Προς το περιεχόμενο

Οικονομική λύση για καθάσρισμα καθισμάτων αυτοκινήτου

Andreas2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να καθαριστούν και να απολυμανθούν τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου.Δεν θέλω πλύσιμο σε πλυντήριο.Κάνει ο ατμοκαθαριστήρας;Τι προτείνετε;

(καθάρισμα όχι καθάσρισμα)

Δημοσ.

Λαθος μου 48 ευρω απο εδω

http://www.dealmyday.gr/62-Newsletter.html?af=44ca44508a2d3edfe348c32cb2312642

Υπηρχε ομως και με 38

http://www.deals4all.gr/team.php?id=22

Τωρα με 39 ευρω αγορασα απο www.tsoonami.gr

Γυαλισμα εξωτερικο αυτοκινητου κλπ

Υπαρχει και σχετικο post εδω

http://www.insomnia.gr/topic/393527-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-sites-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%8E%CE%BD-deals/page__st__20__p__3799423__fromsearch__1#entry3799423

Δημοσ.

Έχουν λήξει αυτές οι προσφορές, δυστυχώς. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου πάντως.

Το ξερω οτι εχουν ληξει αλλα αν παρακολουθεις αυτα τα site (αν θελεις σου στελνουν ενημερωτικα email) βγαινου νεες τακτικα.

Δημοσ.

Γιάννη αυτά τα βιολογικά έχουν καμιά διαφορά με τα μη βιολογικά;Ποιο είναι καλύτερο ξέρεις;

Με ενδιαφέρει το θέμα γιατί τον Αύγουστο που θα είμαι άδεια στην Ελλάδα θέλω ένα καθαρισμό μέσα έξω.Πολύ χάλι το έχω το αμάξι.

Επίσης αν γνωρίζει κανείς σας περιοχή Δράμας/Καβάλας/Σέρρες τέτοια μαγαζιά ας μου πει καμιά διεύθυνση.

Δημοσ.

Γιάννη αυτά τα βιολογικά έχουν καμιά διαφορά με τα μη βιολογικά;Ποιο είναι καλύτερο ξέρεις;

Με ενδιαφέρει το θέμα γιατί τον Αύγουστο που θα είμαι άδεια στην Ελλάδα θέλω ένα καθαρισμό μέσα έξω.Πολύ χάλι το έχω το αμάξι.

Επίσης αν γνωρίζει κανείς σας περιοχή Δράμας/Καβάλας/Σέρρες τέτοια μαγαζιά ας μου πει καμιά διεύθυνση.

Για μη βιολογικο εωτερικο καθαρισμο δεν εχω ακουσει κατι φιλε μου.Εγω εκανα ενα τεοιο βιολογικο και το αμαξι ξαναμυρισε καινουργιο.Βεβαια με το δικο μου καπνισμα (τζιμινιερα) δεν αντεχει πολυ.

Δημοσ.

Ήσουν μπροστά όταν το καθάριζαν;

Νομίζω πως χρησιμοποιούν σαμπουάν χαμηλού αφρισμού και το ρουφάνε με σκούπα.

Οχι δεν ημουν μπροστα γιατι ηθελαν 3-4 ωρες.

Δημοσ.

Εντάξει είναι σχετικά πρόχειρη λύση, αλλά υπάρχουν σε super-markets καθαριστικά για χαλιά με βούρτσα ενσωματωμένη στο δοχέιο του καθαριστικού. Γράφουν ότι κάνουν και για καθίσματα αυτοκινήτου.

Το είχα δοκιμάσει σε όχι πολύ βρώμικα καθίσματα και ήταν μια χαρά.

Δημοσ.

γενικοτερα για βιολογικους δεν νομιζω να υπαρχει κατι στανταρτ στον τροπο που θα το κανουν.νομιζω πως ο σωστος βιολογικος γινετε με βιολογικα καθαριστικα σε δερματινα και σε υφασμα με ατμο και βιολογικα καθαριστικα.

δεν νομιζω να μην υπαρχει βδομαδα που καποιο group buy site να μην εχει βιολογικο καθαρισμο

Δημοσ.

ο βιολογικος με ατμο εχει ενα κακο. Παροτι καινε τα "μικροβια" που δημιουργουν τις οσμες, ουσιαστικα σπρωχνουν την βρωμα προς τα μεσα.

Ο καλυτερος καθαρισμος ειναι με σκουπα αναρροφησης υγρων. και πλυσιμο γινεται και ξεβγαλμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...