Προς το περιεχόμενο

Τον τελευταίο καιρό το forum σέρνεται

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αυτα.να λειπει το κυριως mod>εχω ονομα και το ξερεις mademoiselle φωτεινη.β.το Forum δεν λεει καπου Poulinos (administrator)οποτε εγω για την ωρα τρεχω εδω που ειμαι και κανω εγκατασταση και οχι για το Forum:P

πωπω νευρα..:P

συγγνωμη super goofy..:P

δεν ηθελα να σε προσβαλλω..

Δημοσ.

Το μόνο που παρατήρησα πριν 2 μέρες ηταν οτι δεν μπορούσα να μπω στην σελίδα για 2 3 λεπτά αλλα γενικά δεν εχώ ιδιαίτερες καθυστερήσεις φυσιολογικά πράγματα.

Έτσι και αλιώς οι users ειναι παρα πολλοί τα θέματα ακόμα περισσότερα και αυξάνονται οπότε φυσιολογικές ειναι οι όποιες καθυστερήσεις.

Δημοσ.

αν διαβασεις ολο το θεμα θα λυσεις τις αποριες σου

Είναι πολύ αργό το forum πατάω απάντηση και δημοσιεύετε στο forum μετά από μισό λεπτό έχει κάποιο πρόβλημα?

αν διαβασεις ολο το θεμα θα λυσεις τις αποριες σου

πωπω νευρα..:P

συγγνωμη super goofy..:P

δεν ηθελα να σε προσβαλλω..

δεν εχω νευρα.προσβαλε με αφοβα .ΧΑΖΟ:P.MIΚΡΗ ΧΙΟΝΟΛΟΥΛΟΥ:P

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω λεω να κανουμε overclocking τους σερβερ :devil:

μπα δεν θα αλλαξει και τιποτα.ελαχιστα πραγματα.δεν ειναι παιχνιδι να τσιτωσουμε την καρτα:P και την cpu.kai βεβαια καποιος πρεπει να ειναι τελειως off για να κανει πειραγμα σε server.υποτιθεται οτι τον παιρνεις και τον ακριβοπληρωνεις για σταθεροτητα:P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ναι μερικες φορες το βγαζει.μην ανησυχεις .δεν εισαι ο μονος.

σιγουρα δεν ειμαι Ο ΜΟΝΟΣ :P

Δημοσ.

οποτε γιατι ρωτας αφου το ξερεις?:P χαχα. σε πειραζω.θα πρεπε να σου πω οτι εισαι ο μονος να τρομαξεις??:P

Δημοσ.

οποτε γιατι ρωτας αφου το ξερεις?:P χαχα. σε πειραζω.θα πρεπε να σου πω οτι εισαι ο μονος να τρομαξεις??:P

απλα τυχαίνει να ειμαι Η μόνΗ! ^_^

Δημοσ.

απλα τυχαίνει να ειμαι Η μόνΗ! ^_^

δεν προσεξα οτι το δεν ειμαι ο μονος το εγραψες επειδη δεν εισαι η μονη.δεν ειδα το Nickname.οκ δεν εισαι η μονη ουτε ειμαστε οι μονοι ουτε ειμαι ο μονος ουτε ειστε οι μονοι.ειμαστε ολοι μας.:P

Δημοσ.

δεν προσεξα οτι το δεν ειμαι ο μονος το εγραψες επειδη δεν εισαι η μονη.δεν ειδα το Nickname.οκ δεν εισαι η μονη ουτε ειμαστε οι μονοι ουτε ειμαι ο μονος ουτε ειστε οι μονοι.ειμαστε ολοι μας.:P

χεχε ^_^ παντως τωρα λυθηκε!δεν ειναι κανεις! :P

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

βασικά 2, optimization στον υπάρχον server και προσθήκη το επόμενο διάστημα 2ου dedicated server πολύ πιο "δυνατού"

any news? :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...