Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H HTC ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο tablet υπολογιστή της πολύ σύντομα και ήδη προετοιμάζει το έδαφος με ένα video 6 λεπτών που αναδεικνύει όλα τα χαρακτηριστικά και τις ευκολίες που παρέχει έναντι άλλων ανταγωνιστικών λύσεων.

Το HTC Flyer όπως είναι και η επίσημη ονομασία της συσκευής, το είδαμε για πρώτη φορά στην έκθεση Mobile World Congress 2011 στη Βαρκελώνη όπου και έγινε η πρώτη του παρουσίαση. Ξεχωρίζει για το unibody σχεδιασμό του από αλουμίνιο ενώ «τρέχει» Android 2.3 με προσθήκη του νέου Sense UI από την HTC για μεγαλύτερη ευχρηστία και πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες της Android πλατφόρμας η οποία θα αναβαθμιστεί στην έκδοση 3.0 (Honeycomb) λίγο μετά την επίσημη κυκλοφορία. Από τεχνικής πλευράς, στο Flyer βλέπουμε οθόνη 7' ιντσών με ανάλυση 1024x600 και επεξεργαστή κατασκευής Qualcomm χρονισμένο στο 1.5 GHz, βάρος 420 γραμμάρια, 2 κάμερες των 5 και 1.3 megapixel ενώ θα κυκλοφορήσει σίγουρα με 32gb και πιθανόν με 16gb διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο.

Η διαφορά στο HTC Flyer έναντι άλλων tablets εντοπίζεται και στη παρουσία ειδικού stylus με τεχνολογία Scribe με το οποίο μπορείτε να κρατάτε πραγματικές σημειώσεις με το γραφικό σας χαρακτήρα μέσα από ειδικές εφαρμογές και στη συνέχεια να τις μοιράζεστε μέσω email, Facebook, Evernote ή άλλες υπηρεσίες.

To αναμένουμε μέσα στον Απρίλιο με πιθανή αρχική τιμή τα €499.

Video Video: HTC Flyer Πρώτη επαφή

Δημοσ.

Νομίζω ότι τα tablets άνοιξαν εντελώς νέο πεδίο δοκιμών για τις εταιρίες, από τον tengra2 του Tranformer στον Qualcomm που χρησιμοποιεί το Φερμουάρ Flyer.

Την κόβω την φάση να βγαίνει νέο tablet κάθε ένα μήνα, it is going to be like 1994, που αναγκάζονταν να βγάζουν τα περίφημα overdrive γιατί οι αλλαγές ήταν αλματώδεις.

Ε, κάτι παρόμοιο κ εδώ αλλά με τα docking stations να παίρνουν την θέση του επεξεργαστή αναβάθμισης. ..

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Όμορφο πάντως.

Δημοσ.

ωραίο το βιντεάκι αλλα έχω μια απορία το stylus δεν θα γρατζουνάει την οθόνη; οπως και να'χει το βρίσκω πολύ καλο και όμορφο το flyer και η HTC για εμένα ειναι πολύ καλη μάρκα με ποιοτικά και δυνατά προϊόντα τώρα την τιμή του tablet δεν την βρίσκω πολύ ακριβή ουτε και φθηνή όμως

Δημοσ.

Να πω την πικρή αλήθεια όταν είχα δει το πρώτο βίντεο για το τάμπλετ δεν ξετρελάθηκα κιόλας, αλλά τώρα μου πήρε τα μυαλά!!! :-)

Δημοσ.

Πολυ ακριβο και κλασικά htc που σημαίνει πως μετα απο 3 μήνες θα ρίξει και άλλο μοντέλο στην αγορα.

Δημοσ.

Έχουμε πήξει στα Tablets τον τελευταίο καιρό αλλα τουλάχιστον υπάρχουν πολλές επιλογές πλέον για το κάθε γούστο.

Καλό φαίνεται και το συγκεκριμένο tablet αλλα θέλω να δώ και την απόκριση που έχει η οθόνή

Δημοσ.

