Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν πρόκειται για ταινία "που δεν μπορείς να περιμένεις" την βλέπεις στο κιν/φο. Άλλωστε δεν συγκρίνεται με το να την δεις στο σπιτάκι σου.

Αν όχι, τότε το να πληρώσεις 21 euro για να την δεις λίγες μέρες νωρίτερα είναι τουλάχιστον γελοίο.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαχαχαχαχα, πολύ γέλασα με αυτήν την "ατάκα"!!! Ρε πάτε καλά; 30 ευρώ για να δεις μια ταινία στο pc; Με αυτη τη λογική κερδίζουμε και χρήματα μιάς και αν πάει μια 4 μελής οικογένια στον κινηματογράφο θέλει καμιά 40αριά ευρώ για εισητήρια και καμια 15αρία για ποπ κορν και κόλα=55ευρώ.Βάλε και βενζίνη,τσιγάρα,ταλαιπωρία να φτάσεις στην ώρα σου κτλ... 65Ευρώ Τελικό κόστος σινεμά!!! Συμφέρει να την πάρεις με 30 ευρώ και να φτιάξεις ποπ κορν μόνος σου και κόλα από το μάρκετ!!!!! χαχαχαχα, είναι πολύ απάλευτοι!!!!

Δε μιλησε κανενας για pc για δορυφορικη εκπομπη μιλανε και μαλιστα θα ειναι και υψηλης αναλυσης.

Τι σχεση εχει το pc;

Αυτά που λες φίλε μου δεν ευσταθούν. Και η πρόταση δεν είναι ελκυστική, αλλά γελοία. Αν κάποιος για οποιοδήποτε λόγο δεν το δει στο Cinema, θα είναι βλάκας κατά τη γνώμη μου αν δώσει 30$ για να τη δει σπίτι του σε 2 μήνες, αντί να περιμένει άλλον ένα μήνα να βγει σε DVD ή Bluray...

Εχεις μεχρι σημερα 2 επιλογες σαν αμερικανος οικογενειαρχης ειτε να πας σινεμα οικογενειακως με ολα τα επακολουθα και να πληρωσεις πανω απο 30 δολλαρια, ειτε να περιμενεις το blue ray με καμμια 15αρια δολλαρια. Ε τωρα βαζουν και μια ενδιαμεση επιλογη, με μια ενδιαμεση τιμη. Που βλεπεις το παραλογο;

Ναι, θα μηνύσουν όλο το internet! Δεν υφίσταται κόψιμο παράνομου κατεβάσματος, το έχουν δοκιμάσει κι άλλοι. Ή θα πάνε με το ρεύμα οι της κινηματογραφικής βιομηχανίας ή θα πάθουν ζημια και θα κλέγονται (τα έχουμε δει όλα αυτά). Απλά βρίσκονται σε φάση άρνησης, το επόμενο βήμα είναι η κατάθλιψη και μετά η αποδοχή!

Να 'ξερες ποσα pc και ποσοι εξωτερικοι δισκοι καθονται και σκονιζονται απο τυπαδες που αγοραζαν σωρηδον και δεν ηξεραν τιποτε αλλο απο το να ανοιγουν το pc και να μπαινουν στο bitorrent και στο gamato... μολις εσφιξαν τα πραγματα, σιγα μην κατσει κανενας τους να μαθει απο private trackers, απο ψαξιμο υποτιτλων κλπ. Δεν εχουν ολοι ουτε τη γνωση ουτε την ορεξη να ψαχνουν για ταινιες ολη μερα στο ιντερνετ, τους ειχαν μαθει 5 πραγματα, σταματησαν αυτα, πελαγωσαν και τα παρατησαν. εχω δεκαδες τετοιες περιπτωσεις.

Αν πρόκειται για ταινία "που δεν μπορείς να περιμένεις" την βλέπεις στο κιν/φο. Άλλωστε δεν συγκρίνεται με το να την δεις στο σπιτάκι σου.Αν όχι, τότε το να πληρώσεις 21 euro για να την δεις λίγες μέρες νωρίτερα είναι τουλάχιστον γελοίο.

