Προς το περιεχόμενο

Δεν ξέρω τι να κάνω με τα 7 κόλλησαν !!

Biogeorge

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και καιρό έχω τα 7 ουλτιμέιτ σπασμένα χωρίς κανένα πρόβλημα. Προχθές τα αναβάθμισα με το σερβις πακ 1 και με την επανεκκίνηση μου έβγαλε μήνυμα πως τα 7 δεν είναι γνήσια. Κατέβασα ενα πρόγραμμα για τα ενεργοποιήσω και μετά απο 2 ώρες λειτουργείας το σόνυ βάιο που έχω κόλλησε και έσβησε. Απο τότε δεν ανοίγει με τίποτα στην κανονική λειτουργία, ανοίγει μόνο στην ασφαλή όπου και εκεί κολλάει και δεν έχει ήχο. Δεν μου δίνει την δυνατότητα επαναφοράς του συστήματος, δεν μπαίνει στην αρχή στο μπαίος ούτε με φ4, φ8, φ12, δεν τρέχει τα ρικάβερυ ντισκς που είχα και δεν τρέχει και τα σι- ντι που έχω με τα 7 και με χπ που δοκίμασα για φορμάτ. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο τι να κάνω; Ευχαριστώ (επίσης έτρεξα και κάτι προγράμματα στυλ ρέτζεστυ κλίνερ, αντβανς σύστεμ κερ όπου βρήκαν προβλήματα αλλά το θέμα μου δεν λύθηκε, όπως και έκανα και μερικές απεγκατεστάσεις σε πρόγραμματα που είχα αλλά μάταιος κόπος)

Δημοσ.

το οτι δεν εχεισ ηχο ειναι επειδη λογικα δεν φωρτωνει τους drivers καρτας ηχου.

ποιο προγραμμα κατεβασες και απο που?για ιο μου μυριζει. για να μπεις bios το εχεις ξανακανει?γιατι γινεται και με αλλους συνδιασμους(esc,delete ktlp) και επεισης για να τρεξει απο τα σιντι νομιζω πρεπει να ορισεις σαν boot απο το σιντι.

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Τώρα όσον αφορά το φορμάτ ναι το έχω ξανακάνει με ένα απο τα φ4,8 ή 12 δεν θυμάμαι ακριβώς. Το θέμα είναι πως δεν με αφήνει να μπω στο βιος να κάνω μπουτ απο σι ντι αν και η τελευταία ρύθμιση που είχα κάνει ήταν αυτή. Το πρόγραμμα που κατέβασα είναι to All Windows Activator (Xp,Vista,7)

Δημοσ.

1.βγάλε το λινκ θα σε κράξουν

2.δες στο εγχειρίδιο αν έχει κάποιο κουμπί συνδυασμό που ακυρώνει τα Φ-τάδε

καμιά έκδοση windows από όσο μακρινό θείο και να είναι δεν μπορεί να σου ακυρώσει την πρόσβαση στο bios

Δημοσ.

Το έβγαλα το λινκ (δεν το ξερα). Τελικώς μπήκα στο βιος με φ2. Τώρα στις επιλογες του βοοτ μου δίνει 1. internal optical disc drive,2) internal hard disk drive, 3) external device , 4) network. Δεν γράφει όπως παλιότερα βοοτ απο σιντι και έβαλα το internal optical disc drive δεν ξέρω αν είναι το σωστό. Παρόλαυτά βάζω μέσα το ψσιντι με τα 7 να κάνω φορμάτ και πάλι δεν τρέχει απο αυτό μου βγάζει πάλι να επιλέξω μεταξύ ασφαλής λειτουργίας ή κανονικής...

Δημοσ.

Δες να βάλεις ένα σωστό cd που να να το ελέγξεις και σε άλλο pc ότι όντως ξεκινάει από μόνο του από το cd δηλαδή,το ποιο λογικό αυτό είναι να μην είναι καλό το cd.

Δημοσ.

Το έβγαλα το λινκ (δεν το ξερα). Τελικώς μπήκα στο βιος με φ2. Τώρα στις επιλογες του βοοτ μου δίνει 1. internal optical disc drive,2) internal hard disk drive, 3) external device , 4) network. Δεν γράφει όπως παλιότερα βοοτ απο σιντι και έβαλα το internal optical disc drive δεν ξέρω αν είναι το σωστό. Παρόλαυτά βάζω μέσα το ψσιντι με τα 7 να κάνω φορμάτ και πάλι δεν τρέχει απο αυτό μου βγάζει πάλι να επιλέξω μεταξύ ασφαλής λειτουργίας ή κανονικής...

Αν το εχεις κανει σωστα οταν θα μπουταρει το pc θα σου ζητησει να πατησεις ενα πληκτρο για να ξεκινησει η εγκατασταση απο το cd.Το πατας το πληκτρο η τα αφηνεις με αποτελεσμα να ξεκιναει το pc απο το δισκο παλι?

Δημοσ.

Αν εννοείς κουμπί την ένδειξη press any key to start from cd που διαρκεί κανά 2 δευτερόλεπτα δεν το βγάζει καθόλου. Πάει κατευθείαν στις ενδείξεις για ασφαλή λειτουργία κλπ. Νομίζω πως έχω πρόβλημα με το σιντι ρομ όχι με το σιντι. Και παλιότερα όταν έτρεχα κάποιο ντιβιντι ζοριζότανε πάραπολύ έβγαζε και κάποιους ήχους και μετά απο κάνα πεντάλεπτο το έτρεχε και άμα. Αυτό που σκέφτομαι να κάνω τώρα είναι να αλλάξω το βιος σε external device και να φτιάξω ενα bootable usb και να τρέξω τα 7 απο εκεί.

Δημοσ.

... μου βγάζει πάλι να επιλέξω μεταξύ ασφαλής λειτουργίας ή κανονικής...

Μπές σε ασφαλή λειτουργία και απεγκατέστησε το "All Windows Activator".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...