tip8y Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Καλησπέρα. Έχω εδώ και μερικές βδομάδες τρομερά προβλήματα με τη σύνδεσή μου (HOL). Αφού στα καλά καθούμενα σταμάτησε να συνδέεται (όχι να συγχρονίζει) το ασύρματο ρούτερ μου (Level One), έβαλα αυτό της HOL (jetspeed 520) με το οποίο ναι μεν μπαίνω νετ, αλλά ένα απλό google search παίζει και να μου παίρνει κανα τέταρτο! Αυτά τα ωραία σε xp. Λέω λοιπόν να δοκιμάσω με live cd linux να δω τι γίνεται και σε linux δεν παρουσιάζεται κανένα πρόβλημα :S Σε xp στο control panel του router όλα δείχνουν παραδεισένια (κλειδώνω στα 15, παίρνω ip κανονικά και με το νόμο, στελνωλαμβάνω δεδομένα κτλ) πράγμα που κάνει τη συνεννόηση με την τεχνική υποστήριξη της HOL κομματάκι δύσκολη. Έτσι κι αλλιώς το γεγονός οτι όλα πάνε καλά σε linux με κάνει να υποψιάζομαι οτι δε φταίει ούτε η HOL, ούτε η γραμμή. - system restore σε xp δοκίμασα - φορματ έκανα (πίκρα) - επανεγκατάσταση του driver της ethernet έκανα - disable το αντιβίρους μου (AVG) έκανα κάποια άλλη ιδέα του τι θα μπορούσα να δοκιμάσω μπας και βρω την άκρη; Πέρα απ'το να εγκαταστήσω linux, dual boot etc etc γιατί θα προτιμούσα να βρω μια λύση απ'το να αγνοήσω το πρόβλημα
nikos_studio Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μπορεί να είναι άσχετο αυτό που θα πω αλλά αφού δοκίμασες όλα αυτά που είπες δοκίμασε να σερφάρεις με άλλο browser από αυτό που έχεις μπας και...
tip8y Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παρέλειψα, έχω δοκιμάσει και με Opera (default: Chrome) Πείτε και "άσχετα" εννοείται, λίγο δύσκολο να βρει κανείς κάτι σχετικό με τέτοια προβλήματα (και ειδικά απο μακριά)
poulinos Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 ena format το μηχανημα .β.ολα τα service packs πανω και ενημερωσεις.γ.τους πιο νεους drivers.οχι της microsoft.
tip8y Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Τα έχουμε κάνει και τα 3 poulinos όπως προείπαμαν
SPANK Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Αφου τα έχεις κάνει ολα δεν δοκιμάζει να βάλεις και αλλα windows όπως vista η 7 ? Επίσης δοκίμασες αλλο cd απο xp μήπως υπάρχει εκει το πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 και δοκιμασε διαφορετικους drivers για την καρτα δικτυου
TheELF Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 ένα απλό google search παίζει και να μου παίρνει κανα τέταρτο! Αυτό σου το κάνει πάντα; ή τυχαίνει; Για των chrome τουλάχιστον πάτα Ctrl+Shift+Del και κάνε ένα καθαρισματάκι. Όταν σου το κάνει: Πάτα το X που έχει στην μπάρα και καπάκι το reload. Κάνε reset το router.
poulinos Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αν το ρουτερ παιζει οκ σε Linux τοτε δεν ειναι θεμα ρουτερ.και τουθ το κανει με 2 ρουτερακια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.