Μια χαρα συγκρινεται, για καποιον που εχει μια 50-60" τηλεοραση, ενα home cinema με 1000-2000 δολλαρια, και ειδικο χωρο για να δει την ταινια του, και παρολα αυτα ειτε δε γουσταρει τη φασαρια των γυρων του στο σινεμα, ειτε δεν μπορει να παει γιατι τα παιδια του ειναι διαολια, κλπ. Το οτι βγηκε μια νεα επιλογη, δεν σημαινει κατ' αναγκην οτι ληφθηκε υποψιν ο πιτσιρικος με τη 14" που εχει στο δωματιο του.

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα θα είναι να μην έχεις τι να κατεβάσεις. Δεν θα αφήσουν να φτάσουν τα πράγματα εκεί. Αν θες να δεις κάτι καλό θα πληρώσεις. Αλλιώς θα βλέπεις βιντεάκια στο you tube και θα φυτεύεις ντομάτες στο facebook.

Και να κλείσουν τα βίντεο κλαμπ θα βρεθεί τρόπος να κατεβαίνουν οι ταινίες από streaming , αλλά και αυτό να μην γίνει υπάρχει και η τηλεόραση ( Αμερικανική ) που από εκεί θα γράφουν όπως γίνετε και με τά σίριαλ .

Δημοσ.

Το αποτέλεσμα θα είναι να μην έχεις τι να κατεβάσεις. Δεν θα αφήσουν να φτάσουν τα πράγματα εκεί. Αν θες να δεις κάτι καλό θα πληρώσεις. Αλλιώς θα βλέπεις βιντεάκια στο you tube και θα φυτεύεις ντομάτες στο facebook.

1.Ζούμε και χωρίς νέες ταινίες

2.Για σένα το internet αρχίζει από το youtube και τελειώνει στο fb;Περί πληροφορίας και γνώσης ουδείς άξιος λόγος;

3..Και όσον αφορά τον υποτιθέμενο ''εξωγήινο'' χρόνο,μπορεί μέχρι τότε να επιδοτεί ο ΟΓΑ τις γεωργικές εργασίες μέσω fb.

Δημοσ.

Μια χαρα συγκρινεται, για καποιον που εχει μια 50-60" τηλεοραση, ενα home cinema με 1000-2000 δολλαρια, και ειδικο χωρο για να δει την ταινια του, και παρολα αυτα ειτε δε γουσταρει τη φασαρια των γυρων του στο σινεμα, ειτε δεν μπορει να παει γιατι τα παιδια του ειναι διαολια, κλπ. Το οτι βγηκε μια νεα επιλογη, δεν σημαινει κατ' αναγκην οτι ληφθηκε υποψιν ο πιτσιρικος με τη 14" που εχει στο δωματιο του.

Ναι ρε δικιέ μου, ξέχασα ότι ο μέσος χρήστης έχει τέτοιο hardware. Χαχαχα.

Επίσης, στο cinema μπορεί να πας είτε με παρέα είτε μόνος και να γυρίσεις σπίτι με παρέα. If you know what i mean :)

Υπάρχει και μια κοινωνική διάσταση στο θέμα πέρα από τα dollars.

Δημοσ.

Ναι ρε δικιέ μου, ξέχασα ότι ο μέσος χρήστης έχει τέτοιο hardware. Χαχαχα.

Επίσης, στο cinema μπορεί να πας είτε με παρέα είτε μόνος και να γυρίσεις σπίτι με παρέα. If you know what i mean :)

Υπάρχει και μια κοινωνική διάσταση στο θέμα πέρα από τα dollars.

