FaRMaKhs Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Δημοσ. 1 Απριλίου 2011 Χρησιμοποιω το xilisoft ultimate 6 για τις ταινιες μου το οποιο υποτιθεται οτι χρησιμοποιει και τους πυρηνες cuda για το convert.Tι γινεται ομως απ οτι εχω δει η κυρια καρτα μου (295)οσο γινεται το convertion κοιματε ενω αυτη που ειναι για τα physx δουλευει full. Στις ρυθμισεις δεν εχει κατι σαν επιλογη, τι κανω?
KilliK Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 για βαλε τους τελευταιους drivers απο το guru3d.com εμενα παντως το xilisoft δουλευει κανονικα με το cuda.
parsifal Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Tι γινεται ομως απ οτι εχω δει η κυρια καρτα μου (295)οσο γινεται το convertion κοιματε ενω αυτη που ειναι για τα physx δουλευει full. Στις ρυθμισεις δεν εχει κατι σαν επιλογη, τι κανω? Φαίνεται πως οι δημιουργοί του προγράμματος δεν έχουν προβλέψει την πιθανότητα τέτοιων setups. Μάλλον κατά το initialization του προγράμματος τρέχει κάποια ρουτίνα hardware enumeration που επιστρέφει ως πρώτη τη «μικρή» σου GPU, οπότε και χρησιμοποιείται αυτή. Αφού δε βλέπεις κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις, το λογικό βήμα είναι να επικοινωνήσεις με το support της εταιρείας που φτιάχνει το πρόγραμμα και να ρωτήσεις μήπως τυχόν υπάρχει κάποιος undocumented τρόπος να κάνεις override αυτήν τη συμπεριφορά (ρύθμιση σε .ini ή άλλο configuration αρχείο ή κάποιο κλειδί στη Registry των Windows). Αλλιώς, να ζητήσεις να βγάλουν update που να διορθώνει τη συμπεριφορά.
FaRMaKhs Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2011 εμενα παντως το xilisoft δουλευει κανονικα με το cuda. χρησιμοποιεις ομως 2πλη καρτα? @parsi Feedback send για να δουμε τι θα απαντησουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.