gtr4460 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 γεια σας παιδια θελω να συγκρινω δυο υπολογιστες να μου πειτε την γνωμη σας ο προτος intel core 2 duo 2.93 gts250 4gb μνημη και ο αλος intel i5 2.25 gt330 6gb μνημη ο δευτερος ειναι λαπτοπ θελω να κρατισο εναν απο τουσ δυο και το προφανες και αυτο που περιμενω να μου πειτε ειναι να κρατισω τον δευτερο αλα εμενα αυτο που με νοιαζει ποιος θα μου βγαλει καλυτερα περα τα παιχνιδια απλα δεν ξερω αν η gt330m ειναι καλυτερη η χηροτερη απο την gts250 αυτο οποια αποψη δεκτη
FasTaker Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 αν εχεις εξτρα mouse ,keyboard για τον λαπτοπ τοτε κρατα τον λαπτοπ. οσον αφορα την mobo οσο και να ειναι για να δεχετε i5 λογικα ειναι καλυτερη (με καθε επιφυλαξη)
gtr4460 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 μαλιστα δυο γνωμες τωρα μπερδεφτηκα περισοτερο
Xristaras12 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 αν ο πρωτος ειναι σταθερος και ο δευτερος λαπτοπ εννοειται οτι για παιχνιδια θα κρατησεις τον σταθερο η συγκριση μεταξυ τους ειναι ακρετα μεγαλη στο λαπτοπ δεν θα ευχαριστηθεις γραφικα σε απαιτητικα παιχνδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.