Προς το περιεχόμενο

Τον τελευταίο καιρό το forum σέρνεται

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

βασικά 2, optimization στον υπάρχον server και προσθήκη το επόμενο διάστημα 2ου dedicated server πολύ πιο "δυνατού"

τα λεφτά μας πίσω...

Δημοσ.

δεν ειναι συνεχεια το προβλημα.ειναι λιγες στιγμες.πχ αργει μερικα seconds να ανοιξει η σελιδα η κανει 5-6 seconds να κανει το reply.τιποτα το τρελο lag.normal πραγματα.

Δημοσ.

δεν ειναι συνεχεια το προβλημα.ειναι λιγες στιγμες.πχ αργει μερικα seconds να ανοιξει η σελιδα η κανει 5-6 seconds να κανει το reply.τιποτα το τρελο lag.normal πραγματα.

A, οκ, οκ. Απλά το ανέφερα γιατί δεν έχω μέχρι στιγμής καμία καθυστέρηση.

Δημοσ.

ε ναι δεν γινεται μονιμα.απλα καποιες φορες ενταξει ειναι λιγο σπαστικο ισως να ελεγε καποιος.

Δημοσ.

με αυτό το θέμα θα γίνει κάτι;Έχει γίνει κουραστική η πλοήγηση στο site,και όχι δεν το κάνει αραιά που και που αλλά συχνά

Δημοσ.

α.ενταξει δεν ειναι τοσο τραγικο.κανο τοσα posts και ενταξει λιγες φορες μου το κανει και ειναι 5-10 seconds καθυστερηση

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αναλογως και ποσα ατομα θα μπουν.το πασχα ελειπαν καποιοι.και εξαρταται την ωρα.τωρα πχ ειναι καλα.χτες που ειχα μπει πιο νωρις ειχε λιγο καθυστερηση

Δημοσ.

ναι αλλα αυτα τα 5-6 seconds ειναι σημαντικα για την high-speed ζωη μας κυριε mod...

τρεχουμε,δεν καθομαστε...

τρεχουμε λεμε!!!

Δημοσ.

ναι αλλα αυτα τα 5-6 seconds ειναι σημαντικα για την high-speed ζωη μας κυριε mod...

τρεχουμε,δεν καθομαστε...

τρεχουμε λεμε!!!

αυτα.να λειπει το κυριως mod>εχω ονομα και το ξερεις mademoiselle φωτεινη.

β.το Forum δεν λεει καπου Poulinos (administrator)οποτε εγω για την ωρα τρεχω εδω που ειμαι και κανω εγκατασταση και οχι για το Forum:P

Δημοσ.

Είναι πολύ αργό το forum πατάω απάντηση και δημοσιεύετε στο forum μετά από μισό λεπτό έχει κάποιο πρόβλημα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...