Προς το περιεχόμενο

Ορεξη για Διάβασμα 0%

strat92man

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ; οποιος ήταν,ειναι ή τελος πάντων γνωρίζει γιατι η ορεξη μου σαν 1ετης φοιτητης για διαβασμα στο Εαρινο Εξαμηνο ειναι 0% :-D :-D :-D

Μπηκα στο Πανεπιστημιο με όρεξη,χαρα κτλπ ξεκινησα καλα, πηγα καλα(πολυ καλα) στο 1ο εξάμηνο και ξαφνικα τώρα στο 2ο εξαμηνο δεν εχω ΚΑΘΟΛΟΥ ορεξη..ολη την ώρα εξω και τώρα που ειπα ας σοβαρευτω να διαβάσω ανοιγω το βιβλιο και δεν μπορω να ξεκινησω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ μονο το κοιταω,

θα συμβανει αυτο και στα αλλα ετη για όσου γνωριζουν ; ή απλως λογο πανελληνιων και μετα παλι διαβασμα κουραστηκα ;

Σοβαρα και τώρα που γραφω αυτο το κειμενο βαριεμαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ,θα ήθελα να ειμαι πουθενα για καφε με φιλους,κοπέλες σε καμια παραλια κοντα και να αραξω..(αλα Σταροβα :-D :-D )

Υ.Γ: δεν καπνιζω δεν πινω για τους πονηρους..χαχαχα

Απλως δεν έχω ορεξη για τιποτα περα απο το να πινω κανενα καφε..

Υ.Γ2: δεν ειμαι τεμπελης για τους εις διπλουν πονηρους...!! :-D :-D

Δημοσ.

ε όλοι λίγο-πολύ τα 2 πρώτα χρόνια και ειδικά εαρινά εξάμηνα κάπως έτσι νιώθαμε.... Κάνε την καρδιά σου πέτρα και διάβασε κανα μάθημα για να μην ζοριστείς αργότερα σε μεγάλα έτη...

Δημοσ.

ε όλοι λίγο-πολύ τα 2 πρώτα χρόνια και ειδικά εαρινά εξάμηνα κάπως έτσι νιώθαμε.... Κάνε την καρδιά σου πέτρα και διάβασε κανα μάθημα για να μην ζοριστείς αργότερα σε μεγάλα έτη...

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ..αληθεια σου λέω..ξεκινω να διαβάσω και νιωθω οτι ενα ανθρωπάκι απο πάνω μου να μου φωνάζει

"ΜΗΝΝΝΝΝΝ ΜΗΝΝΝΝΝ βγες έξω...!!! αστα για πιο μετα αυτα εχεις ακομα χρονια,εισαι ακόμα στο 2ο εξάμηνο"

χαχαχαχαχααχα

καπου εκει λαμβανω σοβαρα τα λογια απο το ανθρωπακι και κανω οτι μου λεει !! :-D :-D :-D

Υ.Γ: δεν εχω πάρει τίποτα για τους εις τριπλουν πονηρους..

Δημοσ.

Ανοίγουμε μια μπυρούμπα και ξεκινάμε με light πρόγραμμα:

α)Για αρχή εντοπίζουμε το βιβλίο...

β)Επιστρέφουμε το βιβλίο στην βιβλιοθήκη και αυτή τη φορά επιλέγουμε το σωστό βιβλίο

γ)Ανοίγουμε την δεύτερη μπύρα

δ)Ανοίγουμε το βιβλίο

ε)Μια γουλιά ακόμα

στ)Ανοίγουμε το βιβλίο,στα αλήθεια αυτή τη φορά.Δέν ασχολούμαστε με το εξώφυλλο

ζ)"Intermission" (Τουαλέτα)

η)Πάμε στα περιεχόμενα.Αν δέν τα εντοπίσουμε με την πρώτη,μάλλον μας χτύπησε η μπύρα.Συνήθως είναι στην σελίδα υπ αριθμόν τρία.Αν δέν είναι στην τρία είναι στην δύο (ή στην τέσσερα ή στην πέντε)

θ)Χτυπάμε ένα τσόνι με πάγο,για να σπάσει η μπυρίλα

ι)Χουρίζου-μ,τα κεφαλι-α ένα-ένα,ξεκινού-μ απ του ένα...*χικ

ια)τσόνιιιι...

ιβ)ποιο ένα;

ιγ)τσόνιιιιι

ιδ)ποιός Κώστας;

......

.............

