Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα στο κατέβασμα torrents...

innovitis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους!ειμαι χρηστης μτορρεντ..τον τελεθταιο καιρο οποτε προσπαθησω να κατεβασω καποιο τορρεντ αν κ ανοιγει το παραθυρο οπου επιλεγω προορισμο αποθηκευσης στη συνεχεια οταν παταω αποθηκευση κ φορτωνει εξαφανιζονται ολα (παραθυρο οπου φορτωνει κτλ) κ οταν παω να το βρω δεν υπαρχει.. :o ..Μηπως ξερει καποιος τι φταιει??Ευχαριστω εκ των προτερων!!

Δημοσ.

Για αρχή δοκίμασε να απεγκαταστήσεις το μtorrent και να το ξαναβάλεις.

Επίσης κάνε ένα σκαν με malwarebytes. Κάνε του Update Και κάνε πλήρη σάρωση

Δημοσ.

Τωρα που προσπαθησα κανει τ ο ιδιο κ για την εφαρμογη..αν πατησω αποθηκευση αν κ φορτωνει κανονικα οταν παω να το βρω πουθενα..με εκτελεση αμεσως παλι τιποτα(οταν παταω download βγαζει error 0x80040154 παταω οκ...κ μετα γιοκ..φαινεται να το κατεωαζει αλλα χανονται ολα μετα...)μηπως ειναι ιος?? :o :o :o ..Ευχαριστω παντως για το χρονο σ!

Δημοσ.

Για ιό σκέφτομαι απλά επειδή είπες ότι τα έκανες. Ποια εφαρμογή λες ότι πας να τρέξεις το Malwarebytes;

Μπες σε safe mode (κατά την εκκίνηση του pc πάτα F8 μερικές φορές και επέλεξε safe mode) μπες και σκάναρε από εκεί.

Αν δεν σε αφήσει θα σου πω άλλο τρόπο.

Ποια windows έχεις και ποιο antivirus;

Δημοσ.

Θα τα δοκιμασω ολα αυτα..εχω windows 7..ειχα set nod 32-->μαλλον μπηκε ο ιος κ τωρα εχω το avast (μαλλον το πιο αξιοπιστο γιατι εχω δοκιμασει πολλα kaspersky ,panda... αν εχεισ καποιο αξιοπιστο να μου προτεινεις ευπροσδεκτο...)παντως θα τα κανω αυτα..Ευχαριστω παλι!

Δημοσ.

Όλα καλά είναι άμα προσέχεις. Κάνε το σκαν και αν δεν σε αφήσει ούτε από safe mode κατέβασε αυτό

http://www.freedrweb.com/livecd/

Το αρχείο iso που θα κατεβάσεις θα το κάψεις σε ένα cd (αν δεν ξέρεις πως να το κάψεις πες μου) θα πας bios και θα ορίσεις first boot device το dvd σου και θα μπουτάρεις από αυτό.

Μετά θα το αφήσεις να κάνει τη σάρωση.

Εννοείται βέβαια ότι θα το κατεβάσεις από άλλο Pc αφού δεν σε αφήνει.

Δημοσ.

Όλα καλά είναι

Σωστόν. Πλέον οι διαφορές στα διάφορα εργαλεία "καθαρισμού", είναι περισσότερο στη λειτουργικότητα τους, στην εμφάνιση και στις "πολλαπλές δυνατότητές τους", παρά στις ικανότητές τους εύρεσης/εξολόθρευσης κακόβουλων (sic) προγραμμάτων... Παρόμοιες άλλωστε databases χρησιμοποιούν (που είναι και η βάση της λειτουργίας "αποπαρασίτωσης"). Συνήθως δε, κάπου "κάνει δουλειά το ένα, εκεί που δεν κάνει το άλλο" κι αυτό ισχύει για όλα.

...και μιας και είπα για "καθαρισμό" : Ινοβίτη, πριν συνεχίσεις με "ταλαιπωρίστικες" διαδικασίες (όσο κι αν είναι, συνήθως, απαραίτητες), δοκίμασε να κάνεις κι έναν "καθαρισμό δίσκου" ΚΑΙ "μητρώου", με το CCleaner. Απλή και γρήγορη διαδικασία, και σαμτάιμς ιτ χελπς τα μέγιστα. Φρόντισε να απο-επιλέξεις από τις "Επιλογές" του "Για προχωρημένους", την "Διαγραφή από το Τemp μόνο αρχείων παλαιότερων των 48 ωρών" (για να καθαρίσει ΚΑΙ τα πρόσφατα), που (δεν καταλαβαίνω γιατί...) είναι τσεκαρισμένη από default. Και μετά κάνε κι ένα restart το πισί.

Δημοσ.
που (δεν καταλαβαίνω γιατί...) είναι τσεκαρισμένη από default. Και μετά κάνε κι ένα restart το πισί.

Για να μπορεί ο Noob(και όχι μόνο) να δοκιμάζει software και να παραμένει το uninstall του, μην κλαίγεται μετά και λέει «το κραπ κλεανερ είναι κραπ γιατί μου κατέστρεψε όλα τα ούνισταλλ και τώρα ψάχνομαι»

Δημοσ.

Για αρχή τρέξε το utorrent από το εικονίδιο του για να ανοίξει το Interface του. Ανοίγει έτσι ή πάλι κλείνει αμέσως;

Αν ανοίγει, δες στις Επιλογές->καρτέλα Ρυθμίσεις UI-> Περιοχή ειδοποιήσεων (Tray) αν είναι επιλεγμένο το Πάντα εμφάνιση εικονιδίου.

Αν δεν είναι, επέλεξε του και δες αν υπάρχει το εικονίδιο στο tray (δίπλα στο ρολόι). Έλεγξε και στο βελάκι μήπως είναι στα κρυφά εικονίδια.

Δημοσ.

Μπορεί το τόρεντ να αποθηκεύεται στα downloads ή στα temp, ή δεν ξέρω κι εγώ που.

Για να το βρείς, επέλεξε το τόρεντ που κατεβάζεις, μετά δεξί κλικ και μετά: open containing folder

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...