Προς το περιεχόμενο

Μαλλον "πεθανε" η καρτουλα....

MIKermit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λετε οτι αυτη ειναι υπερβολη....?

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22490&cat=5

Φυσικα και οχι.. Ειναι μια μελλοντικη επενδυση μιας και ειναι πιο δυνατη καρτα = μεγαλυτερη διαρκεια χρησης.. Αλλα μιλαμε για 70-100 ευρω παραπανω.. Αν τα διαθετεις..

Δημοσ.

Θα κανω την καρδια μου πετρα κ θα παρω την 6950 αλλα ποια απ' ολες...??

ASUS? SAPPHIRE? GIGABYTE?

Βρηκα αμεσα διαθεσιμη την 6950 MSI κ την "αρπαξα", ας ελπισουμε οτι θα μου κανει!!!

Ευχαριστω πολυ οσους βοηθησαν!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Μη ξεχασεις να απεγκαταστησεις και επανεγκαταστησεις φρεσκους drivers ε!

Αν εννοεις της παλιας με την νεα καρτα ολα ΟΚ!!!

Την εβαλα μετα απο λιγο ζορι γιατι δεν ειχα κουμπωσει καλα τα δυο μπλε καλωδια (κ "εσκουζε") αλλα πλεον την δουλευω κ εχω παθει πλακα!!!!

Ευχαριστω πολυ παιδια, η βοηθεια ηταν πολυτιμη κ αμεση!!!!!

Δημοσ.

καλησπέρα..

Για να μην ανοίγω νέο thread μιας και το πρόβλημα είναι το ίδιο, σήμερα τα έφτυσε η κάρτα γραφικών μου μια 8800gt (rip).

Καθώς έπαιζα έσβησε η οθόνη και το pc συνέχισε να δουλεύει.. μετά απο restart στο boot ακούγονται 4μπιπ και δεν υπάρχει σήμα στην οθόνη.

για να μην πολυλογώ οταν έβγαλα την κάρτα είδα πως 2 πυκνωτές είχαν σκάσει. τεσπα

το συτημα μου είναι :

mobo:p5q deluxe,cpu:8500 oc στα 3.8,ddr2 4giga και παίζω σε 24' οπότε 1920χ1200

Αν ειναι εύκολο να μου προτείνετε μια κάρτα που να είναι value for money μιας και αν δεν παρουσίαζε πρόβλημα η κάρτα δεν είχα σκοπό να την αλλάξω.

Και εγώ περίπου 200 ευρω διαθέτω.

θεμα bottleneck υπάρχει? Η gtx 460 τι λεεί γιατί δεν σας βλέπω να την προτείνετε τόσο.

Υ.Γ Απο games παίζω League of legends αυτή την περίοδο που δεν είναι απαιτητικό αλλά θα ήθελα να παιξω κανα fps στυλ cod

ty in advance

Δημοσ.

Θες σίγουρα να πας σε καινούρια και να δώσεις τόσα;

Γιατί με πολύ λιγότερα βρίσκεις μεταχειρισμένη κι ας μην είναι τόσο δυνατή.

Δημοσ.

Τώρα που το ανάφερες σκέφτηκα λίγο αυτή την επιλογή αλλά δεν θέλω να πάρω μια μεταχειρισμένη που έχει ήδη π.χ 1 χρόνο λειτουργίας και να τα φτύσει πάλι σε κάνα χρόνο. Μιας και όπως διαπίστωσα πρέπει να έχουν "ημερομηνία ληξης" γιατί φίλος με την ίδια κάρτα ακριβώς πριν ενα δίμηνο είχε το ίδιο θέμα..

Τώρα για τις "ολοκαίνουργιες-σφραγισμένες" τις βλέπω -20 ευρώ οπότε είναι μια επιλογή

Δημοσ.

Πήγαινε σε 6850, είναι ταχύτερη της GTX460.

Αν βρεις κάποια μεταχειρισμένη σε καλή τιμή με μπόλικη εγγύηση ακόμα, μη διστάσεις.

Δημοσ.

Προχώρησα στην αγορά της 6850 αλλα αν είναι δυνατόν δεν μπορείς να συνδέσεις δυο vga οθόνες στις 5 υποδοχές που έχει.. :confused:

Η 24αρα που έχω εχει μονο δύο εξόδους hdmi και vga. Επειδή για κάποιο λογο η hdmi εχει σταματήσει να δουλεύει τον τελευταίο χρόνο αναγκαστικά χρησιμοποιώ την vga.

Η 17αρα δεύτερη οθόνη έχει μόνο vga.

Οπότε μέχρι πρότινος με 2 adaptores vga-to-dvi δεν είχα πρόβλημα. ΑΛΛΑ H 6850 EXEI μια θύρα dvi-d kai mia dvi-i και στην πρώτη δεν γίνεται να συνδέσεις vga.

:-( Τελος πάντων τι ακριβώς επικαλούμαι στο e-shop για να γίνει αλλαγή της κάρτας με μία αλλη? doa? ή περιγράφω το πρόβλημα και λέω πως δεν με ικανοποίησε η αγορά?

Δημοσ.

Που να το ξέρω.. δέν κάθισα καν να δώ ακριβώς τις εισόδους..είδα απλα τις Photo και λέω εντάξει 2 dvi απο πίσω είμαι μια χαρά..

Και απο ότι είδα όλες οι 6850 είναι έτσι οπότε πάω για αλλη κάρτα με την gtx460 πιο πιθανή..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...