....................

(Βήμα Χ).Χτυπάει το ρολόι.Συνειδητοποιούμε οτι είναι 9:30 και γράφουμε στις 11:00.Καφές σε σπαστό-πλύσιμο μάπας-λεωφορείο.

(Βημα Ψ).Εχούμε να καλύψουμε ύλη ένος εξαμήνου σε κάτι λιγότερο απο 90'....Challenge accepted! Πιάνουμε θέση και διαβάζουμε σε όλη την διαδρομή,δέν έχει σημασία απο πού.Θείτσα θέλει να παραχωρήσουμε την θέση...την αγνοούμε.

(Βήμα Ω).Φτάνουμε στην αίθουσα 5' πρίν το deadline,κάθεσαι.Ο απο πίσω σε ρωτάει αν έχεις διαβάσει.Του απαντάς με αυτοπεποίθηση "Το 'χώ"

Μερικές φορές σου κάθεται το άριστα (5)...

Disclaimer:Δέν φέρω ευθύνη αν γκριζάρουν οι κρόταφοι μέχρι να πάρετε πτυχίο (ή κανα ήπαρ στο χέρι)...Το καλά νέα είναι οτι κάτι θα πάρετε.B)

Δημοσ.

Αν κάηκες πολύ στις πανελλήνιες είναι λογικό να μην έχεις και πολύ όρεξη.

Αν σε παρηγορεί είτε διαβάσεις για τα 5-6 μαθήματα ανά εξάμηνο και πάρεις πτυχίο είτε όχι πάλι @@ θα πάρεις στο τέλος. Αυτοί που εξελίσσονται διαβάζουν πολύ περισσότερο και σε πολύ μεγαλύτερο βάθος από τα 35-45 μαθήματα του πτυχίου. Αν στο τέλος είσαι ένας από τους "πτυχιούχους" που πτυχίο σημαίνει παπαγάλισα 5 βιβλία σε βλέπω να παρακαλάς για μια θέση στο δημόσιο (παρόλο που ξευτελίστηκε και αυτό πλέον!)

με άλλα λόγια δώσε στον εαυτό σου ένα εξάμηνο να ξεκουραστείς από πανελλήνιες και μετά σοβαρέψου.

πολύ.

Btw 24x7x4x12x4 είναι πάρα πολλές ώρες. Φτάνουν για διάβασμα και για γκόμενες για παραλίες για όλα.. φιλοσόφησε το λίγο.

Δημοσ.

"ΜΗΝΝΝΝΝΝ ΜΗΝΝΝΝΝ βγες έξω...!!! αστα για πιο μετα αυτα εχεις ακομα χρονια,εισαι ακόμα στο 2ο εξάμηνο"

χαχαχαχαχααχα

και εγώ που έχασα 2 εξάμηνα ερίμην και βιάζομαι να τελειώσω τώρα, πάλι το ίδιο λεω ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΒΙΒΛΙΟ

Δημοσ.

Μια συμβουλη μου παντως σαν πρωην αιωνιος φοιτητης

Ακομα κι αν δεν εχεις διαβασει καθολου ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ...

Δεν φανταζεσαι τι ευκαιριες χανεις αν δεν πας καθολου...Εγω πχ ελεγα "τωρα που να παω να δωσω,δεν εχω διαβασει και τιποτα,..κι αλλαζα πλευρο ^_^ )Κι ομως πολλες φορες περνουσαν φιλαρακια μου με αντιγραφες με σκονακια κλπ.. κι εγω τσαμπα εχανα την ευκαιρια..Ασε που παιρνεις και τα θεματα και ξερεις τι πεφτει μετα..

Δημοσ.

Εγω ο μαλακας παλι εκανα το εντελως αντιθετο, μπηκα με φορα στη σχολη, στην αρχη του 2ου ετους δεν χρωστουσα μαθημα. Επειδη σκεφτηκα οτι με τον ρυθμο που πηγαινα θα εβγαζα τη σχολη στα....3.5 χρονια, τα φορτωσα στον κοκκορα και τελικα τελειωσα στα 6 χρονια.

Οποτε, οταν οι πρωτοετεις ηταν στα high τους, εγω διαβαζα και οταν σαν 4ετεις πλεον ολοι διαβαζαν, εγω τα εξυνα :eek:

Δημοσ.

Κοιτα αφου δεν την παλευεις καθολου (ω! ναι, σε νιωθω) μην διαβασεις. Με το στανιο δεν γινεται.

