solarsoul Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Εχω το μηχανημα της υπογραφης μου.Βλεπω οτι μονη της ακλοκαριστη η MSI 5770 HAWK που εχω τραβαει ζορι στα ultra Shogun που επαιξα και Dragon Age.Βασικα το ζορι το τραβαει στις μαχες. Την ειχα κλοκαρει παλιοτερα με 1000 πυρηνα με 1200 μνημες.Τωρα τρεχει μαμα. Αξιζει το crossfire η πουλαω και παω αλλου;Παντως γενικα ειναι πολυ τιμια καρτα. Ρωταω γιατι εχει DX 11 , το θεμα μου ειναι ομως κατα ποσο θα μπορεσει να τρεξει DX 11 με το καλο. Αυτα.
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δεν παίζει να παίξει DX11 με fps της προκοπής, μου φαίνεται απίθανο. Και όχι μόνο αυτή αλλά και αρκετές ταχύτερες.
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Κλόκαρε επεξεργαστή και ψύκτρα όσο μπορείς και βλέπεις.
Thanos1972 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Παμε βολτα??? Εχεις καλο μηχανημα και αμα ανεβασεις και τον επεξεργαστη εισαι ακομη καλυτερα. Γνωμη μου να μην κανεις crossfire.Οχι οτι δεν αξιζει,απεναντιας αλλα εαν εχεις λεφτα θα πας ειτε σε 6870,560 Ti,6950 και πουλας αυτην. Εαν δεν εχεις,ειτε δεν κανεις τιποτα και περιμενεις να μαζεψεις ειτε βρισκεις μια 5770 και κανεις crossfire. Κλόκαρε επεξεργαστή και ψύκτρα όσο μπορείς και βλέπεις. Η ψυκτρα πως clockαρεται?μεσω bios και αυτη????
Thanos1972 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Και κάρτα γραφικών εννοούσα ΛΟΛ. Ελα ρε συ,ευκολο ειναι.Σαν τις μνημες οταν δεν μπορεις να παιξεις με πολλαπλασιαστη. Οσο ανεβαζεις τον επεξεργαστη ανεβαινει και η ψυκτρα.....Α,κανει και θορυβο.Απολυτη εμπειρια Overclocking
solarsoul Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Τον amd τον εχω στα 3.8 τωρα ευκολα.Δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να ανεβω αλλο. Τωρα για την καρτα οσο και να κλοκαρω αντε να κερδισω 7-8 fps...εκει ειναι...
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μωρέ μακάρι να κερδίσεις τόσα, άλλο 23 κι άλλο 30. Τώρα αν παίζεις με 10 και πάνω 17, δε θα αλλάξει και τίποτα ιδιαίτερο.
solarsoul Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οποτε ακυρο το crossfire.Απλα θελω να βαλω μια καρτα που στο μελλον να υπαρχει λογος για crossfire.Να η 5770 οπως τα λετε δεν υπαρχει λογος.
Thanos1972 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Οποτε ακυρο το crossfire.Απλα θελω να βαλω μια καρτα που στο μελλον να υπαρχει λογος για crossfire.Να η 5770 οπως τα λετε δεν υπαρχει λογος. Καλα λογικα να το δουμε οταν αγοραζες την μητρικη και την καρτα ειχες καπου στο πισω μερος του μυαλου σου οτι εχεις και την επιλογη για να κανεις crossfire σωστα? Και δεν το λες και ακυρο τελειως μιας και εαν δεις εδω τα παει πολυ καλα. Παρε καμια μεταχειρισμενη φθηνη και ας μην ειναι και hawk.Θα κερδισεις αρκετα.
phanispal Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Στο προηγούμενο post μου αναφερόμουν σε overclocking, όχι σε CrossFire.
solarsoul Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δηλαδη σε τι αλλες λυσεις μπορω να παω;αλλες καρτες με πιθανο crossfire στο μελλον;που τις κοβετε εμπειρικα να ντεχουν στο περασμα του χρονου με crossfire....απλα δεν ειμαι για 400 ευρω κ τετοια νουμερα.
solarsoul Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2011 ρε παιδια εβαλα τους 11.3.Ειχα 10.3.Το προβλημα ειναι οτι παγωσε η επιλογη "depth on field" στο shogun.Ειναι προβλημα απο drivers η παιχτηκε κατι αλλο; Ασχετο, αλλα δεν μου εχει ξανατυχει παρομοιο προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.