Προς το περιεχόμενο

Καινουργια Ιστοσελιδα που εφτιαξα...

florevil

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Εφτιαξα μια ιστοσελιδα μονος μου.. και θα ηθελα αποψεις.. :) http://realflorian.net16.net/Homepage.html

Την εφτιαξα για να βαζω ολα αυτα που φτιαχνω...Εχω καποιες αποριες.. ξερει κανεις script Για να μπορουν να γραφουν οι επισκεπτες στην ιστοσελιδα μου ? (Feedback)

Τι αλλο μπορω να βαλω ? :)

Ευχαριστω

Δημοσ.

florevil

κάνε κάτι στο weebly

είναι πιο "εμφανίσιμο" το site

και στο webs μπορείς και μάλιστα να βάλεις και μέλη

απλά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελληνικά, κάτι που από ότι κατάλαβα δεν σε πολυνοιάζει

και έχει και κουμπάκια like στο weebly, για το webs

επίσης, για να είναι πιο εμφανίσιμος, και πιο εύκολος να τον θυμάσαι

πάρε ένα freedomain name .tk

το χρησιμοποιώ για την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού που κάνουμε

με την παρέα μου

πάρε μια ιδέα

giaparea.tk (giaparea.weebly.com)

Δημοσ.

florevil

κάνε κάτι στο weebly

είναι πιο "εμφανίσιμο" το site

και στο webs μπορείς και μάλιστα να βάλεις και μέλη

απλά δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελληνικά, κάτι που από ότι κατάλαβα δεν σε πολυνοιάζει

και έχει και κουμπάκια like στο weebly, για το webs

επίσης, για να είναι πιο εμφανίσιμος, και πιο εύκολος να τον θυμάσαι

πάρε ένα freedomain name .tk

το χρησιμοποιώ για την ιστοσελίδα του ραδιοφωνικού σταθμού που κάνουμε

με την παρέα μου

πάρε μια ιδέα

giaparea.tk (giaparea.weebly.com)

θα το σκεφτω αλλα προτιμω να ειναι 100% δικο μου και μετα αν ειναι να πληρωνω λιγο για να εχω .com .... ευχαριστω παντως

Δημοσ.

Το TM (Trademark) το έβαλες έτσι για πλάκα στο logo ή το πιστεύεις; Αν το έβαλες επειδή το πιστεύεις, βγάλε το, δεν έχει νόημα...

Επίσης δε νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα να βάζεις όλα τα βίντεο σε μία σελίδα, επιβαρύνεται ο browser με τόσο flash.

Δημοσ.

Το TM (Trademark) το έβαλες έτσι για πλάκα στο logo ή το πιστεύεις; Αν το έβαλες επειδή το πιστεύεις, βγάλε το, δεν έχει νόημα...

Επίσης δε νομίζω πως είναι πολύ καλή ιδέα να βάζεις όλα τα βίντεο σε μία σελίδα, επιβαρύνεται ο browser με τόσο flash.

Για πλακα το εβαλα :P Ναι ? εμενα γρηγορα φορτιζει και σκεφτηκα να το αφησω ετσι.. θα δω :) αν ειναi θα φτιαξω δευτερη σελιδα αλλα βαριεμαι τωρα :P

Δημοσ.

Δεν πολυ ξερω απο αυτα δηλαδη πως φαινεται ? :/

Δεν είναι το πως φαίνεται, είναι το αργεί να κατέβει ενώ δε χρειάζεται να είναι τόσο μεγάλη

Δημοσ.

το domainname που σου πρότεινα παραπάνω

είναι τζάμπα

και το όνομά της σελίδας σου είναι πιο εύκολο στη μνήμη

δεν θα ειναι ομως οπως το θελω ? δηλαδη www.realflorian.com ? θα ειναι κατι αλλο οπως τωρα... οποτε φτασω τους 2000 επισκεπτες θα το αλλαξω και θα πληρωσω για να εχω αυτο που θελω.. κατα τα αλλα ειμαι αρκετα οικανοποιημενος ετσι που το εφτιαξα τωρα :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...