Δεν καταλαβαινω που βρισκεται η κοινωνικη διασταση. Δεν εκοψε κανεις καποια απο τις αλλες μεθοδους που ηδη υπαρχουν, απλα εβγαλαν μια εξτρα επιλογη γα μια ομαδα ανθρωπων που και την οικονομικη ανεση εχουν και την αναγκη να μηνπανε πχ αυτη τη βδομαδα σινεμα.

Τι σχεση εχει ο μεσος χρηστης; Του εκοψαν αυτα που ηδη του παρειχαν και του ειπαν η αγοραζει home cinema, η παυει να βλεπει ταινιες;

Οπως εβλεπαν μεχρι τωρα σινεμα ολος ο κοσμος συνεχιζει να βλεπει. Ποια αλλαγη εγινε και δεν το καταλαβα;

Δημοσ.

60 μέρες δεν είναι και τόσο νωρίς,νομίζω μερικές ταινίες βγαίνουν και σε dvd/blueray σε αυτο το διάστημα, οπότε δεν είναι τόσο δελεαστικό ακόμα και γιαυτόν που θέλει να τα δώσει,ας το έβαζαν 15 μέρες και μπορεί να έπιανε αλλά δε παίζει γιατί θα χτυπήσει τους κινηματογράφους, όσο για τον κοινό λαό τα r5 βγαίνουν σχετικά γρήγορα οπότε δεν νομίζω να ενθουσιαστούν πολλοί εκτός αν τα προβάλλουν και σε hd. Όπως και να έχει αυτός που θέλει να πληρώνει θα βλέπει εκείνη τη μέρα που θα βγαίνει η ταινία και οι υπόλοιποι download το rip την επόμενη :P

Δημοσ.

κατάλαβα, θα έχουμε της ταινίες τζαμπαντάν μετά απο 60 ημέρες του cinema, δεν θα χρειάζεται να περιμένουμε μήνες

και TVrip καλά είναι, βολευόμαστε :devil: :devil: :devil:

Ποιο TVRip; :rolleyes: Προκειμένου ο χρηστης να μπορει να δει την ταινια στον εξοπλισμο του (προτζέκτορας, LCD TV κλπ), θα πρέπει το κουτακι/set top box που θα του δώσουν να εχει εξοδο HDMI, σωστά; Ε, μιας και το HDCP έσπασε -με ειδική συσκευη που λεγεται HDCP stripper- τα υπολοιπα ειναι απλά. Αγοραζεις μια καρτα HDMI in (ναι, υπαρχουν), μετά capture σε Huffyuv (θα χρειαστουμε ενα μεγαλουτσικο δισκο σε αυτο το σημειο), και μετα περασμα στο rip bot. Αυτα ειναι!

Πληρωνουν αμαρτιες εκέι στο Hollywood, οταν στις προ-DSL μερες εβγαζαν DVD σε περιορισμενες ποσοτητες, με εξωφρενικο κοστος, και οποιος προλαβε, προλαβε. Μετα, περιμενες κανα δυο χρονια, και εβγαζαν special edition με ακομα παραπανω κοστος, και παλι οποιος προλαβε, προλαβε. Μετα ειχαμε το κοψιμο του σκηνοθέτη (director's cut), το unrated extended cut και στο τελος η ταινια εβγαινε να κοστιζει 60Ε. "Μα εγω δεν θελω αυτο το unrated κοψιμο του σκηνοθετη special edition, θελω το απλό που κοστιζε λιγοτερο". "Θα το παρεις" και αλλα ωραία.

Στο τελος θα γινουν σαν την RIAA, δηλαδη θα δωσουν μεσω του amazon DRM free περιεχομενο και τελειωσε η ιστορια. Τα υπολοιπα ειναι οτι εκανε και η RIAA το 2004...

