Προς το περιεχόμενο

adobe premiere cs5 (export settings)

sakmex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα!

θελω να μετατρεψω ενα αρχειο σε mpeg2 με το adobe premiere ωστε να το βαλω στο adobe encore για να φτιαξω dvd.το αρχειο μου ειναι AVCHD 1920x1080 50i.Στα bitrate settings τι να πρωτιμισω?VBR ή CBR?Και αν ειναι να πρωτιμίσω VPR ποια θα ειναι η αναλογια μεταξυ των τιμών Minimum Bitrate- Target Bitrate-Mximum Bitrate ετσι ωστε να φέρω το αρχειο μου στο μέγεθος που θελω για να γεμίσω ακριβως το dvd .ή δεν υπαρχει προβλημα και μπορω να δωσω οτι τιμεσ θελω στα Minimum Bitrate- Target Bitrate-Mximum Bitrate?

κατι άλλο:

εάν γραφω σε 1920x1080 50i(interlaced) με την καμερα μου μπορω να μετατρεψω το αρχειο σε h264?το ρωτάω αυτο γιατι στη ποιοτητα h264 δε μου δινει τη δυνατοτητα να επιλεξω τα field order (uper,lower,none(progressive))και ειναι επιλεγμενο και γριζαρισμενο το none(progressive).αρα για να επιλεξω την ποιοτητα h264 πρεπει να γραφω σε progressive με την καμερα μου? τι ακριβωσ γινεται?

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ εαν καποιος γνωριζει ας με βοηθησει.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

Δημοσ.

Εγώ βάζω VBR και για βίντεο 1 ώρας ορίζω 8-9 MBps και ήχο 192KBps.

Αλλά και μεγαλύτερο από 4.7GB να βγει δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί το encore θα το συμπιέσει ξανά (νομίζω) ή θα κάνεις μια μικρή συμπίεση με το DVD Shrink.

Όσον αφορά το interlaced, έχει επιλογή η κάμερα σου για να γράφει 25p;

Αν δεν έχει τι σε πειράζει να αφήσεις το premiere να κάνει deinterlace στο video; Σου βγαίνουν ανάποδα τα fields;

Δημοσ.

8-9 Mbps δινεις και στα τρια Minimum Bitrate- Target Bitrate-Mximum Bitrate?

ναι εχει επιλογη η καμερα να γραφει σε 25p .

δηλαδη αν θελω μετατρεψω το αρχειο μου σε h264 πρεπει να γραφω σε 25p?

δε μου βγαινουνε αναποδα τα fields απλως οταν γραφω σε 50i και το κανω h264 μου βγαινει σαν να εχω γραψει σε 25p.

Δημοσ.

βασικα χρειαζομαι το adobe encore γιατι θελω να εχει και menu το dvd(το οποιο το φτιαχνω στο after effects(video menu) και στο photoshop(κουμπια))

Δημοσ.

8-9 Mbps δινεις και στα τρια Minimum Bitrate- Target Bitrate-Mximum Bitrate?

Εγώ δουλεύω σε παλαιότερη έκδοση με την canopus και στις ρυθμίσεις έχει μόνο min και max. Στο target φαντάζομαι ένα 8,5-9 θα είναι εντάξει.

ναι εχει επιλογη η καμερα να γραφει σε 25p .

δηλαδη αν θελω μετατρεψω το αρχειο μου σε h264 πρεπει να γραφω σε 25p?

δε μου βγαινουνε αναποδα τα fields απλως οταν γραφω σε 50i και το κανω h264 μου βγαινει σαν να εχω γραψει σε 25p.

Δεν χρειάζεται να αλλάξεις την ρύθμιση στην κάμερα, άσε το premiere να κάνει deinterlace και να μετατρέψει το τελικό αποτέλεσμα σε 25p.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...