benign Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Ο δικος μου, ειναι stock στα 3,3 και οταν εχει load φτανει στα 3,7 ως γνωστον. Idle, η σε πολυ απλες εφαρμογες πεφτει στα 1,6 για οικονομια. Temps 26 βαθμοι. Κλοκαρισμενος , παλι εχει ακριβως την ιδια συμπεριφορα,με την δαφορα οτι αν του βαλεις load φτανει στα 4,6 αντι για τα 3,7 που εχει σε turbo mode stock. Μολις σταματησεις την εφαρμογη η το bench, σε 3-5 δευτερα εχει πεσει στα 1,6 και εισαι παλι σε economy mode.Ετσι εχεις τον τελειο συνδιασμο επιδοσεων και οικονομιας.
qsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στα 4.6 παει αρκετα ανετα παντως ,με μολις 1.23 volt στο κομματι που πεσαμε εμεις με 57 βαθμους max μετα απο αρκετη ωρα intel burn (Ψυξη corsair a70, η οποια αποδειχτηκε φοβερη) Εχει παντως ενδιαφερον το να σου πεφτει η συχνοτητα και να διατηρει σταθεροτητα Στο δικο μου πχ απο ενα σημειο και πανω η πτωση του πολλαπλασιαστη προκαλουσε ασταθειες για αυτο ειναι μονιμα στα 3.8 Sent from my LG-P500 using Tapatalk
benign Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Στα 4.6 παει αρκετα ανετα παντως ,με μολις 1.23 volt στο κομματι που πεσαμε εμεις με 57 βαθμους max μετα απο αρκετη ωρα intel burn (Ψυξη corsair a70, η οποια αποδειχτηκε φοβερη) Εχει παντως ενδιαφερον το να σου πεφτει η συχνοτητα και να διατηρει σταθεροτητα Στο δικο μου πχ απο ενα σημειο και πανω η πτωση του πολλαπλασιαστη προκαλουσε ασταθειες για αυτο ειναι μονιμα στα 3.8 Sent from my LG-P500 using Tapatalk Εχεις και Sandy συστημα? Ποια μητρικη?
qsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Εχεις και Sandy συστημα? Ποια μητρικη? οχι δεν εχω εγω , εχει φιλος μου (που ελεγα και στο αλλο τοπικο με προβλημα στις μνημες) εμενα μια χαρα με καλυπτει προς το παρον το δικο μου απλα επειδη ειχαμε ασχοληθει παρειστικα ολες αυτες τις μερες με αυτο το μηχανημα και υπηρξαν και αλλα προβληματα (gpu d.o.a. πχ) το νιωθω και "σαν δικο μου" η μητρικη του ειναι αυτη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-P67A-GD65-B3-s1155-P67-DDR3-P67A-GD65.htm , την οποια ειχαν κανει review και εδω στο insomnia το κουτι του ειναι haf προς το παρον με αρκετο θορυβο απο τους ανεμιστηρες (αυτο θα το διορθωσει μελλοντικα) χθες τον κλοκαρε και παραδοξως ηθελε παρα πολυ χαμηλη ταση ακομα βεβαια δε γνωριζω αν ειναι 100% σταθερος, αλλα ετρεξε απο οτι μου ειπε αρκετα intel burn test στο maximum , αρα απο οτι φαινεται δε θελει μεγαλυτερη ταση η αυξηση του παντως σε GFlops ειναι της ταξης του 40% σε σχεση με στοκ (απο 45 στα 63) τουλαχιστον αποζημιωθηκε για την ταλαιπωρια που ειχε με τις μνημες με ανετο και καλο κλοκαρισμα
benign Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ναι μαμαει ο Sandy πολλαπλα. Τα DOA ,καταλαβατε για ποιους λογυς ηταν?
qsis Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Ναι μαμαει ο Sandy πολλαπλα. Τα DOA ,καταλαβατε για ποιους λογυς ηταν? στην καρτα εννοεις? τη βαλαμε αρχικα πανω στη δικη του μητρικη, δε βλεπαμε τιποτα μετα δοκιμασαμε μια "παρτουζοκαρτα" που τη χρησιμοποιουμε ολοι σε περιπτωση αναγκης (8400 gs ) και επαιξε τη βαλαμε παντως πανω και σε αλλους 2 υπολογιστες για να βεβαιωθουμε οτι ηταν χαλασμενη (γιατι μετα οταν αρχισαν τα κολπα με τις μνημες σκεφτηκαμε οτι ισως φταιει η μητρικη), αλλα ουτε στους αλλους δουλευε, ετσι την εστειλε πισω και προς το παρον περιμενει καινουρια μητρικη του αλλαξαν (αρχικα ηταν μια gigabyte ud4, αλλα τελικα η μητρικη πρεπει να μην ηταν χαλασμενη, αρα ισως τη χαρει καποιος στο πλαισιο stock ) , αλλα το θεμα με τα κολληματα συνεχισε και με την msi, γιατι τελικα το προβλημα υπηρχε σε συγκεκριμενο dimm το οποιο ομως στη δικη μου μητρικη δουλευε κανονικα.. και μεχρι τελικα να βεβαιωθουμε τι φταιει το μυαλο μας πηγαινε σε τροφοδοτικο , επεξεργαστη.. αντε βγαλε ακρη τελοσπαντων , τελος καλο ολα καλα!
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πάντως εμένα δε μου πολυαρέσει να παίζει συνεχώς η τάση..
injen Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Πάντως εμένα δε μου πολυαρέσει να παίζει συνεχώς η τάση.. Γιατι; Sent from my iPhone 4 using Insomnia
phanispal Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δε λέω ότι θα παιχτεί τίποτα, απλά δε μου αρέσει να αυξομειώνεται συνεχώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.