Δημοσ.
Πληρωνουν αμαρτιες εκέι στο Hollywood, οταν στις προ-DSL μερες εβγαζαν DVD σε περιορισμενες ποσοτητες, με εξωφρενικο κοστος, και οποιος προλαβε, προλαβε. Μετα, περιμενες κανα δυο χρονια, και εβγαζαν special edition με ακομα παραπανω κοστος, και παλι οποιος προλαβε, προλαβε. Μετα ειχαμε το κοψιμο του σκηνοθέτη (director's cut), το unrated extended cut και στο τελος η ταινια εβγαινε να κοστιζει 60Ε. "Μα εγω δεν θελω αυτο το unrated κοψιμο του σκηνοθετη special edition, θελω το απλό που κοστιζε λιγοτερο". "Θα το παρεις" και αλλα ωραία.

χρυσές εποχές του rent> rip> share, ακόμα και τότε τις περισσότερες ταινίες τζάμπα τις βρίσκαμε.

Δημοσ.

Να 'ξερες ποσα pc και ποσοι εξωτερικοι δισκοι καθονται και σκονιζονται απο τυπαδες που αγοραζαν σωρηδον και δεν ηξεραν τιποτε αλλο απο το να ανοιγουν το pc και να μπαινουν στο bitorrent και στο gamato... μολις εσφιξαν τα πραγματα, σιγα μην κατσει κανενας τους να μαθει απο private trackers, απο ψαξιμο υποτιτλων κλπ. Δεν εχουν ολοι ουτε τη γνωση ουτε την ορεξη να ψαχνουν για ταινιες ολη μερα στο ιντερνετ, τους ειχαν μαθει 5 πραγματα, σταματησαν αυτα, πελαγωσαν και τα παρατησαν. εχω δεκαδες τετοιες περιπτωσεις.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις ενα καλό ξένο private tracker?Η να μπεις στο subs4free για να κατεβάσεις σε 1 λεπτάκι τους υπότιτλους που χρειάζεσαι?Οτι και να κάνουν και να κλείσουν όλα τα ελληνικά τορρενταδικα τα ξένα πάντα θα υπάρχουν.Εγώ βλέπω και κάτι άλλο.Έκλεισαν κάποια sites με υπότιτλους.Άνοιξαν πολλά περισσότερα με ξένα domains.Το ίδιο και στους trackers.Ένας κλείνει 10 ανοίγουν.Το να δίνει κάποιος 30 ευρό για μια ταινία το θεωρώ τεράστια απάτη.Εξάλλου σε 60 μέρες απο την προβολή της ταινίας θα αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα blu-ray rips που ακόμα στην Ελλάδα δεν θα έχει βγει ουτε καν το dvd.

Δημοσ.

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις ενα καλό ξένο private tracker?Η να μπεις στο subs4free για να κατεβάσεις σε 1 λεπτάκι τους υπότιτλους που χρειάζεσαι?Οτι και να κάνουν και να κλείσουν όλα τα ελληνικά τορρενταδικα τα ξένα πάντα θα υπάρχουν.Εγώ βλέπω και κάτι άλλο.Έκλεισαν κάποια sites με υπότιτλους.Άνοιξαν πολλά περισσότερα με ξένα domains.Το ίδιο και στους trackers.Ένας κλείνει 10 ανοίγουν.Το να δίνει κάποιος 30 ευρό για μια ταινία το θεωρώ τεράστια απάτη.Εξάλλου σε 60 μέρες απο την προβολή της ταινίας θα αρχίσουν να βγαίνουν τα πρώτα blu-ray rips που ακόμα στην Ελλάδα δεν θα έχει βγει ουτε καν το dvd.

