SilverCloak Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Ε, ρε τι γίνεται στον κόσμο. Όλοι θέλουν το Γερμανό τους. Δώσε λίγο αέρα σε κάποιον και δεν μπορεί και δεν δύναται... Για αυτό έχω τα φιλαράκια απ τας αγγλίας που μάπα το ανεβάζουν, σαπίλα το κατεβάζουν το ελληνικό πανεπιστήμιο. Κοίτα τις σοφές κουβέντες που σου είπε ο alex. Έτσι έχουν τα πράγματα. Όποιος γουστάρει τα προλαβαίνει όλα. Και μια συμβουλή ακόμα: Είμαστε κοινωνικά όντα, ψάξε να βρεις ψυχάκια που να τα προλαβαίνουν όλα. Και τα πάρτυ πρέπει να παίζουν και οι φραπεδούμπες και τα γκομενάκια. Κάνε ότι γουστάρεις να ΄ούμ' αλλά κάντο με πάθος. Και μην περιμένεις από τους άλλους να σου πουν που θα πας και τι να κάνεις. Τώρα άμα ψάχνεις απάντηση του τύπου, μη σκας φιλαράκι, έχεις καιρό, να απαλλαγείς από τις τύψεις που σου διακόπτουν τη διασκέδαση... Λίγο βλακεία δεν είναι να την ψάχνεις σε forum;
RedPanda Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Να ρωτησω κατι ; οποιος ήταν,ειναι ή τελος πάντων γνωρίζει γιατι η ορεξη μου σαν 1ετης φοιτητης για διαβασμα στο Εαρινο Εξαμηνο ειναι 0% :-D Μπηκα στο Πανεπιστημιο με όρεξη,χαρα κτλπ ξεκινησα καλα, πηγα καλα(πολυ καλα) στο 1ο εξάμηνο και ξαφνικα τώρα στο 2ο εξαμηνο δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ορεξη..ολη την ώρα εξω και τώρα που ειπα ας σοβαρευτω να διαβάσω ανοιγω το βιβλιο και δεν μπορω να ξεκινησω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μονο το κοιταω, Μήπως τελικά το πεδίο που διάλεξες δεν σε ενδιαφέρει όσο νόμιζες ?
black_widow Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Καλό είναι να αφήσεις το πρώτο εξάμηνο λίγο τον εαυτό σου να χαλαρώσει , μόνο το πρώτο εξάμηνο όμως . Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει και να καθυστερήσεις να τελειώσεις ακόμα και λόγω εξωτερικών παραγόντων ( καταλήψεις , απεργίες , κάποιο δυσάρεστο γεγονός που μπορεί να σε πάει πίσω , να πρέπει να δουλέψεις ) . Τα πρώτα 2 χρόνια ήμουν υπόδειγμα , παρακολούθηση , διάβασμα ακόμα και με δουλειά ταυτόχρονα. Όταν έβλεπα βαθμό 8 ξενέρωνα τελείως , τέτοια φάση. Μετά ήρθανε οι καταλήψεις , μετά ήρθε η ανάγκη να κάνω 2 δουλειές , μετά προκύψανε κάτι οικογενειακά προβλήματα και τώρα προέκυψε το ΔΝΤ. Στα 19,5 μπήκα ( γιατί κωλοβάρεσα και την πρώτη χρονιά των πανελλαδικών ) στα 26 θα βγω ( η πτυχιακή που όλο λέω να κάνω ). Μέσος όρος βαθμού πτυχίου γύρω στο 8 βέβαια αλλά τι να το κάνω , αφού δε μου αρέσει το αντικείμενο τελικά Φτου και από την αρχή πάλι. Αν αναβάλλεις κάτι πολύ μάλλον δε σου αρέσει τελικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.