.cc που μου έσπασε τα νεύρα με χιλιάδες βήματα ενώ με το tk τελείωσα σε δύο λεπτά δες λίγο εδώ http://www.insomnia.gr/topic/402572-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%AE%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5-domain-name-%CF%80%CF%89%CF%82/page__pid__3930166__st__10#entry3930166 και τώρα που λύσαμε το θέμα του domain name (φαντάζομαι είδες την απάντηση μου στο άλλο θέμα), αφου έχεις όρεξη να πληρώσεις για να κάνεις καλή δουλειά, κατέβασε το bluevoda (δωρεάν πρόγραμμα) και μετά, υπάρχουν πακέτα hosting στην σελίδα τους, ανεβάζεις την δημιουργία σου και είσαι εντάξει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.