poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 οποτε λιγακι υπομονη οπως ειπαμε και πιο πανω.
alexzzz Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 βασικά 2, optimization στον υπάρχον server και προσθήκη το επόμενο διάστημα 2ου dedicated server πολύ πιο "δυνατού" τα λεφτά μας πίσω...
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δεν ειναι συνεχεια το προβλημα.ειναι λιγες στιγμες.πχ αργει μερικα seconds να ανοιξει η σελιδα η κανει 5-6 seconds να κανει το reply.τιποτα το τρελο lag.normal πραγματα.
giorgos147 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 δεν ειναι συνεχεια το προβλημα.ειναι λιγες στιγμες.πχ αργει μερικα seconds να ανοιξει η σελιδα η κανει 5-6 seconds να κανει το reply.τιποτα το τρελο lag.normal πραγματα. A, οκ, οκ. Απλά το ανέφερα γιατί δεν έχω μέχρι στιγμής καμία καθυστέρηση.
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 Δημοσ. 10 Απριλίου 2011 ε ναι δεν γινεται μονιμα.απλα καποιες φορες ενταξει ειναι λιγο σπαστικο ισως να ελεγε καποιος.
gnsX Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 με αυτό το θέμα θα γίνει κάτι;Έχει γίνει κουραστική η πλοήγηση στο site,και όχι δεν το κάνει αραιά που και που αλλά συχνά
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 Δημοσ. 16 Απριλίου 2011 α.ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικο.κανο τοσα posts και ενταξει λιγες φορες μου το κανει και ειναι 5-10 seconds καθυστερηση
bluesattack Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Δημοσ. 4 Μαΐου 2011 Ειναι τις τελευταιες μερες εντονο το προβλημα η φταιω εγω ?
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 αναλογως και ποσα ατομα θα μπουν.το πασχα ελειπαν καποιοι.και εξαρταται την ωρα.τωρα πχ ειναι καλα.χτες που ειχα μπει πιο νωρις ειχε λιγο καθυστερηση
little loulou Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 Δημοσ. 5 Μαΐου 2011 δεν ειναι συνεχεια το προβλημα.ειναι λιγες στιγμες.πχ αργει μερικα seconds να ανοιξει η σελιδα η κανει 5-6 seconds να κανει το reply.τιποτα το τρελο lag.normal πραγματα. ναι αλλα αυτα τα 5-6 seconds ειναι σημαντικα για την high-speed ζωη μας κυριε mod... τρεχουμε,δεν καθομαστε... τρεχουμε λεμε!!!
poulinos Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 ναι αλλα αυτα τα 5-6 seconds ειναι σημαντικα για την high-speed ζωη μας κυριε mod... τρεχουμε,δεν καθομαστε... τρεχουμε λεμε!!! αυτα.να λειπει το κυριως mod>εχω ονομα και το ξερεις mademoiselle φωτεινη. β.το Forum δεν λεει καπου Poulinos (administrator)οποτε εγω για την ωρα τρεχω εδω που ειμαι και κανω εγκατασταση και οχι για το Forum:P
spitogatos80 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Δημοσ. 6 Μαΐου 2011 Είναι πολύ αργό το forum πατάω απάντηση και δημοσιεύετε στο forum μετά από μισό λεπτό έχει κάποιο πρόβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.