Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 αν θυμαμαι καλα,τα saves "θυμουνται" την κονσολα και οχι τον χρηστη... Να ευχεσαι να μπορεις να τα παιξεις μετα... Το ιδιο σκηνικο ειχα παθει με κονσολα φιλου οταν ειχα ξεκινησει εκει το GTA IV. Οταν πηρα αγορασα τη δικη μου δεν μπορουσα να παιξω IV με το συγκεκριμενο save παρα μονο αν ΔΕΝ εκανα update το παιχνιδι. ΔΛΔ στην version 1.00 το save απο την αλλη κονσολα επαιζε κανονικα.Στις υπολοιπες οχι. Με το τελευταιο update 1.06 νομιζω μπορω και παλι να παιζω το συγκεκριμεvo save
JohnVani18 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Έπρεπε να κάνεις ολικό backup του σκληρού και όχι μόνο τα save αντιγραφή.. Μόνο έτσι είναι σίγουρο οτι τα save σου θα λειτουργούν και δεν θα χάσεις απολύτως τίποτα.
VagosTheGreat Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 ωραια ολα αυτα που λετε και ευχαριστω αλλα το θεμα ειναι οτι ειναι αλλη κονσολα αλλο ps3 απο εκεινο που ειχα κανει τα save τελως παντων τι να κανουμε θα τα ξανα παιξω ευχαριστω πολυ ολους
gherudos Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δεν μπορείς να κάνεις backup του δίσκου και να παίξει σε άλλη κονσόλα. Για να σου αναγνωρίσει τα saves πρέπει να φτιάξεις τον ίδιο λογαριασμό που είχες. Πχ αν το profile σου το έλεγαν user1 στο παλιό PS3 έτσι πρέπει να ονομάσεις και το προφίλ σου κι έπειτα θα τα αναγνωρίσει.
kage Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Παιδια και παλι γεια σας πηγα το PS3 στην SONY και μου το αντικατεστησαν με αλλη κονσολα και ολα μια χαρα εχω ενα αλλο προβλημα ειχα αντιγραψει τα save σε flash drive μονο τα save και τωρα στην καινουρια κονσολα δεν τα αναγνωριζει τι να κανω για να τα αναγνωρισει? χωρις να πληρωσεις?
VagosTheGreat Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 είχα εγγυηση αν και μεταχειρισμενο που το πειρα γι αυτο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.