ShadowfaxGR Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Γεια. Θελω να αγορασω ipod και σκεφτομαι να το παραγειλω απο το εκσωτερικο (ευρωπη) για να μου ερθει πιο φτηνα.Ξερετε αν γινετε απο το site της apple η αν ξερετε κανενα καλο και αξιοπιστο site.
TwitterLover Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 *OFF TOPIC: Στα ελληνικα το "κ" και το "σ" οταν ειναι μαζι γινονται "ξ" * *IN TOPIC: Ναι καλυτερα παραγγειλε απο USA βρες καποιον με μικρο shipping και βουρ! Οχι δεν γινετε απο το site της Apple. Καλυτερα παρε απο USA θα σου ερθει πιο φτηνα... εκτος αν το παρεις απο καποια χωρα με "φτηνο" νομισμα*
kebinB Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 πως να το πάρει απο USA? οτι νανε λεει ο καθένας. κανένα official Apple Store δεν στέλνει ελλάδα.
ocelotgr Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Εχω την εντυπωση οτι μιλαει για ebay το παληκαρι, σιγουρα παντως δεν λεει οτι να ναι, εκτος κ αν το λες για αλλους λογους που δεν μπορεις να μας «αποκαλυψεις»... Δοκιμασε κ amazon.co.uk παντως, εχει δωρεαν μεταφορικα, δεν εχεις το αγχος του τελωνειου κ θα εχεις κ τιμολογιο-εγγυηση... Αν τελικα αποφασισεις ebay usa παντως, ζητα να σου στειλουν το invoice σε ξεχωριστη επιστολη κ οχι μεσα στο δεμα, μπας κ γλιτωσεις το τελωνειο.
erevos_csd Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δεν μας είπες όμως τι ipod θες. iPod Touch? iPod Classic? iPod Nano? iPod Shuffle? Και πόσο φθηνότερα θα το πάρεις τελικά; Σε αυτά δεν υπάρχνουν προβλήματα διαθεσιμότητας που κρατάνε ψηλά τις τιμές.
TwitterLover Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 πως να το πάρει απο USA? οτι νανε λεει ο καθένας. κανένα official Apple Store δεν στέλνει ελλάδα. Υπαρχουν και ανθρωποι you know! Εχω την εντυπωση οτι μιλαει για ebay το παληκαρι, σιγουρα παντως δεν λεει οτι να ναι, εκτος κ αν το λες για αλλους λογους που δεν μπορεις να μας «αποκαλυψεις»... Δοκιμασε κ amazon.co.uk παντως, εχει δωρεαν μεταφορικα, δεν εχεις το αγχος του τελωνειου κ θα εχεις κ τιμολογιο-εγγυηση... Αν τελικα αποφασισεις ebay usa παντως, ζητα να σου στειλουν το invoice σε ξεχωριστη επιστολη κ οχι μεσα στο δεμα, μπας κ γλιτωσεις το τελωνειο. Απαντηση στον κυριο κατω απο μενα! xD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.