Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 θέλω να βάλω τον εξωτερικό σκληρό μέσα στο pc...πήρα ένα σπλίτερ για το ρεύμα από το τροφοδοτικό γιατί δεν έμενε κανένα περισσευούμενο. ξέρω ότι το τροφοδ.(400W) θα επιβαρυνθεί..παίζει όμως να μου κάνει κανένα "χουνέρι" κ να μου χαλάσει σκληρό ή τίποτα άλλο;;;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 μητρική Asrock, AMD επεξεργαστής 2.6, 4 γίγα RAM, πρόσθετη κάρτα γραφικών saphire 512, ένας σκληρός μέσα, 2 ανεμιστηράκια
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Πάνε εδώ συμπλήρωσε όσο καλύτερα μπορείς,πάτα το calculate και θα σου πει πόσα watt χρειάζεσαι,γενικά πάντως ένας σκληρός παραπάνω δεν κάνει καμιά σημαντική διαφορά. http://extreme.outervision.com/PSUEngine
phanispal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ποιο είναι το τροφοδοτικό και ποια η κάρτα γραφικών; Λογικά δε θα 'χεις πρόβλημα πάντως.
SPANK Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Φυσιολογικά δεν θα έχεις προόβλημα για ένας δίσκο.
phanispal Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Όντως ένας δίσκος δεν καταναλώνει τίποτα, αλλά δεν ξέρω τι μπορεί να παιχτεί με τα rails..
washcloud Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Μπα μη μασάει κανείς. Μέχρι και σε 250άρι που έβγαζε 4 molex έχω συνδέσει μέχρι 7-8 συσκευές (σκληρούς και optical drives) και 2-3 8άρια ανεμιστηράκια κι όλα καλά (που και που χανόταν κα'νας δίσκος, σημάδι μάλλον ότι το 'χα παραφορτώσει) αλλά γενικώς δούλευε το σύστημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ευχαριστώ παιδιά, το συνέδεσα ήδη κ δεν έχει θέμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.