Κατ' αρχην ναι, ειναι δυσκολο για ολους αυτους που απο το 2005 και μετα πηραν πισι και συνδεση ιντερνετ απλα και μονο για να κατεβαζουν ταινιες, να αλλαξουν τακτικη και να μπουν στο λουκι "βρισκω ταινια απο τον ταδε τρακερ, αν την εχει καλως, αλλιως ψαχνω στον αλλον τρακερ, και μετα ψαχνω να βρω υποτιτλους συγχρονισμενους με αυτο που κατεβασακαι αν δε ειναι συγχρονισμενοι θα κατσω να τους συγχρονισω η θα δω εν τελει την ταινια στα αγγλικα". Μονο να σου πω ποσοι γνωστοι μου τραβανε τα μαλλια τους επειδη εκλεισε το limewire, θα καταλαβεις για τι πραγμα μιλαμε. Μη νομιζεις οτι επειδη εγω κι εσυ εχουμε τις γνωσεις και την ευχερεια να το κανουμε, οτι το κανουν κι αλλοι. Και δεν ειναι μονο αυτοι, ειναι και οι φιλοι τους, που μεσω αυτων επαιρναν ετοιμες τις ταινιες σε σιντι, και τωρα παπαλα.

Private tracker; Ελα να σου δειξω δεκαδες να εχουν στημενα πισι μονο με pirate bay, isohunt, anydvd κλπ (οτι τους ειχαμε στησει απο προγραμματα), και μολις τους λες τωρα οτι πρεπει να αλλαξουν συνηθειες, το αφηνουν στην ακρη.

Ασχετο, οταν βγαινει ενα blue ray μιας blockbaster ταινιας, σε τι τιμη νομιζεις οτι βγαινει;

Δημοσ.

Κατ' αρχην ναι, ειναι δυσκολο για ολους αυτους που απο το 2005 και μετα πηραν πισι και συνδεση ιντερνετ απλα και μονο για να κατεβαζουν ταινιες, να αλλαξουν τακτικη και να μπουν στο λουκι "βρισκω ταινια απο τον ταδε τρακερ, αν την εχει καλως, αλλιως ψαχνω στον αλλον τρακερ, και μετα ψαχνω να βρω υποτιτλους συγχρονισμενους με αυτο που κατεβασακαι αν δε ειναι συγχρονισμενοι θα κατσω να τους συγχρονισω η θα δω εν τελει την ταινια στα αγγλικα". Μονο να σου πω ποσοι γνωστοι μου τραβανε τα μαλλια τους επειδη εκλεισε το limewire, θα καταλαβεις για τι πραγμα μιλαμε. Μη νομιζεις οτι επειδη εγω κι εσυ εχουμε τις γνωσεις και την ευχερεια να το κανουμε, οτι το κανουν κι αλλοι. Και δεν ειναι μονο αυτοι, ειναι και οι φιλοι τους, που μεσω αυτων επαιρναν ετοιμες τις ταινιες σε σιντι, και τωρα παπαλα.

Private tracker; Ελα να σου δειξω δεκαδες να εχουν στημενα πισι μονο με pirate bay, isohunt, anydvd κλπ (οτι τους ειχαμε στησει απο προγραμματα), και μολις τους λες τωρα οτι πρεπει να αλλαξουν συνηθειες, το αφηνουν στην ακρη.

Ασχετο, οταν βγαινει ενα blue ray μιας blockbaster ταινιας, σε τι τιμη νομιζεις οτι βγαινει;

Έχεις ένα δίκιο εδώ.Επειδή οι περισσότεροι εδώ στο insomnia είμαστε expert σε αυτά θεωρούμε δεδομένο να ξέρουν και οι άλλοι.Προσωπικα δεν έχω κατεβάσει ποτέ απο limewire και απο public trackers.Αίσχος είναι το λιγότερο.Το να βρεις υπότιτλους για μια καινούργια ταινία είναι το μόνο εύκολο.Τώρα οι άσχετοι ας κάνουν ότι θέλουν.Ενα blockbaster θα έχει τιμή περίπου στο 20άρικο λογικά.Αλλα και πάλι η 1080p έκδοση που θα βγει πολλές μέρες πριν στο νετ δεν θα έχει καμία διαφορά σε μια 50αρα.Πάντως το να δώσει κάποιος 30 ευρό για μια ταινία(κάποιος που δεν ξέρει να κατεβάζει) είναι κανονικό κλέψιμο.Ενώ σε 10 μέρες θα μπορεί να έχει το blu-ray φθηνότερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...