Όταν έμαθα πως το microsoft courier project δεν θα βγει στην αγορά ήμουν ένας από τους πιο στεναχωρημένους ανθρώπους του πλανήτη ... :P

http://www.youtube.com/watch?v=sM6N_V43tXQ

τώρα όμως βλέπω κάτι εξίσου αξιόλογο και χρήσιμο! Αν το HTC είναι έτσι όπως στο video τότε ναι αξίζει να περάσω σε tablet! Αν είχα κάτι τέτοιο, όταν πήγαινα λύκειο ακόμη, θα είχα γλιτώσει άπλετο extra διάβασμα και προσπάθεια όλα αυτά τα χρονια !! :P

EDIT:Όταν έγραψα το post αυτό είδα μονο το video της HTC... τώρα που διάβασα και την ανακοινώση έχω να πω πως τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν με ενθουσίασαν ειδικά η ανάλυση της οθόνης :(

πάραυτα το software είναι η ενοποιημένη λύση -ήχου σημειώσεων βάσης δεδομένων κτλ- που ήθελα μια ζωή! σε σχολικά μαθήματα, στο αμφιθέατρο σε σεμινάρια κτλ είναι απλά ΑΠΑΙΧΤΟ software!

αλλα δεν ξέρω ίσως πρεπει να περιμένω το επόμενο μοντέλο η μια αντίστοιχη λύση με extra software από την ASUS και το νέο της tablet που σκίζει σε χαρακτηριστικά αλλα δεν έχει τις software δυνατότητες του HTC GRRRR δεν γίνετε να τα έχω όλα σε ένα και νοικοκυρεμένα? :D

EDIT No2 Η τιμή του στην ελλάδα -με το λιγοστό αλλα σχετικά αξιόπιστο ψάξιμο που έκανα δεν είναι κάτω από 799 euro!- τέλος και στην αμερική δεξή το βρίσκεις κάτω από 700 δολάρια.. (χωρίς ταχυδρομικά)

Δημοσ.

Βασικα ένα tabletακη των 7" είναι πολύ πιο πρακτικό κατά τη γνώμη μου λόγο βάρους κ οθόνης ασε που μπορείς στην ανάγκη να το χρησιμοποιείσεις κ σαν GPS στο αυτοκίνητο..

το συγκεκριμένο μου αρέσει κ αν βγει σε σωστή τιμή μάλλον θα το τιμήσω κ δε θα περιμένω πότε θα μας ξαναφέρουν το ipad2

Δημοσ.

αλλο ενα αποτυχημενο Galaxy Tab... αν δεν εχει Honeycomb δεν λεει...

Είπαν ότι θα το κάνουν Update σε Honeycomb. Από ότι κατάλαβα το πρόβλημα που δεν είχε εξαρχής ίσως οφείλετε στην google που δεν θέλει να βάζουν οι συνεργάτες που τους παρέχει early acsess extra skins και crapapps. Όταν το κάνει release το honeycomp (προς το παρόν υπάρχει μόνο μία beta που είναι διαθέσιμη για το κοινό) τότε θα μπορεί να την πάρει η htc και να ξεκινήσει το customization.

Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα της γραφίδας σε ταμπλέτα ακόμα και ως προαιρετική

H γραφίδα εάν παρατηρήσατε δεν είναι για να επιλέγει στοιχεία αλλά μόνο για να κάνεις σημειώσεις/σκίτσα/υπογραμμίσεις, πράγμα το οποίο δεν μπορείς να το αντικαταστήσεις με το δάκτυλο χωρίς να χάσεις τραγικά σε ποιότητα και ταχύτητα.

Εμένα προσωπικά μου αρέσει. Η htc είναι μία εταιρία που προσπαθεί πραγματικά να δώσει μία δικιά της χροιά πάνω στο android. Εάν κρατήσει την τιμή στα επίπεδα asus, θα είναι δελεαστικό ενώ ακόμα είμαι λίγο απογοητευμένος με την μπαταρία που ακούγεται για 6 ώρες (έχει όμως ένα εξωφρενικό νούμερο για standby! λολ)?

Επίσης κάποιος είπε για την οθόνη ότι έχει χαμηλή ανάλυση...Για 7" είναι πολύ καλά και συναγωνίζεται σε dpi το Ipad, άρα δεν το λες κακό...

Δημοσ.

Android 2.3; Μάλιστααα...

Το μάθημά τους δε το πήραν στην HTC απ' ότι φαίνεται. Ακόμα κυνηγούν τα GHz και τις πολλαπλές κάμερες αυτοί...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...