Πηγαινε ομως να τα δωσεις γιατι ποτε δεν ξερεις! Λιγο κατι να σου ρθει, καμια σαλτσα να βαλεις, κατι να σου σφυριξουνε, εχουμε περασει μαθηματα κ μαθηματα ετσι.! ^_^

Για Σεπτεμβρη ξανασκεψου το ομως, μην μενεις πισω.

Δημοσ.

Σαν πρώην αιώνιος φοιτητής (κι εγώ), σε νιώθω. Μαθήματα πατάς τουλάχιστον καθόλου; Αν όχι, λίγο σκούρα τα πράματα γι αυτό το εξάμηνο. Προσπάθησε να πείσεις τον εαυτό σου να πηγαίνεις, βρες ένα κίνητρο, κανα γκομενάκι, κανα φαΐ στη λέσχη (αν παίζει), κανα καφέ σε κυλικείο. Και προσπάθησε να παρακολουθείς. Βοηθάει αρκετά, στο να μη χάσεις επαφή (και την μπάλα μελλοντικά). Εντάξει νωρίς είναι ακόμα και προσωπικά θα λεγα πως είναι υποχρεωτικό ένα εξάμηνο χαλάρωσης μετά τις πανελλήνιες. Αλλά προσοχή να μη σου γίνει συνήθειο ε.

Δημοσ.

Δε ξέρω τι σχολή είσαι και πόσα μαθήματα έχεις κτλ.

Εγώ θα σε συμβούλευα κάτσε και ασχολήσου λίγο με τα εύκολα ώστε να τα περάσεις (σχεδόν) σίγουρα στην εξεταστική και μετά τα υπόλοιπα άρχισε να τα διαβάζεις κανά μήνα πριν την εξεταστική και ότι γίνει.Ακόμα και με 3-4 μέρες διάβασμα βγαίνουν κάποια δύσκολα σχετικά μαθήματα.

Εγώ 5ο έτος είμαι(5 είναι και η σχολή) και μου χουν μείνει για πτυχίο 32 από τα 60 μαθήματα.Από τότε που μπήκα στη σχολή πραγματικά δε τη παλεύω με τίποτα να διαβάσω ενώ στο Λύκειο πχ ακόμα και στον ελεύθερο μου χρόνο έλυνα καμιά άσκηση για να περάσει η ώρα :confused:

Λίγο το internet,λίγο το ένα,λίγο το άλλο είναι πολλοί οι πειρασμοί και δε μπορείς να συγκεντρωθείς με τίποτα.

Ακόμα και εγώ που είμαι 5ο και θέλω να τελειώνω δε μπορώ με τίποτα να συγκεντρωθώ.Βέβαια ντάξει έχω βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με τα πρώτα έτη.

Στα πρώτα 5 εξάμηνα είχα περάσει 8 μαθήματα και από το 6ο-9ο πέρασα 20.Ελπίζω στα 7 έτη να τελειώσω.

Γενικά και κανά χρόνο παραπάνω να τη κάνεις καλά είναι.Δε μετανιώνω που δε θα τελειώσω στα 5 απλά θα ήθελα να είχα αρχίσει να ασχολούμαι λίγο νωρίτερα ώστε να τελείωνα στα 6 χρόνια και με 0.5-1 παραπάνω βαθμό στο πτυχίο.

Δημοσ.

χαλάρωσε.. ακόμα είσαι στην αρχή , πιές τους καφέδες σου και μην παίρνεις και πολύ σοβαρά την σχολή, αυτά έκανα και εγώ για 5 εξάμηνα και τώρα που είμαι στο 6ο εξάμηνο, χρωστάω 30 μαθήματα και είμαι πολύ πίσω και μου μένουν 3-4 χρόνια για να τελειώσω τη σχολή.. οπότε αναγκαστικά κάτι πρέπει να κάνω, με πιέζει ο χρόνος.. οπότε δηλώνω 15 μαθήματα το εξάμηνο μπας και σώσω λίγο την κατάσταση..

Τέλος πάντων εγώ θα σου έλεγα.. να κάθεσαι να διαβάζεις από λίγο.. αλλά όχι καθόλου.. γιατί θα χαθείς τελείως από το πνεύμα του διαβάσματος και φυσικά δεν θα την βρεις εύκολα μετά.. σου λέω πέρασαν 2,5 χρόνια και τώρα συνηδιτοποίησα ότι σπουδάζω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...